Hozzászóláshoz be kell jelentkezned

Jó éjt!
Szal?
Mentem éjszakára.
Kijárom a tank benzint es kiváncsi vagyok mit tud ez a szeleptisztito amit adott.De biztos Debrecenbe megyek aztán.
Thomas.Megvan a motorszerelö száma ameikröl Ábrus irt?
Én még baromi régről tudom hogy nála jó helyen van a gép, nem hinném hogy az utóbbi 20 évben megváltozott a hozzáállása. (amikor én még a 90-es évek közepén a CB Hondámmal kínlódtam az erősen hézagos tudásommal, neki már akkor is volt egy gyönyörű állapotú amit ő szedett rendbe és a tudtán kívül is sokat segített)
prohardveren is nyomulsz nemde?
ezt nemrég adtam el.
Inkább hagyja ott pár napra és tartson tovább de ott meg lesz csinálva rendesen és nem qrják át. Ha Erdélyben nincs hova vinni és otthon meg korlátozottak a lehetőségek akkor én inkább ezt javasolnám.
Én épp most végeztem az átalakítással. (kicsit igazítottam a hcellen a fülemnél és a szemüveg szárnál. Menni még nem mentem vele de így már kényelmes.
Érzésre egyébként ugyanolyan mint a tiéd (felpróbáltam azt is) csak abban már eredetileg több hely volt a fülemnek.
Ebben megyek.
Miért?
Sziasztok
Na ez jo ötlet.Debrecen nincs is messze.
Hali,csak akkor vigye hozzá ha több szabad órája(hete) is van
Ez ki tudja melyik filmben volt? Valami ruszki börtönös az tuti
Durvulni azért nem kell.
Én a helyedben átgurulnék vele Debrecenbe ahhoz a szerelőhöz akihez Thomas is vitte a gépét. (Gyöngyösi István) Szerintem ott korrekt ellátást kapsz.
József, kipróbáltam az új sisakot.
Kényelmes, könnyű, és nagyon fura, hogy maga a sisak sehol nem lóg a látóterembe (csak ugye a plekó) tök olyan feeling, mintha nem is lenne rajtam
160-ig se huzatos, alatta kimondottan kellemes, picit lehetne halkabb, de füldugóval jó lesz (a másik sisakom sztem hangosabb, a régi )
Nem cibálja a fejem, a plexi jól odazár a sisakhoz. Ebben megyek
Jo lehet a munkakörülmény nálatok.
ne ne Sanyi addig ne

11000 ig had visítson
Fúú nekem annyi időm van hogy levezénylek 1 forgatást közbe fél napot tankozok és még a közértbe is van időm kimenni 1 doboz fagyiért hogy utána megnézzek 2 filmet és még nincs vége a munkának de már aludtam is kb 3 órát
Rendben. Adok neki,elforgatom legalább 5000-6000-ig.
Ma engem se engedett nyerni,négy vereséggel mínuszban vagyok.
ez még kicsi is, volt az a nagy aksis aminek vállpánja is volt nehogy leszakadjon a kezed