Sztem anno ha nem a 40-ezres kengurukesztyű van rajtam mikor elütöttem a gyalogost, akkor jobban szétment volna a kezem is, nem csak minden más. És pont ott kopott kapott ahol látszott, h tervezték. Csakhát az a sok pénz...
Hellósztok yamaha fzr-re keresek baloldali kapcsolót nagyon fontos lenne sajnos már kettőt rendeltem egyiksem volt jó hozzá aza tipus kéne amin van index,duda,lámpa felkapcsoló,távolsági és tompított lámpa kapcsoló is ugyanazon van + a hátulján a kis villogó nagyon fontos lenne sehol nem találtam ilyet az elektronikám meg ehez van kötve kérlek benneteket akinek van szóljon ! yamahafzr18@freemail.hu vannak alkatrészeim bármi kell szóljatok !
a lamellás korong túl gyorsan kopik.
sima fém csiszoló korong kell. viszi mint a vajat.
csak én balfasz a garázs ajtót nyitva hagytam, és ugyan 6m-re ülök, de vastagon áll a motoron a por.
amúgy mivel kiba@szott vájat van ugye a válaszfal téglában ...
20 téglát pucoltam meg, ennyi lesz egy sor, éshát 2 óra hossza volt. ha számolom a sört, meg a pihenőt, már 3
úgyhogy nagy orális szex ez.
Valakinél a kutya nézi a meccset a tv előtt nálunk a forma-1 a favorit a haveromnak drukkolt
mikor látta nincs esély megunta és a kis mélynyomón rezegtette magát
Nem a szám-----a seggeeeeeeeeeeeeem
Nem jött meg az email
Micsoda szerecse ért! Nekem van ilyen--------- az adatlapon a telóm is email is.
sima fém csiszoló korong kell. viszi mint a vajat.
csak én balfasz a garázs ajtót nyitva hagytam, és ugyan 6m-re ülök, de vastagon áll a motoron a por.
amúgy mivel kiba@szott vájat van ugye a válaszfal téglában ...
20 téglát pucoltam meg, ennyi lesz egy sor, éshát 2 óra hossza volt. ha számolom a sört, meg a pihenőt, már 3
úgyhogy nagy orális szex ez.
mikor látta nincs esély megunta és a kis mélynyomón rezegtette magát