Hozzászóláshoz be kell jelentkezned

Arni, ez sántít nekem... "szétszedtük" "lemértük"... milyen szerelő ez, aki a kuncsafttal együtt szereli a motort? Nem profi, az biztos!
Ha meg csak "sógor bütyköli, ő traktorszerelő a tsz-ben" az se biztos, hogy a mért értékek jók. Húztátok pl. a gázt mérés közben?
A kopott benzinmotor (=kis kompresszió) ha nagyon xar, be se indul, de ha beindul, akkor meg megy is - persze ha nem más Baja van
Sziasztok
Ez ugyanaz a szerelő aki eddig állítgatta? Vagy neked nem is volt ilyen, mert keverlek valakivel?
Remélem nem a Sanyi.
link
vagy nem, elvakítod a szembejövőt aki majd jól elgázolgat téged vagy nem
Simán beleraktam. Azt mondom majd a yardnak, gyári ilyen motort még úgyse látott megmutatom neki a friss műszakit is...
Viszont biztos észrevesznek vele, mert jól világít. Lehet, hogy szabálytalan, de legalább élve maradok
Szerelőt elzavarni szelepeket megmérni utána gondolkozni az eladáson. lehet csak pár lapkát kell kicserélni esetleg kókány módon beköszörülni ezt nem Én mondtam
Még nem lett állitva.De a motorszerelö is mondta hogy adjam el,mert hengerfejfelujitás drága ha megmegy az exup szelep drága......
Mit tegyek?De ha mindenki igy gondolkozna hogy (mivan ha megmegy ez vagy az?)akkor nem venne semmit.
Várjál azzal, szelepek be lettek állítva? Ha nem akkor kezd azzal, nem zár rendesen akkor nem lesz jó kompresszió. Ha be lettek állítva akkor add el
ennyi agyhalott genyát..... ma kicsit játszottam hogy meglessem a 9.2-őt kár volt csak az időt pazaroltam rá első 3 kör
Akkor azok az értékek amit mértünk,nagyon rosszak.Tehát hengerfej felujitás?Akkor eladom!
A xenonról. Úgy tudom szigorú szabályokhoz van kötve. Vagy csak simán beleraktad?
Ez meggyőző.
Én láttam filmen dinoszauruszt, az is meggyőző volt
Műszaki gondolkodásúként sejtheted hogy én is az voltam.
De ezt még senki sem tudta elmagyarázni nekem hogy miért is rossz:
http://youtu.be/muIycLgqBLY
Mit röhögsz? Jó vastag marhabőr, sérülés mentes és pont méret
Van sisakom, van új akksim, bent a xenon, lassan indulhatunk
Én kicsit szkeptikus vagyok e csodaszerekkel... azt értem, hogy a gyártók nem propagálják, de ha jó lenne, a népek közt csak elterjedne tapasztalati úton... de alig találni valakit, aki be tudja bizonyítani, hogy télleg használ.
25 éve, mikor a Slick50 bejött, az volt a csoda, a szoci autókon érezhető volt, de pár év múlva, mikor betettem az öreg cápa BMW-be, (mert emlékeztem, a Daciába milyen jól bevált) nem vettem észre semmit
Jaja, hinni kell benne, csak úgy működik. Szerintem én is kipróbálom először a Fiestába. Bár most nagyon meg vagyok vele elégedve 5.4L fogyasztott százon és mintha az olajat se enné úgy mint régen. Lehet hogy a kartelgáz rekuperátor miatt...
Ez olyan mint az olajkérdés. (ki miben akar hinni)
Én (is) használtam már az évek alatt sokfélét, nálam ez ha szóba kerül akkor olyan minthogy kell-e télen téli gumi vagy nem.
Részemről kizártam már régen. Jól néz ki és
esni jó benne de a mindennapi használatban sokkal kényelmetlenebb mint a cordura. A cordurából csak kiveszem a protektorokat és behajintom a mosógépbe (a vízállóságot felejtsük el, az csak a prospektusokban létezik, nekem a méregdrága Bering kabát 8 hónaposan már beázott)
Estem benne elég tisztességeseket és nem lett semmi baja sem a kabátnak, sem nekem. (csúsztam füvön és aszfalton is)
A Bering szerkóm most 14 éves, ebből az első 5-ben mindennap ment télen-nyáron. (a mai napig szép állapotú pedig sokat megélt már)
Nyári viseletnek meg a nemrég vett RS Taichi hálós protektoros kabátot használom és eszembe sem jutna bőrre cserélni. (a piros-fekete az mlasos képen)
Persze akinek a bőr jön be annak hiába is mondom, nem vagyunk egyformák.