Hozzászóláshoz be kell jelentkezned

töröld a hirdetést

Na szóval egy kálvária ért véget asszem. Megannyi ideg és sok ezer gyertyára elköltött pénz után felcseréltem a két trafót meg a 3-4 pipát és némi noszogatás után azonnal elkapta mind a négy. Nem találok szavakat, akkora megkönnyebbülés hogy kiabálni tudnék. Köszönöm a sok segítséget mindenkinek, meg a biztatást.
Olyan szép a hangja amikor mind a. négy henger teszi a dolgát
Megnézted már? Kíváncsi vagyok.
Igen, még ha meg is tudom oldani a baját, sztem akkoris kissebb költségűt keresek. De titeket nem adlak el vele
Tehát ami a kötegről lejön piros/fehér+narancs, az az 1+4 hengeré, a piros-fehér+szrke az pedig a 2+3 hengeré?...mert akkor azokat is szarul rakta össze a faszparaszt

Nem csoda hogy hullottak a gyertyák Reméálem azta sem alszik jól
sziasztok! Látom eladó sorba került a vas!
Ki jutott egyből eszembe?
Köszi, megnézem
Jól mondják a srácok,a két szélső henger kap egy trafóról,a két belső a másikról.A trafók egy-egy csatlakozón keresztül kapnak vezérlést.Néz meg milyen szinű kábelek mennek a trafókra:amelyikre piros és narancs kábel megy az gyújtja a két szélső hengert,amelyikre a piros és szürke kábel van dugva, az meg a két belső hengert.
Nem is rossz. Nekem nadrág kellene valami jó.
Üdvözlet!
Szép jó napot, továbbra is
Hali
Este igen jöhetsz
Á, nem fog változni. Csak a 3-4 henger van fordítva. az 1-2 nem fog változni
Basszus így is ment mint az állat, mi lesz ezután

A vezérlés is furcsa kicsit. Szerelő aszonta, ha tényleg arrébb van, és helyre rakjuk, akkor új motorom lesz
Még az is megeshet hogy némi teljesítmény költözik a gépbe.
Ja, most néztem, a rajzon a trafók kivezetéseit számoztad be

Na hazamegyek azonnal megcsinálom, azt remélem megyen
Nem-nem, én a rajz miatt írtam.
Tudod mi van, én így vettem, direkt rögtön az elején megjegyeztem, a rajz meg pont szar.

De emiatt ehette a gyertyát?
A gyújtási sorrendet és a pipák kiosztását ne keverjük össze. (nekünk is az)
Jól mondja Ábrus most kábeleztük át a 600at és 1-4 2-3 a trafók bekötése
Mondjuk nekem más a gyújtási sorrend:1-2-4-3