Hozzászóláshoz be kell jelentkezned

Hogy ekkora faszparasztot öcsém, mint ez a barbár. Basszameg arra nem volt képes, hogy megjegyezze a gyertyapipák sorrendjét! Kivág a segédvázból hogy elférjen a nem belevaló akksinak a cicije meg ilyenek
Hogy tényleg kutyák egyék meg az ilyen barmot

Basszameg én meg azon a hülye rajzon nem tudtam kivenni ott a 3-4 hengernél a helyzetet
Nem hinném hogy lenne.
Egyébként így van az ezresen is és a GTR-en is.
Ahogy itt is:
Akkor valszeg ezért durrant vissza néha a karbiba? És károsodás lehet emiatt?
Mivel egyszerre jár a két szélső és a két középső dugattyú így másképp nem lehet, mivel mindkét gyertyán egyszerre ad szikrát minden alkalommal. Amíg az egyik hengerben robbanási ütem van addig a másikban a kip.ütem vége van így ott nem csinál semmit az épp átpattanó szikra.
Basszus így vettem, 1-3+24 Ezek rakták így fel, a rajzon nem tudtam mást kivenni, erre csak annyi, hogy helyre kell tenni?
Akárki akármit mond az úgy nem jó. Bal trafó 1-4, jobbos 2-3 hengerre megy.
Hát ahogy nézem akár 1-4+2-3 is lehet Na most akkor mivan, mert az a rajz iszonyat szar.Hogy a picsába lehet ilyen rajzon eg yilyen fontos dolgot ilyen szarul
1-3+2-4
noigen Ottapont

Valószínű, a korom. Engem jobban izgat, hogy miért nyírja ki. Jelenleg a Feri bácsi által kölcsönadott karbisor van rajta, igaz használt gyertyákat raktam bele, de szépen ment nagyon....2 hétig

Talán megint újakkal kell próbálkozni, de nekem a 77 ezerből k@va sok ám egy tizest kiadni ....3 havonta

Meg azért is hezitálok ezen a gyertya dolgon, mert ha kicserélem őket, akkor meg azok mennek, amik nem akartak.

Mindent összevetve mi is azon vaciláltunk, hogy csak kell új gyertya
Nálad is úgy van hogy az egyik trafóról az 1-4, a másikról a 2-3 henger megy?
De akkor hogy lehet hogy új gyertyával meg mennek?

Omega olajcsere és szűrőcsere kész.
Nyárra valakinek ennyiért vétek volna kihagyni
De mondom, megcserélem az 1-3 és 2-4 gyertyákat, azt ugyanúg ymegy a jobb kettő. akkor meg a bal kettőben az imént még működő gyertyák ugyanúgy nem mennek.
Általában lekormolja, most azonban úszik a benzinben azt semmi. Amikor legutóbb megölte ezeket, akkor szép barna volt atz elektróda, de a pereme kormos volt
És amikor "sz&r" a gyertya akkor hogy néz ki?
3 hónap alatt eszi meg az újakat. Így vettem, azóta pakolom bele a gyertyát, meg kutatom a baját.
Biztos vagyok benne, hogy ezért adta el
Mennyi idő alatt megy "tönkre" a gyertya és mikor kezdte. (csináltál-e valamit előtte)
tudom

az 1-2 hengerek
Melyik 2 hengerben pusztulnak a gyertyák? (a bal oldalról számoljuk, az az egyes)
Gyertyyával meg már pont nem tudok mit csinálni, mert a harmadik szettet zabálta meg. Ennyire szar nem lehet semmi.

Amikor Feribá elmondta, hogy simán ki szokta égetni ha esetleg bedöglik, azt legközelebb is csak azért cseréli, mert mégiscsak, na azóta én nem hiszem el, hogy ennyire hisztisek.

Arról nem is beszélve, hogy ugyanazt a két gyertyát, ami nem akar indulni kicserélem a másik kettővel, és ugyanazok a hengerek mennek. Ezekután én a gyertyát kizárom a hibalistáról.

Nem tudom mi a picsa van vele
Gyertyákra vigyázok "azóta"

Előgyújtást meg nem én állítok, hanem a mérnökök belőtték fixre.