Hozzászóláshoz be kell jelentkezned

Ha te RES-en mentél és ON-ra váltottál át amikor megállt és fel vannak cserélve a csövek akkor nem a tank aljából a maradékkal tetted meg a távot? (azaz a tartalékkal?)
tankon első a fő és a csapon a felső a fő
Szerda-csütörtök-péntek éjszakás lenni.
Csütörtök?
"Az a 1,5 km abból jött össze amit még össze tudott szedni a tank aljáról."
kizárt, hisz mikor megállt, átfordítottam a csapot, így ha teljesnyitottmindenátfolyik állásból átfordítom, akkor az életbe be nem indul.
v.színű akkor össze vannak cserélve a csap csecsei.
Sanya szerintem nemrég hazaért mert hívott, de én is motorozni voltam. (~20 km-t )
Az a 1,5 km abból jött össze amit még össze tudott szedni a tank aljáról.
Annyi hiba lehet esetleg, hogyha nem jó sorrendben dugják vissza a benzincsöveket akkor ON állásban lefolyik az összes cucc és akkor már hiába RES állás.
Két cső jön le a tank alatti csapról: az egyik a "fő" állás, a másik meg a tartalék (ON/RES)
A csapon 3 csonk van: ON, RES és az amelyiken kifolyik a karburátorok felé. Ha az ON-ra tűzöd a tartalék csövét akkor el is fog fogyni az összes nafta egyben. (ne kérdezd hogy melyik melyik csonk, így már nem emlékszem)
Kedvem lenne de péntek éjszaka-szombat szabad-vasárnap délutános vagyok.
óóó látom neked jó féktárcsád meg szép kipufogód van
jövőhónapba műszakim lenne
Én nagyon szeretlek barátom

Fel is políroztam.
Sanya letudta az évi rendes kilométerét egybe?
Nincs kedved/tek velünk jönni hétvégén a Mátrába?
Hali Gali
Képzeljétek :Pusztaszabolcson jártam, látom jön egy sárga motor,integetek neki ,hát nem Pacitó volt.
Nézett ám ki a fene integet

Remélem Sanyikám élvezte a kirándulást
Ismerős ez az arc...
De akkor hogy lehet, hogy a mutató a piros határán volt ès res en gykorlatilag megállt. Majd sikerült nagynehezen beindítani, ès fehèrgyarmaton a kútig mèg 1,5 kmig ment? Francèrt nem tettem el a blokkot. most tudnám mennyit tankoltam rá
Most mennem kell, később benézek.
Igen.
ON-on van 20L amiből el tudsz használni 15,5L-t majd át kell tenned RES-re ahol lefolyik a maradék 4,5L.
RES-en meg lefolyik mind a 20L egyszerre.
Nem hinném mert azt használtam a fényes vázzal és teljesen jó volt.
Namost res en van x literem on on pedig x+ a tartalèk, nem?/
Fullra töltött akkuval reggel hidegben volt.