Hozzászóláshoz be kell jelentkezned

Android az mi ? En almás vagyok
Értem, végülis úgy még nem próbáltam. Biztos igazad van. De én ugyan nem rakom a fejemre
Hogyne látnád, androidra direkt ezért csináltak progit...mondom: amerikaiak
Majd ha találok egy normális programot ami faszán kezeli a mov filet akkor rakok fel vidit
De rázkódik ha megnézed sokkal jobban mint a fejemen.
most hasonlítottam össze a 2 videót
Egyszer kaptam kölcsön ... Az nem tetszik , h nem látod jól e lett beállítva , amúgy jófajta !
http://youtu.be/6zcoaKc4uVI
Egyetlen dologgal nem lehet itt mit csinálni. Ha elütök egy bogarat Amúgy a kamera tökéletesen csinálja amire megtervezték. Ezt bírom az amerikaiakban. Nem fütyül, nem dudál, nem főz kávét, de ami rá van írva azt bármikor teljesíti.
az effekt
Nekem ez teljesen bejött így. Ahha, de értem a rázkódás dolgot, a test felfogja a nagy részét. Mondjuk látod, nálam sem rázkódik.
Érdekes az a tok néha szellem képes amikor előzől . nem ezt várnám egy ilyen kamerátol
140ig nem tekeri a fejed semerre volt oldat és most fent van sokkal faszább mint amikor motoron volt
Sisakon kevésbé rázkódik, nagyobb a belátható szög.
És ha eksön van akkor még a fószer arcát is meg tudod mutatni azonosítás céljából.
Ja meg bohócnak néznék ki ha a sisakomon ágatlankodna egy öklömnyi izé
A motor elejére lett rögzítve. Nekem nem is tetszene sisakon. Meg nem is hiszem h kényelmes lenne.

Itt a második

Itt már motorhang, effektelés, minden van kérem
Sokat fejlődöt pár hónap alatt a tudomány
Csak hiányzik a motorhang és nem látszik a motorból semmi. Sisak tetejére szerelted?
Van még, többet csináltam, van egy Abádszalóki gurulás is. Meg több "művészkedős" próba

GoPro természetesen sebességre gondolsz?
Jó lett, nyomtam egy tetsziket.
Hogy vetted fel egyébként? A távolságibusz első ajtajánál filmeztél?
Üdvözlés mindenkinek!
Én itt vettem Koyo akksit 2010-ben akciósan 4660 Ft-ért azóta is működik.
Én az erősebb gyújtásom miatt zselés Unibat-ot tettem bele,de ha már japán,akkor Yuasa.De szerintem kb.egy márka.
Sziasztok!
Milyen akksit javasolnátok egy 1988-as Fzr1000 Genesisbe? Yuasa vs. Banner? Vagy esetleg más?
Köszi!
Tudod gondolkodok 1 ilyenen de ha van jobb megoldás akkor az is érdekelhet.
http://www.ebay.com/itm/Yamaha...