Mellesleg ha valakinek egy legális bár kissé viseltes de üzemképes 50-es Aprilia Gulliverre van idénye (két gyári kulccsal Olasz forgalmival és kezelési utasítással nemdohányzó tulajtól) az ne fogja vissza magát. (vigyázat, ez napi használati tárgyként nem kimondottan a megszokott ábrus minőség! )
Azt mondod, nagy túrák? Egy osztrák kanyargás szept végén?
Vagy inkább tavasszal? Félek, már nem lesz jó idő az Alpokban, 5-10 fokra-esőre se ruhám, se gumim, se kedvem
Még az idén nem akarnám letenni, remélem, lesz még jó idő
A csúnyaságról annyit hogy bátran kijelentem: nekem nem igazán tetszik, nem egy szép motor.
Viszont ez nálam abszolút nem volt szempont, arra kell hogy egy Horvát vagy hasonló túrát viszonylag kényelmesen lehessen vele megtenni.
Behemótabb mint vártam de épp azon dolgozom hogy ezt egy kicsit kezelhetőbbé tegyem. (kormány-gumik és egy mélyebb ülés)
Valóban nem lehet vele megtenni azt mint te a BMW-vel vagy csövi az FZR-rel (értem én hogy ti a tankon könyökölve tudjátok a szerpentinen azt a tempót ami nekem már majdnem a határon motorozás) de hát nem muszáj nekünk együtt menni, én elkrúzolok sétatempóban, aztán ráérek egy órával később is odaérni legközelebb. (amíg ti a zergeb&szta folyóparton keveregtek a remek navigációs tevékenység miatt addig én ráérek behozni a lemaradást a helyes úton )
Nagypapás? Ez szerintem nem baj, mivel én (mint beszéltük) a kicsit idősebb nőket kedvelem. (én még nem vagyok annyi idős hogy okvetlenül fiatalnak akarjak látszani )
Meg hát kedvelem a 60-as, 70-es évek motorjait is, járnék is velük és nem hat meg hogy papás-e vagy nem.
Mielőtt megvettem végignyaltam hogy mi mennyi hozzá.
Itthon pl. a Goldwinghoz bontottan a szó legpontosabb értelmében SEMMIT sem lehet kapni. (a Goldwing Centrumban vagy mi a túró van Solymáron meg a sokat tapasztalt 30 éve GW-ot javító profi konkrétan sz&rba sem vett sokadszorra sem /hát keressek az ebayon ott biztos van/ de persze mindenki más hanyatt volt tőle esve hogy "mennyire szakszerű profizmus" meg hasonló f&szságok, szerintem meg egy tahó)
A Német ebayon volt hozzá ez-az de az USA-ban volt rengeteg cucc, ezért nem is nagyon mélyedtem bele jobban. (persze a posta miatt k.drágán ért ide minden)
A GTR-hez viszont a Német és az Angol ebay hegyekben dobja a cuccokat (60-70 euróért egy komplett hátsó hajtás kardánnal meg mindennel? )
Az USA oldalakon szintén hegyekben áll a cucc hozzá de a posta ugye ismét visszaüt a nagyobb cuccoknál.
Az alkatrészes oldalakon (nagyvas-satöbbi) szintén ott van a keresőben mindenhol és nem csak olajszűrőt dob hozzá hanem minden egyebet is.
Szóval van ehhez minden ami kellhet.
Másról van (lehet) szó. (csak ne esne ez a qrva eső
A következőt már csak jövőre tudom vállalni.
Vagy inkább tavasszal? Félek, már nem lesz jó idő az Alpokban, 5-10 fokra-esőre se ruhám, se gumim, se kedvem
Még az idén nem akarnám letenni, remélem, lesz még jó idő
Viszont ez nálam abszolút nem volt szempont, arra kell hogy egy Horvát vagy hasonló túrát viszonylag kényelmesen lehessen vele megtenni.
Behemótabb mint vártam de épp azon dolgozom hogy ezt egy kicsit kezelhetőbbé tegyem. (kormány-gumik és egy mélyebb ülés)
Valóban nem lehet vele megtenni azt mint te a BMW-vel vagy csövi az FZR-rel (értem én hogy ti a tankon könyökölve tudjátok a szerpentinen azt a tempót ami nekem már majdnem a határon motorozás) de hát nem muszáj nekünk együtt menni, én elkrúzolok sétatempóban, aztán ráérek egy órával később is odaérni legközelebb. (amíg ti a zergeb&szta folyóparton keveregtek a remek navigációs tevékenység miatt addig én ráérek behozni a lemaradást a helyes úton
Nagypapás? Ez szerintem nem baj, mivel én (mint beszéltük) a kicsit idősebb nőket kedvelem. (én még nem vagyok annyi idős hogy okvetlenül fiatalnak akarjak látszani
Meg hát kedvelem a 60-as, 70-es évek motorjait is, járnék is velük és nem hat meg hogy papás-e vagy nem.
Itthon pl. a Goldwinghoz bontottan a szó legpontosabb értelmében SEMMIT sem lehet kapni. (a Goldwing Centrumban vagy mi a túró van Solymáron meg a sokat tapasztalt 30 éve GW-ot javító profi konkrétan sz&rba sem vett sokadszorra sem /hát keressek az ebayon ott biztos van/ de persze mindenki más hanyatt volt tőle esve hogy "mennyire szakszerű profizmus" meg hasonló f&szságok, szerintem meg egy tahó)
A Német ebayon volt hozzá ez-az de az USA-ban volt rengeteg cucc, ezért nem is nagyon mélyedtem bele jobban. (persze a posta miatt k.drágán ért ide minden)
A GTR-hez viszont a Német és az Angol ebay hegyekben dobja a cuccokat (60-70 euróért egy komplett hátsó hajtás kardánnal meg mindennel?
Az USA oldalakon szintén hegyekben áll a cucc hozzá de a posta ugye ismét visszaüt a nagyobb cuccoknál.
Az alkatrészes oldalakon (nagyvas-satöbbi) szintén ott van a keresőben mindenhol és nem csak olajszűrőt dob hozzá hanem minden egyebet is.
Szóval van ehhez minden ami kellhet.
Egyébként nem csúnya, csak kicsit nagypapás
Köszönöm.
Már csak vennem kell egy Simson enduro kormányt.