Ja, még annyi hogy 20 perc városi sz&rakodás után már rendesen zsizsegtek a hangyák a kesztyűmben. (mondjuk nem is csoda, ebben a tempóban gond nélkül felmászhattak menet közben )
Nos elmentem és lenyomtam még ~70 km-t a gépeddel a múltkori dadogásgyanú miatt. (valóban van ledadogás de csak 11.500-nál )
Most mentem vele Dunaújvárosban kb. 40 km-t forgalmi akadály stílusban (ahogy te is szoktál, azaz szigorúan max. 40-50 és legyorsulnak még a biciklis nagyik is) de semmi. (azon kívül hogy már attól tartottam hogy előbb-utóbb egyszerűen eldőlök)
Enyhe rángatás 5.-ben 40-ről van, ami 2,2 ezres fordulat, negyedikben szépen lehet csorogni 45-tel olyan 2,5e fordulaton és finoman gyorsítani is.
Mentem vele városon kívül 80-85-tel (páran hülyének is néztek és volt is benne valami ) szépen egyenletesen jár ahogy kell. (visszatéve kettőbe teljes gázra felhördül a légszűrőházban és állat módon gyorsul 11,500-ig, majd akasztva háromba megy tovább mint a barom, itt már 200 körül járunk)
Lentről gyorsítva megindul, 8e-nél lépcső és még erősebb karhúzás, 11500-nál rángatás, megálláskor 1000-1100-on szépen alapjár.
Teljesen tökéletes, főleg egy 27 éves motortól.
Eddig nekem se nagyon volt, de egyszer mindenkit utolér a szög gyűjtés. Kapott beutalót jövő héten elviszem a gumikórházba. Sajnos itt nálam az utolsó 800 méter földùt van itt minden ami nem kellene...
Nekem gugléból teccik, de életben nem láttam még ilyet
Mért gondoltad, hogy itt kérdezed meg? itt öreg sportmotorosok vannak, a szöcskések másik topicban laknak.
Kijöttek értem már fél 12-kor. Épp végeztem a fűnyírással,és a paradicsom leszedéssel. A hullott rohdt almát meg átdobáltam a szomszéd állatainak,láthatóan meg voltak velem elégedve.
Na. Tegnap hazajöttünk Békésbe. Laza 210 km. Kaptunk hideget-meleget, de a moci jól viselkedett. Tempó átlag 150. Fogyasztás 14L benzin meg kb 2 deci olaj.
Most mentem vele Dunaújvárosban kb. 40 km-t forgalmi akadály stílusban (ahogy te is szoktál, azaz szigorúan max. 40-50 és legyorsulnak még a biciklis nagyik is) de semmi. (azon kívül hogy már attól tartottam hogy előbb-utóbb egyszerűen eldőlök)
Enyhe rángatás 5.-ben 40-ről van, ami 2,2 ezres fordulat, negyedikben szépen lehet csorogni 45-tel olyan 2,5e fordulaton és finoman gyorsítani is.
Mentem vele városon kívül 80-85-tel (páran hülyének is néztek és volt is benne valami
Lentről gyorsítva megindul, 8e-nél lépcső és még erősebb karhúzás, 11500-nál rángatás, megálláskor 1000-1100-on szépen alapjár.
Teljesen tökéletes, főleg egy 27 éves motortól.
(bár még megpróbálok keríteni valami belső embert)
Mért gondoltad, hogy itt kérdezed meg?
Kijöttek értem már fél 12-kor. Épp végeztem a fűnyírással,és a paradicsom leszedéssel. A hullott rohdt almát meg átdobáltam a szomszéd állatainak,láthatóan meg voltak velem elégedve.
ui: nekem életemben eddig összesen nem volt 3 szög a gumijaimban
Akkor ezek szerint megjavult a gép?