Hozzászóláshoz be kell jelentkezned

Sziasztok!
reggelt

Sanya vízhőfok mérő csak törött van feles de ha alkatrész kell belőle akkor azt is elküldöm ellenállás meg ilyenek, mechanikája jó csak a mutató tört le meg karcos. a többi cucc megvan
este
jó reggelt! Feribácsi olyan 8óra fele otthon leszel? Levinnèm az alkatrèszeim,hogy mit lehet használni belőlle!
Mégse minden
Ami még lehet: ugyanott veszed bele a gyertyákat? Lehet, hogy valami xar hamisítvány, ki kéne próbálni másfajtával is...
Vagy: nem húzzátok túl a gyertyát? Láttam a töröttet a képeid közt... Megfeszíted, lesz benne pár mikro repedés, és át is üt nemsoká...
A túl nagy előgyujtás is szokta enni, de akkor csörög, és állitolag megnéztétek.
Nálam ilyenkor a begyújtás jön.

Minden át van nézve. A vezérlés mondjuk kicsit furcsa mer vagy előtte van egy picivel vagy mögötte. Egy láncszem átugrasztásával nem lehet pont jelre rakni. Nem tom miért. De szerelő aszonda nem ettől eszi a gyertyát.

Egyébként 250-ért lehet vinni.Végeztem vele.
Sehol senki.
Csütörtökön hogy dolgozol háni?
köszönöm akkor olyat keresek!
1000 nem mert az 5,5 széles
tdm 850
sziasztok! Nagy kèrdès a 400 vagy az 1000 fátsó felni jó esetleg az 500-as ba?
Hali
Ilyenkor van amikor azt mondjuk:ennyi
Lehet újra kezdeni, a hiba forrás keresést
És? Mit kell nézni?
Ja, Ádám! Volt áltóhelyből kurváramenősen 160ig gyo sítós autópályás. Nem fostam le a bokám.
Igen. Tudom, hogy más a lánckerèk. Nem tiltattam mèg annyi ideig, hogy a mutató vègállását megnèzzem.
1.
Az az áttétel rövidebb mint a gyári (ha jól emlékszem ádám 15-öst tett előre, én 17/45-tel használtam)
2.
A honda ford.számmérő kicsit többet mutat mint a valós érték (kalibrálni kellett volna de nehezen szántam rá magam, pedig egyszerű)
Ha megnézed tiltásnál felmegy 12e-fölé, pedig 11500-nál van a határ. (fzr f.mérővel ott is volt)
vegyél előre 17est vagy ha tudsz szerezni 18as lánckereket nem lesz Ádámosan sportos hanem Thomasosan túrás lesz. Nekem a kövi 17/44 lesz majd 16/46 helyett
17/46 4000/100km
Sziasztok
Nekem a kafa áttètellel a 100 ötödikben ötezer.
Sanyikám így néz ki ez az akármi