Ábri lehetséges hogy amit adtál oszlop csapággyal az kicsit kapott a pofijára? amikor kicseréltem a múltkor akkor is nehezen passzolt össze, most meg ráhúztam az oszlopra mert picit féknél kottyant és kb fél cm eltérés van a 2 szár meg az oszlop között. ha oszlop meg 1 szár likon akkor a másik nagyon nincs likon.
Egyébként ez a „pumpa-kattogás” mitől van? Értem én, hogy kattog, mikor felszívja a benzint, de normális esetben ez elsőre, vagy max. másodjára sikerül és azt követően már nem kattog, ha ráadom a gyújtást. De néha, amikor rájön elkezd berregni még ötödjére is, pedig félig van a tank, és ugyan beindul a motor, de azért furcsa.
Legközelebb hogy ne járj így, csak annyit kell tenned hogy néha rápillantasz a benzinórára. Úgy van beállítva, hogyha a piros mezőhöz ér a mutató ~akkor kell áttenni a csapot tartalékra. Ha a piros mező aljához ért a mutató, akkor is van még benne annyi hogy az első közelebbi kúthoz el tudsz vele jutni, a piros mező alatti üres sávban van a töküres állapot.
Teletank után ~80-90 km után indul el a benzinóra mutatója lefelé, addig telit mutat. (a tank belső kialakítása miatt ilyen)
Ha sokáig kerreg az ac vagy járó motornál is hallod, akkor valamiért már nem jön benzin a tankból.
"A csap res en volt............Ott on-ra fordítottam de a jelensèg maradt"
Ha RES-en (tartalék) elhasználtad az összes naftát akkor már hiába váltod át ON-ra, honnan jönne benzin?
Van hogy tele a tankom és sokat áll napon akkor is recseg az ac rendesen. De tarcsinál előfordul főleg ha szinte üres hogy levegőt szippant le ahogy mozog a benzin a tankba.
Áhh. Az ac- story se èrtelmes. Naszóval. Tivadarról indultam tegnap d.u. 3 kor hazafelè fehèrgyarmat-mátèszalka-adony-acsád debrecen. Tudtam hogy tankolni kell. A csap res en volt. Ès már induláskor furán nagyon gyorsan kelepelt az ac ès meg sem áltt, csak az idő leteltèvel. Ettől beindult ès a lerohadásig mèg volt 5 km. Ott on-ra fordítottam de a jelensèg maradt, habár hosszú ès majdnem aksimerítős indítózás után beindult. Gyök kettővel legurultam benzinèrt ès minden gond nèlkül hazajöttem. Arra viszont nem emlèkszem hogyan kelepelt a tankolás után. Lehet hogy a res ès az on között olyan semmi a különbsèg, hogy itt már nem szív rendesen?
Kicsit összefolyt de most a tegnapi ès tegnapelőtti motorozás 3 felfedezett problèmáját írtam le. A kulcsnak nincs köze az ac hoz.
Kicsit mèg csipás vagyok.
A kis piros kulcsot összetörtem. Res-en volt a csap. Mint utóbb kiderült csak 5 km nyi volt mèg. Ilyenkor már rusnya hangon kell kelepeljen az ac, vagy döglődik? Ès reggel nem húzott be az önindító mágnese csak harmadjára.
Jó gatya meleg van!
Azért ma voltam egy kicsit Velencén kóborolni!
Teletank után ~80-90 km után indul el a benzinóra mutatója lefelé, addig telit mutat. (a tank belső kialakítása miatt ilyen)
Ha sokáig kerreg az ac vagy járó motornál is hallod, akkor valamiért már nem jön benzin a tankból.
Ha RES-en (tartalék) elhasználtad az összes naftát akkor már hiába váltod át ON-ra, honnan jönne benzin?
Benzin nélkül nem megy
2: 10,5cm
3: 3,5cm
nálad felül van a csap hogy ki kell szívnia, mert nálam alul és csak úgy lefolyik a csövön.......
Kicsit mèg csipás vagyok.