Hozzászóláshoz be kell jelentkezned

Igyekszem csak mostanában kissé sok sz&r szakadt a nyakamba.
Nekem ma az olaj lámpa villant fel itt a szomszéd utcába de ugye jól tudom hogy az a kevés olajat jelzi és nem az olaj nyomás hiányát?!
Jó legyen az a gép, mert már csak két hetet kell aludni.
És mennyi meló lehet benne.
Én meg elmentem elnyalni egy fagyit a zx9-es haverommal Dunaföldvárra.
Kb. 10 km után a gtr annyit mondott hogy bőőőőőőőő és leállt. (teljes üzemanyag elfogyásra utaló jelek, tank félig volt)
Félreállás majd nézegetés hogy nem folyik-e túl a karbisor de nem.
Megmozdítva a benzincsövet elkezd áramlani a cucc a benzinszűrőn át és telnek fel az úszóházak, indítás és jár szépen.
Továbbközlekedve megyeget de nem szépen jár és kissé erőtlen magasabb fordulaton. Odaérve fagyi, majd visszaindulás előtt még egy kis benzincső rángatás a tank alatt (baromi puha lett a benzincső a melegtől) majd indulás, szépen teszi a dolgát ahogy kell.
Erősen valószínű hogy megtört a cső és azért nem folyott le az úszóházakhoz.
Holnap merevebb falú benzincső vásárlás.
Jók ezek a kis autók, olvastam a Veteránban.
Még szerencse hogy volt nálad orvos és nem féltél használni.
Tv-be valahogy jobban néz ki ez a fettel gyerek. Meg aszittem jobb csaja van ennyi lével.
Na mindenki eltűnt?
Na itt vagyok csak volt egy kis dolgom.
Örök barátság alakult ki
Jóccakát
itt a sportmotoron a nicked alatt ott a publikus emailcímed, melyet melóra is használsz. ja, és mi van a google-ba első találati helyen ha rákeresel a mailcímre? a kibaszott weboldaladon a kibaszott telefonszámod. ne fújd fel, lófaszt se jelent, hogy ide kiírtam.
Kocce bazmeg
A gugli folyamatosan indexelt, idő kérdése, mikor találja meg, utánale is ttárolja
öcsém eladta a corollát, így indul az e36 projekt...
se a nickedre, se ezekre a számokra nem hoz a google első oldalon releváns találatot.
De azért,, hogy a kis lelki világod megnyugodjon, megkértem az oldal üzemeltetőit a hozzászólás törlésére.
Kerulgetik, csak buzi tablet kicserelte
52esen volt egy motoros baleset, benne van a hírekben
Mi értünk oda szinte először, megalltam mellette, asszony megnezte, utána rendeztem ott a dolgokat megvartuk a mentőt.

Ha nem állok meg a BMW vel az út közepén, a sok köcsögök simán kiderul etikai szerencsétlent centizgetve
Áll alá ér a plexi
Köszönöm bazmeg Tomasz, hogy beirod a számom az internetbe Örülök hogy alig ismeri valaki erre te... ááá
A gugli kibaxxa mindenkinek eztán.
Skacok kb 600km alatt 2-2,5dl olaj fogyás az sok? Hozzá teszem kihasználom mostanában a felső fordulatszám tartományokat!
Azt láttam!
robeszezés
Halihó sziasztok!

Na ma végre van egy kis szabad időm és gondoltam felnézek ide hozzátok!

Mizu itt?