Hozzászóláshoz be kell jelentkezned

a legnagyobb szopás a világon a bontott falazótéglát pucolni.
én ugyan nem estem a sajátomban... (és eztán sem tervezem)
de, elég masszívnak érződik, habár tény, hogy a tenyere a leggyengébb pontja. szerintem hozatok egyet.
ennyiért kapnak érte ha mégis később kell jobb
belül a fogó felületnél gumipöttyök vannak. (voltak)
kívül a felirat már lehullott, és gumi rész össze van repedezve.
Mennyé
Ha senki akkor mentem délutánra.
Benzincső kicserélve Semperit 12 bárosra, hátsó doboztartó rögzítése kialakítva (persze hogy nem lehetett feltenni a kínai dobozt erre a fajta Givi platnira,csak a sajátját kellett felműteni ) ülés zselébetétesre átépítve, még a gps tartót kell felrögzíteni és napellenzőt csinálni és kész is vagyok. (meg persze menni kéne vele)
Az asszonynak ilyet vettem ami egyébként jó, bár egy aszfaltos letenyerelésnél nem lenne sok bizalmam benne. (mivel ez krosszkesztyű)
Láttam ilyet most mikor vettem a sisakot, fel is próbáltam de aztán inkább maradtam a nyári kordura-bőr változatnál. (8e volt)
Viszont az igaz hogy ez itthon 5e körül van.
Nem vigyáztál rá és elestél benne?
Hát, tudom bunkó vagyok a művészethez.
Qrva sokszor láttam már de ez még mindig jó
Nekem is hasonló van 3x ennyi volt itthon
baker jóolcsó
link
most is ilyenem van csak rommá kopva. 1500 Ft-ért motoros kesztyű nem rossz.
reggelt
Szép napot
reggelt
Kedves Mlas apuka,itt egy oktatófilm hogy kell bánni az udvarlókkal.Garantált a hatás,ha kell kölcsönzök hozzá fegyvert.
http://youtu.be/wTzc72VwInI
De a futómű....
Á, nem ér utol.
Amúgy lehet tényleg nem egy szerpentines túra előtt kellett volna a Lacit megtalálni
Gondol 1 et oldalba taszajt és huss már lent is vagy
köazi a válaszokat
Hát elég csinos lesz gond
Ne rakj bele nagyobbat,túlterhelné a rendszert.De van már emelt fényű lámpa ugyanakkora áram felvétellel.Itt a sarkon van a tungsram bolt,ott van 35-és 70%-al emelt fényű.Na persze árban drágább.Még az ötszázhoz is kaptam eredeti 35/35-ös izzókat,elhoztam az utolsó hármat ötezerért.
Ilyen tök kommersz fejidommal - nem tecc. Semmi fantázia, olyan, mint egy olcsó japó. Viszont drága olasz