Hozzászóláshoz be kell jelentkezned

"már nem foglalkoznak vele mert sok volt a minőségi probléma."
Ez három esetben szokott elhangozni kiskereskedő szájából:
- nem kap a nagykertől rá olyan árat/feltételeket, mint korábban, ezért nem nyomja
- más márkára jobbat kap, ezért azt nyomja
- télleg xar (de ez máshol is kiderülne, és ismert tény lenne)
A duma azért nyerő, mert a vevő (aki eredetileg az említett márkát kereste) elbizonytalanodik, és máris át lehet beszélni a másikra
Régi trükk.
Nálam nem volt szempont a napszemcsi, a másikon van, még sose használtam... engem zavar, hogy kilátok alatta, ha én napszemcsit veszek fel (ritkán) az olyan, hogy rázár a szememre körbe.

Kényelmesnek tűnik télleg, arra leszek kivi, hogy viselkedik 150-ig, annál gyorsabban ritkán megyek és csak rövid ideig úgyis.
fura, hogy rossz volt nekik a nolan-féle grex. Ajj, azt a rendőrös nolanért NAGYON fá ja szívem. De az a 60ezer sok pénz. De ha belegondolok, a piros sisak is használva volt vagy 4 évig fullban, és utána még alkalmilag.
Mentem dolgozni.
Áll alá.
Kérdeztem a srácot a Grexekről is mert láttam hogy forgalmazták de azt mondta hogy már nem foglalkoznak vele mert sok volt a minőségi probléma.
A másik boltban ahol mlas vette az övét, ott voltak LS2 kalapok is.
Rá is csaptam a levehető állúra de még az XXL-es is levitte volna a füleimet felhúzáskor, szóval az csak lovaknak való.
Mlasénak nincs napszemcsije 24.900-ért, aminek meg lett volna az meg 37e körül volt. (egyébként kényelmes viselet amit vett)
Én itt vettem. (a boltvezető srácról annyit hogy itt tényleg áll a szlogen: Motorosoktól-Motorosoknak )
Ja, meg vettem egy kesztyűt is.
jó estèket!
meddig ér le a plekó?
Szerintetek tapsolt a gazda?
Valószínűleg nem kap üzemanyagot dugulás miatt, mert fél óra várakozás után beröffen, majd 1 percen belül leáll.
4 napja van nálam a motor, de már nem indul be. Király...
Ez nagyon szép 600as

azt a qrva
bazze meglátta rendező a képeket és elkérte a számod, a következő horror filmhez keres főszereplőt és Te megfelelnél neki

Á,csak fénysebességgel előz.
Segíjjé má. Mivel szerkeszted hogy a minőség csak minimálba romoljon.
Szerkesztő vágó convertáló neveket pl thx
Na rendelek majd mountot, azt megnézem már
Ingyen GoPro app mindenkinek

http://gopro.com/support/gopro...

Egyébként a videó szerkesztőjük világbajnok Mondom: Ámerika
Akkor meg pláne kellene feltételezni, hogy az amerikai GoPro csinált saját maguknak alkalmazást...ugyanis az androidé csak másolat
Kinek hogy hol, nekem bejött ott, városba sokkal jobb ha rajtad van a sityakon szerintem, vidéken nem nagyon tekerek vele.