Akkor az enyémbe már nem jó
Felhasználási terület: Kifejezetten a 20 000 kilométert már megtett motorokra tervezték. Helyreállítja a kopott alkatrészek geometriáját és maximális kopás elleni védelmet nyújt kb. 100 000 kilométerig.
Vagy esetleg egy olyan aki szeret okosakat mondani és bólogató partnerekkel együtt bégetni hogy "ugye milyen sz&r ez az ország?".
Én sem azt mondom hogy mindenki álljon neki otthon szerelni de az hogy valaki utánanéz a dolgoknak és próbál "ésszerű" megoldást keresni a problémára az egyáltalán nem baj.
Azt sem állítom hogy nincsenek tisztességes szervizek de lássuk be hogy a szerelők részéről is sok esetben áll a
"jól van az úgy" hozzáállás.
Én lennék a legboldogabb ha nem kéne itthon sz&rakodni szerelgetéssel hanem csak beadnám a szervizbe és minden szép és jó lenne. (de sajnos már többnyire azt sem hiszem el amit kérdeznek)
Én is azon gondolkoztam, hogy ezt vajon ki irhatta és miért. Vagy egy unatkozó autószerelő akinek nincs munkája de van egy tuti műhelye a legújabb spéci szerszámokkal, fékpaddal, komputer kiolvasóval ráadásul lelkiismeretesen korrekt áron dolgozik vagy valaki akinek a hozzátartozóját elkaszálta egy sufnitunning...
Ja, a legszebb: az indulás előtti este szúrtam ki hogy tiszta olaj a kiegyenlítő tartály teteje.
Előző nap hoztam el az autót a szervizből ahol:
-"külföldre megyünk nyaralni, meg kéne nézni a klímát mert időnként kikapcsol és csak meleget fúj 5-10 percig, van amikor meg órákon át semmi gondja. Azt is észrevettem hogy mindig van egy csepp tiszta olaj a klímakompresszor alján, gondolom nem véletlen.
110 körül enyhén rázza a kormányt az autó így a futóművet is át kéne nézni
-az centrírozási hiba, nem futóműbaj
-tegnap voltam a gumisnál, azt kizárhatjuk
-megnézzük
-továbbá át kéne nézni az autót úgy általában
-jó
Eredmény:
"rendben van az autó, futómű jó"
-klíma?
-töltöttünk rá egy kis gázt
-mennyi lesz?
-10e
Aztán én veszem észre hogy nyomja ki az olajat a hűtősapka tetején?
Ebben egytértek,nekem összesen 160000-be került a helyi Lubi úr által elvégzett vezérműlánc és szelephézag javítás.És amit ugye Ábrus nem szerelő hozott rendbe!
Egyébként legalább nagyjából megbízható autószerelőt kb. 20 éve keresek de többszöri "azt hiszem hogy megvan" után azt kell hogy mondjam: eddig nem találtam. (karosszériást dettó, a motorszervizt már az elején feladtam)
"Félreértés ne essék. Nem az baj,hogy nem ért hozzá. Mindenhez senki sem érthet. Kint sem értenek hozzá jobban. De elviszik időszakos szervizre! A baj az,hogy itthon nem hajlandó szekértőhöz fordulni,hanem a neten jósoltat,meg tippversenyt indít."
Igen b&zmeg tippversenyt indítok mert ha most legutóbb nem teszem akkor van egy felújított hengerfejem 100-150e-ért, aztán két nap múlva mentem volna vissza hogy "uraim, megint áll az olaj a hűtő kiegyenlítő tartályban" majd a szakemberek szakszerűen kicserélték volna még az olajhűtőt is vagy 35-40e-ért, így meg ugyan két napot elqrva de kifogástalan munkát végeztem ~25e Ft-ból. (23.300 volt az olajhűtő és 1700 Ft volt a hűtőtisztító adalék)
Azt is megnézném hogy egy szerviz elb&szott volna-e egy teljes műszakot arra hogy három menetben ténylegesen kimossa a hűtőrendszerből az összes olajat. (a kérdés költői)
"Elvinni szervizbe?"
Azért én visszakérdeznék: Melyikbe?
Pl.
-abba ahol egyből a pözsó hengerfejét akarták levenni és teljes felújításra küldeni 100-150e-ért ahelyett hogy (az általam kétszer is felvetett: "olajhűtő lyukadás nem lehet?..."nem az nem szokott lenni, az hengerfejes"") esetleg megnéznék az egyéb hibalehetőségeket? "
-vagy abba a pözsó márkaszervizbe ahol ugyanaz a Valeo olajhűtő 65.500 Ft-ért kelleti magát amelyik a UNIX polcán 23.300 FT volt? ("és ha esetleg az olajhűtő az, akkor 88e Ft körül lenne a csere díja")
Csoda hogy az ember már próbálja maga megoldani ha állandóan attól tart hogy átqrják a szervizben?
Lassan 20 éve hogy nem viszem a szervizbe egyik motorom sem mert ahogy a tavalyi "leszervizelve-beállítva adjuk át a megvásárolt motort" kereskedő és szerviz példája is mutatja, csak nekem kellett itthon rendbe szedni a gépet.
Tegyük már hozzá az "itthoni hozzáállás az ilyen" okoskodáshoz ezt is.
Felhasználási terület: Kifejezetten a 20 000 kilométert már megtett motorokra tervezték. Helyreállítja a kopott alkatrészek geometriáját és maximális kopás elleni védelmet nyújt kb. 100 000 kilométerig.
Tènyleg gyönyörű. Miint az új
http://www.kepesmotor.hu/yamah...
-10°C to 35°C: 10W-30
-10°C to 45°C: 10W-40
+5°C to 45°C: 20W-40
+5°C to 50°C: 20W-50
Én sem azt mondom hogy mindenki álljon neki otthon szerelni de az hogy valaki utánanéz a dolgoknak és próbál "ésszerű" megoldást keresni a problémára az egyáltalán nem baj.
Azt sem állítom hogy nincsenek tisztességes szervizek de lássuk be hogy a szerelők részéről is sok esetben áll a
"jól van az úgy" hozzáállás.
Én lennék a legboldogabb ha nem kéne itthon sz&rakodni szerelgetéssel hanem csak beadnám a szervizbe és minden szép és jó lenne. (de sajnos már többnyire azt sem hiszem el amit kérdeznek)
Előző nap hoztam el az autót a szervizből ahol:
-"külföldre megyünk nyaralni, meg kéne nézni a klímát mert időnként kikapcsol és csak meleget fúj 5-10 percig, van amikor meg órákon át semmi gondja. Azt is észrevettem hogy mindig van egy csepp tiszta olaj a klímakompresszor alján, gondolom nem véletlen.
110 körül enyhén rázza a kormányt az autó így a futóművet is át kéne nézni
-az centrírozási hiba, nem futóműbaj
-tegnap voltam a gumisnál, azt kizárhatjuk
-megnézzük
-továbbá át kéne nézni az autót úgy általában
-jó
Eredmény:
"rendben van az autó, futómű jó"
-klíma?
-töltöttünk rá egy kis gázt
-mennyi lesz?
-10e
Aztán én veszem észre hogy nyomja ki az olajat a hűtősapka tetején?
Igen b&zmeg tippversenyt indítok mert ha most legutóbb nem teszem akkor van egy felújított hengerfejem 100-150e-ért, aztán két nap múlva mentem volna vissza hogy "uraim, megint áll az olaj a hűtő kiegyenlítő tartályban" majd a szakemberek szakszerűen kicserélték volna még az olajhűtőt is vagy 35-40e-ért, így meg ugyan két napot elqrva de kifogástalan munkát végeztem ~25e Ft-ból. (23.300 volt az olajhűtő és 1700 Ft volt a hűtőtisztító adalék)
Azt is megnézném hogy egy szerviz elb&szott volna-e egy teljes műszakot arra hogy három menetben ténylegesen kimossa a hűtőrendszerből az összes olajat. (a kérdés költői)
Azért én visszakérdeznék: Melyikbe?
Pl.
-abba ahol egyből a pözsó hengerfejét akarták levenni és teljes felújításra küldeni 100-150e-ért ahelyett hogy (az általam kétszer is felvetett: "olajhűtő lyukadás nem lehet?..."nem az nem szokott lenni, az hengerfejes"") esetleg megnéznék az egyéb hibalehetőségeket? "
-vagy abba a pözsó márkaszervizbe ahol ugyanaz a Valeo olajhűtő 65.500 Ft-ért kelleti magát amelyik a UNIX polcán 23.300 FT volt? ("és ha esetleg az olajhűtő az, akkor 88e Ft körül lenne a csere díja")
Csoda hogy az ember már próbálja maga megoldani ha állandóan attól tart hogy átqrják a szervizben?
Lassan 20 éve hogy nem viszem a szervizbe egyik motorom sem mert ahogy a tavalyi "leszervizelve-beállítva adjuk át a megvásárolt motort" kereskedő és szerviz példája is mutatja, csak nekem kellett itthon rendbe szedni a gépet.
Tegyük már hozzá az "itthoni hozzáállás az ilyen" okoskodáshoz ezt is.