Hozzászóláshoz be kell jelentkezned

Jó reggelt!
Csongrádban is. Lányom sátorozik
Jókora vihar van. Jóccaka
egy próbát megér
Ugy lehet ,h előre megyek Miával intézkedni ?
No, van akinél van még kedv jövő hétvégére Miusnak segíteni? innen pestről le tudom vinni aki jönne, mia kocsijával, mert ő előre megy intézkedni. Aztán kis (muhaha ) pakolás után nagy kertizabálás, ottalvás.
vigyázz eltörik a kis kacsód és nem tudsz mivel kompreszéjsönt nézni
Sejtem,egy helyen foglalkoznak itt Tcsegén vele
jó csak szótam mielőtt nem lenne jó a kompresszéjsön
Jártam tiszacsegen.árut hordtam a varban kft hez nyilaszaroval foglalkoznak.
Pupu
Persze akkor azt is megnéznénk,anélkül felesleges szinkronozni
De ott még szelep ellenőrzés se volt
Ez tuti jó szám,mert nekem 30-as van,de ez már 14éve
Jó akkor nem 1 idegennek irkáltam
én egyébként azért nem javasoltam, mert unokatesóm esetében, akkor, pont én javasoltam.
ugyan nem kaptam meg, hogy kapjam be, deee... kellemetlen volt nekem is a szitu
Mondanám hogy hozd el,tudnék kérni kompressziómérőt és szinkron tesztert is,de most augusztusban biztos nem lesz szabadidőm.
Debrecentől 50km-re lakok
húszas körzetszám
négyzerhétszáz294
A modora az tényleg érdekes
Vajon Csövi miben jön?
Nem a hozzáértését vontam kétségbe ,nagyon korrekt szerelő,én is sokat fordultam hozzá segítségért,és szívesen segített,akkor nekem CB500 Four volt,csak nagyon sok munkája van általában,és sajnos volt rá eset az egyik barátomnak a XL500-as blokkja több hónapot volt nála,de mint írtam az elején Én csak pozitív véleménnyel vagyok Róla
ott is mindenhun
kis zsebpénz mindig jól jön
mert egy blokkcsere pl. 2,5 hónap volt (bár aprópénzből csinálta)
szerintem az van, hogy a mlas motorokat is odahordják (láttam nagyon szép motorokat nála)
és egy láncszett csere, kis fék karbantartás, vagy egy olajcsere, egy tavaszi felkészítés is hoz pár ezrest.
és ha megcsinálsz belőle 6-ot 8-at egy héten a melód mellett, d.u. azzal jobban lehet keresni, mint a régi vackokkal, vagy a komolybajos szarokkal (merthogy a munkáért kér pénz, és nem azért amennyit mojolt vele, és ez tök korrekt)
+ van amin élvezetesebb dolgozni. láttam nála egy-két különleges izét is. olyan régi goldwinget is mint az ábrusé volt.
unokatesóm pl. nagyot csalódott benne, mert a DRZ400-ast blokkját felújította, mert szétment kenés hiány miatt, majd 60 km után megragadt, mert ugyan az tuti volt, hogy kenéshiány miatt döglött meg, de azt már nem nézte meg, hogy azt mi okozta. (ott a vázban az olajtartály, és a váz felső részén el volt tömődve.)
bár utána saját költségén javította, mert elismerte Ő volt a ludas. ez Krisztiánnak 5 (!) hónap volt.
+ rettenetes modora van.
ettől én nagyon jó szakembernek tartom. de, ezerszer meggondolnám elviszem-e hozzá ismét a motorom...