Ha te RES-en mentél és ON-ra váltottál át amikor megállt és fel vannak cserélve a csövek akkor nem a tank aljából a maradékkal tetted meg a távot? (azaz a tartalékkal?)
"Az a 1,5 km abból jött össze amit még össze tudott szedni a tank aljáról."
kizárt, hisz mikor megállt, átfordítottam a csapot, így ha teljesnyitottmindenátfolyik állásból átfordítom, akkor az életbe be nem indul.
v.színű akkor össze vannak cserélve a csap csecsei.
Az a 1,5 km abból jött össze amit még össze tudott szedni a tank aljáról.
Annyi hiba lehet esetleg, hogyha nem jó sorrendben dugják vissza a benzincsöveket akkor ON állásban lefolyik az összes cucc és akkor már hiába RES állás.
Két cső jön le a tank alatti csapról: az egyik a "fő" állás, a másik meg a tartalék (ON/RES)
A csapon 3 csonk van: ON, RES és az amelyiken kifolyik a karburátorok felé. Ha az ON-ra tűzöd a tartalék csövét akkor el is fog fogyni az összes nafta egyben. (ne kérdezd hogy melyik melyik csonk, így már nem emlékszem)
De akkor hogy lehet, hogy a mutató a piros határán volt ès res en gykorlatilag megállt. Majd sikerült nagynehezen beindítani, ès fehèrgyarmaton a kútig mèg 1,5 kmig ment? Francèrt nem tettem el a blokkot. most tudnám mennyit tankoltam rá
Igen.
ON-on van 20L amiből el tudsz használni 15,5L-t majd át kell tenned RES-re ahol lefolyik a maradék 4,5L.
RES-en meg lefolyik mind a 20L egyszerre.
kizárt, hisz mikor megállt, átfordítottam a csapot, így ha teljesnyitottmindenátfolyik állásból átfordítom, akkor az életbe be nem indul.
v.színű akkor össze vannak cserélve a csap csecsei.
Annyi hiba lehet esetleg, hogyha nem jó sorrendben dugják vissza a benzincsöveket akkor ON állásban lefolyik az összes cucc és akkor már hiába RES állás.
Két cső jön le a tank alatti csapról: az egyik a "fő" állás, a másik meg a tartalék (ON/RES)
A csapon 3 csonk van: ON, RES és az amelyiken kifolyik a karburátorok felé. Ha az ON-ra tűzöd a tartalék csövét akkor el is fog fogyni az összes nafta egyben. (ne kérdezd hogy melyik melyik csonk, így már nem emlékszem)
jövőhónapba műszakim lenne
Képzeljétek :Pusztaszabolcson jártam, látom jön egy sárga motor,integetek neki ,hát nem Pacitó volt.
Nézett ám ki a fene integet
Remélem Sanyikám élvezte a kirándulást
ON-on van 20L amiből el tudsz használni 15,5L-t majd át kell tenned RES-re ahol lefolyik a maradék 4,5L.
RES-en meg lefolyik mind a 20L egyszerre.