Hozzászóláshoz be kell jelentkezned

Ha felkeltél csörgess mög.
Bal oldali a sofőr meg a haverom
Jó reggelt.
Nem-nem
Ott basztad el, hogy Ádámnak odaadtad az FZRt.
Amúgy bármikor lemegyek a garázsbá, kap egy kis szivatót majd hozzáèrek a starthoz, jár a motor.
Kocsi oldalról a 19es eladása volt ugyanez a pont. De Te úgyse nyugszol míg mindkettő tökèletes nem lesz, úgyhogy... Bár addig egy kis zsèè ès nèmi mèreg mèg van.
Gyanítom az a sofőr felesége,nem a Vettelé.
Amúgy jó reggelt.
ábrus biztos tudja
Mi az a maxi?
Vettél volna maxit
Szóval ez el lett qrva.
Én meséltem itt hogy jártam az fzr benzincsovel. KKicseréltem 2eve, mert kicsit repedezett volt és ugye jobb a biztonság. Erre tavasszal szetdurrnt a fos kisipari cső. 1 évet bírt.
Egyébként már többször járt a fejemben hogy ha a BMW-t (K1100) vagy a Pan Europát vettem volna meg akkor azok igaz hogy jóval drágábbak lettek volna de úgy nem maradt volna pénz autót cserélni és még mindig meglenne a rönó és emiatt egy rakás lé megmaradt volna amit erre a Francia dögre költöttem. (kb. 6-800e-rel jobban állnék jelenleg)
Nem ő tehet róla.
A régi benzincső elrepedt, kicseréltem erre a sima feketére de egyrészt túl hosszúra hagytam, másrészt elég hülyén lehet csak elvezetni mert tettem bele egy szűrőt is ami nincs gyárilag. (mondjuk helye sem nagyon)
Ez a fekete cső meg megtört valamelyik hajlatban (melegen nagyon felpuhul) és nem folyt a cucc.
Már az is eredmény hogy nem túlfolynak a karburátorok hanem épp bele sem nagyon folyik.
sztem percekkel az elhaladásunk után volt motor VS kocsi a 7-esen.
József, egyre rosszabb az a motor hiába minden gondoskodás... bezzeg, mikor még xar volt, hiba nélkül megjárta az Adriát
Fenyegesd meg, hogy még egy ilyen, és megy a hahu-ra, és idom nélküli sztrítfájter lesz belőle egy falusi motoros talin
Melyik?
Jó ét!
jó éjt
Ő nem a Vettel
Én is gondolkodok lecseréljem e az olajat, most van benne ötezer, ezerötöt biztos fogunk menni szerintem kibirja...
Jól tudod, az a szintet jelzi.