Hozzászóláshoz be kell jelentkezned

Tegnap jöttűnk haza,köszi.
Nagyon jo volt egy hét nyugalom.Sok magyar autot es motorosokat láttam arra.Nyugati kárpátok,Garda de sus.ahol voltunk,hát motorral nagy élmény lenne.Amien kacskaringos utak vannak a hegyeken át,lenyűgözö.Sok Magyar,Námet motoros turázokat láttam.
látom nyaraltok.
jó pihenést !
a sima nyitottnál kíváncsi lennék mennyire védi az arcomat a széltől, esőtől
Ilyen Blaze félét néztem de most nincs rá ennyi lé.
akk vegyél grexet.
http://grex.hu/page.php?page=t... -ezen én is gondolkozom komolyan!

http://grex.hu/page.php?page=t...
Max. 25 de nyitott kell. (nem szeretem azokat a buzinagy földgömböket a fejemen)
Egyébként játszik az LS2 is de ahhoz le kéne menni Bboglárra körülnézni.
na, a nagy háromnapos velenceitavazásból épphogy kitelt a 24 óra és így is kb 20 perccel értem haza a zuhé előtt. persze motor, sátorhely befizetve, nemvisszakapva
mennyi lét tennél ki sisakra?
a nyitottak jópofák, de felhajthatóban most a legjobb ár-érték arányú az LS2 szerintem.
Köszi de megvolt ez is. (csak ezt elfelejtettem odaírni)
Sikerült elsőre felhívnom valakit mlas helyett. (bár fogta a srác a dolgot mert egyből vágta hogy Lacit már sokan keresték ezen a számon )
Gyakorlatiasabb eszközökhöz nyúlok.
Bár dereng hogy lett ott vmi motorosbolt mostanában.
A Porzsákmester környékén van?
Ha ezen el kellett gondolkodni akkor jól írtam.
Uccaképezz nekem egyet mert a honlap a Tüzér utcában mondja.
Én is erre gondoltam először de 25 ös nem lehet
Mi ez, lottószám?
Aki megjácca a telefonján, nyer egy távjavítást?
Ahogy mész be a 6oson, elhagyod az Engel János utcát (ami a 4sávos be jobbra, még a Zsolnay negyed előtt épp) közvetlen utána jobb oldalon, Motorosbolt ki van írva. Kint van az üzletben sok, fel lehet próbálni.
Ha az Engel-Diósi sarok felől a Diósi oldalról mész be, ott meg is lehet állni nóóórmálisan.
36 25 25 82 70
nem rossz ötlet, aki hozza a kamiont az mondta tavaly is hogy ha bécs körül járunk akkor hívjam és a vendégházába szívesen lát Andit meg engem