Hozzászóláshoz be kell jelentkezned

Mlas bőrruhában:
Enyémbe még lenne is értelme ilyesmit locsolni... ezeknél úgyis van valami vezérműtengelycink 100.000 környékén, hátha segítene a jó állapot megtartásában... Csak mit lenne értelme bele locsolni?
Képe ábrusnak van, nekem itt a tableten nincs. Este keresek.
mondjuk 30, kifogástalan állapotú kb 175-180 emberre 72 kg-ig
Az 1 részes bőrben jó motorozni, de minden egyebet csinálni benne full xopás. És nem ázik át
Az árára én is kíváncsi lennék amúgy, és egy képet is elfogadunk... ^^
Mennyiért válnál meg töle?
Az ibéjes link csak azért volt mert ott találtam meg ezt a ruhát ilyen szín kombóban...
Természetesen nem eBay-ről rendelem hanem kéz alól veszem. Ugyan ilyen mint amit linkeltem, és 2-szer használta az öreg és 1-szer a fia. Ez látszik is rajta mert egyáltalán nem találtam rajta semmi kopást vagy szakadást, csak egy kis port és pár bogarat ami egész szépen lejött.
Viszonylag olcsón is tudnék hozzá jutni csak nem tudom hogy hosszútávon mennyire bírják.
Ibéjről 500 juroert próba nélkül? Merész...
Használt nem kell? Lehet, eladnam az enyém, hasonló ehhez.
Nekem az a bajom vele, 800 km után nehéz, meg a terdkoptatot is ritkánhhasználom
A bőrruha az mindig bőrruha! Annyi, hogy olcsóbb fajtában csak egyet tudsz esni és szinte biztos, hogy ki kell dobni! A jobbak mint amit linkeltél, valószínűleg kibirják az esést és max kicsit meg kell varrni!
Sziasztok!
Bőr ruhát akarnék szerválni és találtam egyet. Csak azt nem tudom hogy jó e ez a ruha, mert olyat nem akarok venni ami csak dísz.

http://www.ebay.com/itm/TUTA-P...

Dainese Monza, ugyan ebben a kék/fehér/fekete/piros színben.

Valakinek valami tapasztalat?
Elmentem ma a motorszerelöhöz,szétszedtük,lemértük a kompressziot.
1-8 2-8 3-5,5 4-8,5 (ez nem tul jo)
A gyertyák fekete kormosak voltak majdnem rajzolni lehetett velük.
Megtisztitottuk a gyertyákat,a levegöt visszavette 1,5 körre,es adott valami folyadékot amit egy telitankba kell tenni ami állitolag szelepeket tisztit.
sziasztok.
Ugyanilyen cucc van benne csak kisebb mennyiségben. Simán jó.
A kuplungot meg nem gondolom hogy csúszna, mert ott nem fém a fémen hanem fém és a kopólamella anyaga között van súrlódás, ezért nem csúszott neked a Metabondtól sem. (az is fémfelkeményítést csinál)
Motorozás közben is tedd ezt.
http://youtu.be/Gm809_rRJCo
" egy fém-kerámia réteget hoz létre a motor belső alkatrészein, ami sokkal simább és keményebb mint az eredeti fém alkatrész, és jelentősen kisebb belső súrlódást eredményez."Lehet hogy csúszni fog a kuplung.
Van ilyen olaj is. Szerinted? Ára sem vészes...
jó reggelt!

jó kis eső volt
Jó éjt mindenki
Na jóccakát skacok majd valamikor jövök!
de jó nektek! de valahova mi is szeretnénk elmenni nászútra!
Én már nagyon várom. Tribunj lesz a cél...
Aham
ha 16 akkor nem jó mert elméletileg akkor ünneplünk a kollégákkal.