Hozzászóláshoz be kell jelentkezned

Ábri lehetséges hogy amit adtál oszlop csapággyal az kicsit kapott a pofijára? amikor kicseréltem a múltkor akkor is nehezen passzolt össze, most meg ráhúztam az oszlopra mert picit féknél kottyant és kb fél cm eltérés van a 2 szár meg az oszlop között. ha oszlop meg 1 szár likon akkor a másik nagyon nincs likon.
Mi is nagymosást rendeztünk
Hello, sziasztok! Kérdésem lenne. Van valakinek 400-ashoz ténylegesen müködő karburátora? Vagy legalább membrán?
Lemostam végre a tavalyi bogarakat.
Sziasztok....

Jó gatya meleg van!
Azért ma voltam egy kicsit Velencén kóborolni!
Egyébként ez a „pumpa-kattogás” mitől van? Értem én, hogy kattog, mikor felszívja a benzint, de normális esetben ez elsőre, vagy max. másodjára sikerül és azt követően már nem kattog, ha ráadom a gyújtást. De néha, amikor rájön elkezd berregni még ötödjére is, pedig félig van a tank, és ugyan beindul a motor, de azért furcsa.
Legközelebb hogy ne járj így, csak annyit kell tenned hogy néha rápillantasz a benzinórára. Úgy van beállítva, hogyha a piros mezőhöz ér a mutató ~akkor kell áttenni a csapot tartalékra. Ha a piros mező aljához ért a mutató, akkor is van még benne annyi hogy az első közelebbi kúthoz el tudsz vele jutni, a piros mező alatti üres sávban van a töküres állapot.
Teletank után ~80-90 km után indul el a benzinóra mutatója lefelé, addig telit mutat. (a tank belső kialakítása miatt ilyen)
Ha sokáig kerreg az ac vagy járó motornál is hallod, akkor valamiért már nem jön benzin a tankból.
Köszi.
"A csap res en volt............Ott on-ra fordítottam de a jelensèg maradt"
Ha RES-en (tartalék) elhasználtad az összes naftát akkor már hiába váltod át ON-ra, honnan jönne benzin?
Szép motoros napot
Ilyen ez a xar elavult tekknika

Benzin nélkül nem megy
1: 20cm
2: 10,5cm
3: 3,5cm
ez 3 nem 1
Van hogy tele a tankom és sokat áll napon akkor is recseg az ac rendesen. De tarcsinál előfordul főleg ha szinte üres hogy levegőt szippant le ahogy mozog a benzin a tankba.
ha meg indítózáskor nem húz be a mágnes akkor kapcsold le a világítást
ha ugyan az a csap mint nálam akkor kb. 4 liter tartalék van a gépben

nálad felül van a csap hogy ki kell szívnia, mert nálam alul és csak úgy lefolyik a csövön.......
milyen kulcsot? és mér volt resen? ne igyá többet
Áhh. Az ac- story se èrtelmes. Naszóval. Tivadarról indultam tegnap d.u. 3 kor hazafelè fehèrgyarmat-mátèszalka-adony-acsád debrecen. Tudtam hogy tankolni kell. A csap res en volt. Ès már induláskor furán nagyon gyorsan kelepelt az ac ès meg sem áltt, csak az idő leteltèvel. Ettől beindult ès a lerohadásig mèg volt 5 km. Ott on-ra fordítottam de a jelensèg maradt, habár hosszú ès majdnem aksimerítős indítózás után beindult. Gyök kettővel legurultam benzinèrt ès minden gond nèlkül hazajöttem. Arra viszont nem emlèkszem hogyan kelepelt a tankolás után. Lehet hogy a res ès az on között olyan semmi a különbsèg, hogy itt már nem szív rendesen?
Kicsit összefolyt de most a tegnapi ès tegnapelőtti motorozás 3 felfedezett problèmáját írtam le. A kulcsnak nincs köze az ac hoz.
Kicsit mèg csipás vagyok.
Jó reggelt
A kis piros kulcsot összetörtem. Res-en volt a csap. Mint utóbb kiderült csak 5 km nyi volt mèg. Ilyenkor már rusnya hangon kell kelepeljen az ac, vagy döglődik? Ès reggel nem húzott be az önindító mágnese csak harmadjára.