Az előző generációk sem tehetnek róla. A győztes nemzetek vezetői döntöttek magyarország 2/³ nak elvètele mellett. A magyar vezető csak muszájból írta alá.
Amúgy most magyar földön lennèl èpp.
Hétfön visszaraktam a karbit.Nehezen de beindult a gép,kedden voltam vele Szatmár-vissza.Olyan 80 km-ert.Másnap pöcc-röff beindult,de nem mentem vele sehová csak kiprobáltam hogy indul.Ma inditottam volna de nem indult,beköpte a gyertyákat.levettem megint a karbit.alatta a gumigyürü tele volt benzinnel.megnéztem a tüszelepeket és zárnak jol.Hol folyhat még benzin?ha pár napot nincs beinditva akkor utánna már nem is indul,hanem beköpi a gyertyákat.
Most megragasztottam a membránokat,holnap veszek O gyürüt,kicserélem a csészepakolást és aztán összerakom.De már unom az állandó problémát.
Annak ellenére hogy rendkívül rohadt dolog én nem szoktam felemlegetni mert a most élő generáció nem tehet semmiről, csak beleszületett ebbe az igazságtalan helyzetbe.
Én még nem jártam ott nálatok de azt láttam hogy gyönyörű hely és kivétel nélkül mindig Erdélyi Magyarokként beszélek rólatok.
Jó, hogy írtad, mert én hajlamos vagyok elfelejteni