Hozzászóláshoz be kell jelentkezned

Start pár perc múlva
Aha... de ki mondta, hogy az itthoni utakon mentem ennyivel? ;)
Hmm, köszi a választ, de ez még egy kérdést felvet. Lehet, hülye kérdés, de hogyan tudnám megnézni, hogy mennyi olaj van benne?
Vissza Poroszlóról már mi is az M3 on jöttünk 1ó alatt itthon voltunk
Miért nem lehet erről infót előbb kirakni?

Kerülő-igy + igy .
Na vissza már, kerülővel jötetem
Hát igen, ez már a férfivá érés egyik állomása, de nyugi, nálad is eljön 6-8 év múlva...
hát jó kis túra lehetett Feribá
Meg az ápríliával sem mert azt meg még a végén alfának néznék.
Te meg csak hallgass, nálad is halmozódnak már a BMW-k.
(és nem fogok odamenni egy BMW találkozóra céltáblának egy Pözsóval vagy a Kawasakival )
Meg különben másodiknak is BMW-t vettél, ez meg már az alávalóság teteje.
Ha jól értettem akkor fix 4e a beugró és nincs napijegy. Ahhoz ezt sokallom hogy szombat délután ott legyek pár órát.
Szerintem ő már Karlovac sört inna legszívesebben.
Ne kamuzzá, hogy dolgozom meg ilyenek, 3 napig 1folytában úgyse vagy bent, és tőletek nincs egy óra... Mondd meg nyugodtan, hogy nem vagy kiváncsi a pofámra meg hogy nem akarsz narancsos sört inni!
Úgy van. Ezért nem is repeszt.
Hali
Ezt én is megszoptam ,mert nekem se volt róla tudomásom .Mentem Hevesre :30km szakasz -3h alatt.
Én lemezfúrónak ismertem meg,létezik mindkét verzióban,csak az élszalag emelkedése más.A középső csúcs és a két szélső vágóél között ki van homorúra köszörülve,így csak három ponton vág,a kifúrt anyag egyben kiesik.
A béemvés nem azért tol le a belső sávban mert köcsög hanem mert egyszerűen szereti vezetni az autóját.
Holnap Velencére?
Különben is van egy talink /elhozhatod a tatyómat.
Megfordult már a fejemben mert messze sincs de dolgozom és sz&rul jön ki.
Pedig pont akartam direkte kérdezni, h nem tolod-e oda a képed? Rendezünk egy mini talit, az meg, hogy ott a sok béjemvés köcsög, kit zavar?