Hozzászóláshoz be kell jelentkezned

Én a meglőtt hp-t szoktam nézni a végén a csapatlistán. Ha azt látom hogy a többség max. 0-500hp-t lőtt és 1000 felett alig valaki akkor úgy vagyok vele hogy hiába nyertünk, az ellenfél gyenge volt.
Viccet félretéve,ha eddig tartalékon mentél vele,és nincs szűrő a pumpa előtt,könnyen lehet hogy kosz ragadt a pumpa szelepe alá.Ilyenkor nem a hangos kattogó hangja van,hanem gyorsabb zümmögő hangot ad.Nekem is előfordul néha,pedig van szűrőm,de utána kinyomja és pumpál rendesen.Én sose használom tartalékon,igaz le is van törve a csap,csak fogóval tekerhető.
Látod mindig mondtuk neked hogy megbízható helyről kell motort venni.Most kőthetsz még alkatrészre.
mind 1 960hp körül löttem

ebbe az a buláj hogy bent voltak a kiserdőbe és csak az AT2 láttam meg később a kv1s-t a többit nem láttam random lövöldöztem be
Sziasztok.
8as az nem komoly?
Megint komoly ellenfelekkel kerültetek szembe.
5. 90 kb 3000 -- 3500 fordulat hova erőlködjön
Ma megcsinálom a zsugorcsövezést.
Olyan szépen megy 90 körül,semmi erölködés nincs a hangjában.
90-100? Mire volt ez az ámokfutás?
Tegnap sok motoros ment el mellettem,érdekes dolgot figyeltem meg. Én 90-100 körüli tempót mentem,és akik megelőztek sem mehettek sokkal gyorsabban mert sokáig látótérben voltak. Akkor volt nagy sebesség külömbség,amikor elhaladtak mellettem,azután már ők sem mentek sokkal gyorsabban mint én.
A BMWk-ben emlékeim szerint van kartergáz szűrő, bár kétségkívül nem ilyen látványos.
Ki akarsz nyírni? Még olvasni is szörnyű.
Sziasztok!

Ma is megvolt a 30km futás,és az idei legjobb időt sikerült produkálni.(2 óra 20 perc) Pedig nem is ütöttem különösebben,valahogy könnyedén ment ma.
Egyébként van alapja mert nekem (is) mindig teleqrja kormos retekkel a légtömegmérőt.
Műszerlevegő vízleválasztó szűrőt tudok küldeni ha szeretnél csinálni ilyet. (komplett, csak a rézdrót kell bele és is lehet kötni a rendszerbe)
Olyan helyen dolgozom.
Szép napot