Én meg elmentem elnyalni egy fagyit a zx9-es haverommal Dunaföldvárra.
Kb. 10 km után a gtr annyit mondott hogy bőőőőőőőő és leállt. (teljes üzemanyag elfogyásra utaló jelek, tank félig volt)
Félreállás majd nézegetés hogy nem folyik-e túl a karbisor de nem.
Megmozdítva a benzincsövet elkezd áramlani a cucc a benzinszűrőn át és telnek fel az úszóházak, indítás és jár szépen.
Továbbközlekedve megyeget de nem szépen jár és kissé erőtlen magasabb fordulaton. Odaérve fagyi, majd visszaindulás előtt még egy kis benzincső rángatás a tank alatt (baromi puha lett a benzincső a melegtől) majd indulás, szépen teszi a dolgát ahogy kell.
Erősen valószínű hogy megtört a cső és azért nem folyott le az úszóházakhoz.
Holnap merevebb falú benzincső vásárlás.
itt a sportmotoron a nicked alatt ott a publikus emailcímed, melyet melóra is használsz. ja, és mi van a google-ba első találati helyen ha rákeresel a mailcímre? a kibaszott weboldaladon a kibaszott telefonszámod. ne fújd fel, lófaszt se jelent, hogy ide kiírtam.
se a nickedre, se ezekre a számokra nem hoz a google első oldalon releváns találatot.
De azért,, hogy a kis lelki világod megnyugodjon, megkértem az oldal üzemeltetőit a hozzászólás törlésére.
52esen volt egy motoros baleset, benne van a hírekben
Mi értünk oda szinte először, megalltam mellette, asszony megnezte, utána rendeztem ott a dolgokat megvartuk a mentőt.
Ha nem állok meg a BMW vel az út közepén, a sok köcsögök simán kiderul etikai szerencsétlent centizgetve
Kb. 10 km után a gtr annyit mondott hogy bőőőőőőőő és leállt. (teljes üzemanyag elfogyásra utaló jelek, tank félig volt)
Félreállás majd nézegetés hogy nem folyik-e túl a karbisor de nem.
Megmozdítva a benzincsövet elkezd áramlani a cucc a benzinszűrőn át és telnek fel az úszóházak, indítás és jár szépen.
Továbbközlekedve megyeget de nem szépen jár és kissé erőtlen magasabb fordulaton. Odaérve fagyi, majd visszaindulás előtt még egy kis benzincső rángatás a tank alatt (baromi puha lett a benzincső a melegtől) majd indulás, szépen teszi a dolgát ahogy kell.
Erősen valószínű hogy megtört a cső és azért nem folyott le az úszóházakhoz.
Holnap merevebb falú benzincső vásárlás.
A gugli folyamatosan indexelt, idő kérdése, mikor találja meg, utánale is ttárolja
De azért,, hogy a kis lelki világod megnyugodjon, megkértem az oldal üzemeltetőit a hozzászólás törlésére.
Mi értünk oda szinte először, megalltam mellette, asszony megnezte, utána rendeztem ott a dolgokat megvartuk a mentőt.
Ha nem állok meg a BMW vel az út közepén, a sok köcsögök simán kiderul etikai szerencsétlent centizgetve
A gugli kibaxxa mindenkinek eztán.
Na ma végre van egy kis szabad időm és gondoltam felnézek ide hozzátok!
Mizu itt?