Én a meglőtt hp-t szoktam nézni a végén a csapatlistán. Ha azt látom hogy a többség max. 0-500hp-t lőtt és 1000 felett alig valaki akkor úgy vagyok vele hogy hiába nyertünk, az ellenfél gyenge volt.
Viccet félretéve,ha eddig tartalékon mentél vele,és nincs szűrő a pumpa előtt,könnyen lehet hogy kosz ragadt a pumpa szelepe alá.Ilyenkor nem a hangos kattogó hangja van,hanem gyorsabb zümmögő hangot ad.Nekem is előfordul néha,pedig van szűrőm,de utána kinyomja és pumpál rendesen.Én sose használom tartalékon,igaz le is van törve a csap,csak fogóval tekerhető.
Tegnap sok motoros ment el mellettem,érdekes dolgot figyeltem meg. Én 90-100 körüli tempót mentem,és akik megelőztek sem mehettek sokkal gyorsabban mert sokáig látótérben voltak. Akkor volt nagy sebesség külömbség,amikor elhaladtak mellettem,azután már ők sem mentek sokkal gyorsabban mint én.
Műszerlevegő vízleválasztó szűrőt tudok küldeni ha szeretnél csinálni ilyet. (komplett, csak a rézdrót kell bele és is lehet kötni a rendszerbe)
Olyan helyen dolgozom.
ebbe az a buláj hogy bent voltak a kiserdőbe és csak az AT2 láttam meg később a kv1s-t a többit nem láttam random lövöldöztem be
Ma is megvolt a 30km futás,és az idei legjobb időt sikerült produkálni.(2 óra 20 perc)
Olyan helyen dolgozom.