Nem-nem
Ott basztad el, hogy Ádámnak odaadtad az FZRt.
Amúgy bármikor lemegyek a garázsbá, kap egy kis szivatót majd hozzáèrek a starthoz, jár a motor.
Kocsi oldalról a 19es eladása volt ugyanez a pont. De Te úgyse nyugszol míg mindkettő tökèletes nem lesz, úgyhogy... Bár addig egy kis zsèè ès nèmi mèreg mèg van.
Én meséltem itt hogy jártam az fzr benzincsovel. KKicseréltem 2eve, mert kicsit repedezett volt és ugye jobb a biztonság. Erre tavasszal szetdurrnt a fos kisipari cső. 1 évet bírt.
Egyébként már többször járt a fejemben hogy ha a BMW-t (K1100) vagy a Pan Europát vettem volna meg akkor azok igaz hogy jóval drágábbak lettek volna de úgy nem maradt volna pénz autót cserélni és még mindig meglenne a rönó és emiatt egy rakás lé megmaradt volna amit erre a Francia dögre költöttem. (kb. 6-800e-rel jobban állnék jelenleg)
Nem ő tehet róla.
A régi benzincső elrepedt, kicseréltem erre a sima feketére de egyrészt túl hosszúra hagytam, másrészt elég hülyén lehet csak elvezetni mert tettem bele egy szűrőt is ami nincs gyárilag. (mondjuk helye sem nagyon)
Ez a fekete cső meg megtört valamelyik hajlatban (melegen nagyon felpuhul) és nem folyt a cucc.
Már az is eredmény hogy nem túlfolynak a karburátorok hanem épp bele sem nagyon folyik.
József, egyre rosszabb az a motor hiába minden gondoskodás... bezzeg, mikor még xar volt, hiba nélkül megjárta az Adriát
Fenyegesd meg, hogy még egy ilyen, és megy a hahu-ra, és idom nélküli sztrítfájter lesz belőle egy falusi motoros talin
Ott basztad el, hogy Ádámnak odaadtad az FZRt.
Amúgy bármikor lemegyek a garázsbá, kap egy kis szivatót majd hozzáèrek a starthoz, jár a motor.
Kocsi oldalról a 19es eladása volt ugyanez a pont. De Te úgyse nyugszol míg mindkettő tökèletes nem lesz, úgyhogy... Bár addig egy kis zsèè ès nèmi mèreg mèg van.
http://www.tech-racingcars.eu/...
Amúgy jó reggelt.
A régi benzincső elrepedt, kicseréltem erre a sima feketére de egyrészt túl hosszúra hagytam, másrészt elég hülyén lehet csak elvezetni mert tettem bele egy szűrőt is ami nincs gyárilag. (mondjuk helye sem nagyon)
Ez a fekete cső meg megtört valamelyik hajlatban (melegen nagyon felpuhul) és nem folyt a cucc.
Már az is eredmény hogy nem túlfolynak a karburátorok hanem épp bele sem nagyon folyik.
Fenyegesd meg, hogy még egy ilyen, és megy a hahu-ra, és idom nélküli sztrítfájter lesz belőle egy falusi motoros talin