Hozzászóláshoz be kell jelentkezned

Köszi ezek jók lesznek nyomásmérős is, királyság! (Mit össze kerestem ilyet a házi kompresszoromhoz tudjak vele néha fújkálni...) Azt mondják az enyémben még nincs EGR szelep aztán lettek a vákuumosok azokat le lehet dugózni, majd az elektromos vezérlésűek azokat kell programozni...
Egy ötletem akadt a kehelycső kitágulás gondra. Ki kell marni belőle felül, és megfelelő perselyt belenyomni azt annyi. De tudni kellene, az eredeti átmérőt
Ugyanez itt is. Annyi hogy 3 havonta kell venni 2 gyertyát balra, azt annyi...bakker de ezt nem írhatom bele a hírdetésbe
benzin kb 1 liter és gyufa
500nál is ez volt, feladtuk a harcot volt már trafó karbi gyertyapipa kábel csere szelepellenőrzés minden
Baj van Feribátyám! Ugyanúgy behalt a bal kettő gyertya. És most már nem is megy, teljesen mindegy milyet teszek bele. Az 1-2 henger nem megy. Mindent átnéztünk, minden jó.
Üdvözlés mindenkinek!
Asszem ilyenfajták de van sokféle. (egy ekkora gyárban működik párszáz darab)
Nézek hozzá csatlakozókat is hogy ne kelljen sokat sz&rakodni vele.
Nem is újra gondoltam de tökéletes állapotúak. (némelyiken még nyomásmérő is van)
EGR szelep: nekem már a rönóban is volt, szóval nem hinném hogy a BMW-ben ne lenne.
A pözsóban is van (hogy áldaná meg a Jóisten a tervezőit még csak sima vákuumos amit egy mágnesszelep nyitogat ha az ecu épp úgy gondolja) de amikor lehúztam a csövét a működtető membránról és rátűztem egy 5-ös csavarra hogy azt nyitogassa ne a szelepet, sokkal traktorosabban járt és bénábban is ment. (többszöri kísérlet, valóban így van)
Ha ki van iktatva a rendszerből akkor át kell írni a programját hogy megint hajlandó legyen normálisan működni.
Tankeső, stílszerűen Használt is jó nem kell új
Jó, amint megyek dolgozni (holnap este) beszerzem neked. (volt egy kazallal leszerelve is de ha nincs akkor szedek össze neked )
Mindegyikben van szűrő csak azok nem ilyenek.Ebben valóban lecsapódik elvileg az olaj és vizgőz amit rendszeresen takarítani kell. A gyári szűrő csak a koszt meg a kokszot fogja meg szerintem. Egyébként azt hallottam hogy az EGR szeleppel sok baj van, ha lehet akkor kikötik. A BMW be még nincs EGR szelep.
Szeretnék olyan szűrőt ha van esetleg kettőt mert megcsinálnám a Fiestába is. Szerintem jó dolog lehet.
Mindjárt megyek a Vicusért,most játja be a sulikat a cuccáért,ahol tanított. Nyárra mindent haza kell vinni,mert szeptemberre nem biztos hogy meglesz.
Az.
23/1 a házszám,akkor láttam a házat. Szép ház.
Hát nem vagyunk egyformák.
Ezeket nagyon kedvelem.