Hozzászóláshoz be kell jelentkezned

mert már öreg!--nem vitte el senki?
Mlasnak az a "miért nem láttam előbb"-nézése
Ha kicsit gazdagabb lennék mint most, akkor egy fullextrás multit is vennék, és elválna, h erre vagy a GS-re ülnék többször.
Hali mindenkinek

Hali Ádám
megigértem mlasnak is és álltam az igéretet.
PL:egnéztük ezt a gépet ebédidőbn
Hidd el volt már benne részem. Egyszer összejöttem egy lánnyal 14 éves volt. Az apja majdnem megölt. Azóta eltelt 20 év, az apjával szoktam találkozni és úgy vettem ki a szavaiból, hogy nem bánná ha én lennék a lánya férje... Sajnos ebbe bele kell törődni, hogy a bikák jönnek mennek főleg ha jól néz ki a lány.
Jelentem az anyag már leszállítva.
Mindig csak az a fránya HA

Ha lenne lányod rád hogy hatna egy ilyen mondat?
A szoci ótókban még vót anyag. (a prolyektoros lámpádban meg má nincs)
Nem, az már neked igerve. De jó, hogy szólsz.
Majd a Gyula jön és jól megaszongya
Sejtettem. Csak a kíváncsiság tudod. Kicsit halványnak tünt a refi. A kocsiban én is Tungsram sport ot használok és király. Akk kap a moci is egyet
Én 2x55w mentem de 1 jobban terhelte a generátort 2 a kábelek qrvára melegedtek 3 a bizti elfolyt 1 idő után. most már csak 1x55w de az minőségi osram nightbraker+
Helló. Kérdés a következő. Megsínylené e valami ha a refi 55w os izzója helyett egy 100w osat tennék be? Szoci autóm van, az simán kibírta. Vélemény?
Mlas remélem még nem adtad el a kiput?Mert én várok rá!Ha jössz Debrecenbe,ne felejsd elhozni!
Nem kell elrontani a napját (éjjelét) a jánynak
Emiatt kár aggódnod, biztos lesz aki felmelegíti. Valami kopasz kigyúrt tetovált...
Jó reggelt