Hozzászóláshoz be kell jelentkezned

Jo reggelt!
De ez 10-es!
jó reggelt! Gyönyörű! De ez nem a bully?
Robesz ezt mondtam
Holland cég a forgalmazó,gyanítom importálják valahonnan.Mivel kényesek a jó hírnevükre,nem lehet rossz minőség.
Landport akksi volt már valakinek? Tapasztalat? Úgy kinéz, az lesz a jelölt a motoromba, a zárt fajta, SLA 12-18
Nekem is külön van otthon Androidos,munkahelyen Windowsos táblagép,sőt a navigációs gép is ott van ha chatelni kell.Meg persze az asztali nagy pc.
Kollègámnak volt nexus 7 gyári n7 bto billenytyűzettel. Qvajó vele fórumozni. De wzèrt csak tablet.
Ez más persze mert ringyóz van rajta, de lehet pomt az lenne a hátránya...
Elèg a hardver hozzá?
Szerintem ez a 2 eszköz egyben itt felesleges. Külön egy laptop ès külön egy táblagèp jobb. Ès majdnem ugyanott vagy árban
Első pillantásra sokalltam az árát,de win 8.1-el és Offisszal adnak egy négymagos gépet,így én is elfogadnám.
Aszondja:"forgalmija elveszett".Akkor miért nem kér másikat okmányirodán?
Persze ha lopott,akkor nem is tud,viszont akkor a rendszámot nem kéne szellőztetni a neten.
morningen
Gondolkozom, hogy eladjam a nagy laptopot és vegyek egy ilyet helyette: http://techkalauz.hu/laptop/te... mit gondoltok?
jah... azt hittem egyáltalán
jójét
hejesirás
vezetéstechnikán már rég ez volt egy srácnak. itt van nálunk a flóriánon de ez bitang sok lé. aaajjjhh ennyiért kapnék már felhajtható nolant
Neeeeeee ez kell nekem végre megjöttek
Tudod fogy a 600ejró az holnap már csak 500
Te nem szoktá visszaolvasni?
melyik a tied?