Hozzászóláshoz be kell jelentkezned

Ha az alapjarati fuvoka (es a hozza tartozo levegofuvoka is) rendben, nem tudok masra gondolni. Szukseg eseten ott az uveggyertya a Gyulusnal.
Az nemrég még jó volt, de holnap lesz rá időm, megnézem, és visszaszólok. Köszönöm.
Egy szinkront kene nezni
Pacsi. Nekem lenne egy másik kérdésem: Az első henger nem nagyon akar menni alapjáraton. Az alapjárati csavart hiába csavargatom be-ki, nem nagyon reagál. Van ugyan egy pont, ahol be-ki csavarás közben hirtelen el-el kapja, de csak egy pillanatra, utána semmi. A kérdés, hogy lehet ezt orvosolni a karburátor leszerelése nélkül?
Pác só.
Pacso?
Polcsor? Nem pácsó?
Latom, mohacsi vagy. Redmax szervizt keresd meg Sikloson.
A porlasztonak vannak jol eldugott o-gyurui, amik meg a szerelesi konyvben sincsenek emlitve. A tobbi szerelot, akinek jart inkabb nem kommentalom.
Sziasztok! Van egy 750 viragom, 1994 évjárat. A motor nagyon sokat állt, talán ezért szívok vele már több, mint két éve. Az a helyzet, hogy alacsony fordulaton folyamatosan rángat, nagyon sokat fogyaszt, a hátsó henger gyertyája és kipufogója nagyon kormos. Voltam már vagy három szerelőnél, de csak fizettem, mint a katonatiszt, a motor nem lett jó. A karburátorokat már vagy ötször leszedték, kipucolták, minden fúvóka és membrán új benne, de nem akar jó lenni. Kompresszió mindkét hengerben 8. Mit javasoltok, mit próbáljak még megnézni!
Eszembe jutott hogy az lehet de inkább utána kérdezek. Köszönöm a gyors választ.
Ez a bontónak a jelzése, hogy meg tudják találni az alkatrészeket.
Egyik-másik nem kis sufnicég, kurvanagy csarnokokban vannak sok-sok polcsorral és számítógépből nézik ki rendelés esetén, melyk cucc hol van, a sorok és polcszintek meg betűkkel, számokkal vannak azonosítva.
Rád nézve semmi jelentősége.
Szép jó napot.
Olyan kérdésem lenne hogy mit jelölnek az A 5496 , A 5042 , vagy A - 4902 jelölés az alternator / generatornál?
Köszi a választ blackiex.
estét . azta , köszönöm ezt a rengeteg hasznos infót. nagyon sokat segítettél. van most már elindulnom, meg a linkeket is köszi.
A Keyster felújítókészlet alkatrészlistáján ott van tételesen.
1000 köszönet
..gondoltam, Te tudod...
10 az elülső, 9 a hátsó
a kínai nem jelöli,2 egyformát küld, de alapból szar, sikerült beszabályozni többszörös szét-összeszereléssel,, jól is megy, de visszatenném az eredetit ( vákumhenger ) leszabályoztam esztergagépen méretre, - hátha most már nem dagad meg.
Jajj már megint nem tudok valamit, vagy csak simán elfelejtettem.... A Virago 535 első és hátsó henger- karbutátor subertű különbözik egymástól... az egyik 5DZ9 a másik 5DZ10.. esetleg Valaki vágja melyik az első és a hátsó??? -- mos kínaji aluménijumm utángyártott cubehör van benne, de visszatenném az eredetit ( ami megdagadt, de méretre szabályoztam ) -- de összekevertem ismét...
A két jeladósak 87-től mentek a kilencvenes évek elejéig - hivatalosan a 91-es modellévtől 1 jeladósak, de lehetnek csúszások. Pl. ha a svájciaknak vagy osztrákoknak elkülönítettek párezer motornyi alkatrészt, az hónapos csúszásokkal lett legyártva. Mire odaért és mire valaki letette érte a lóvét, simán eltelhetett annyi idő, hogy a forgalomba helyezés már 1992 lett.

Ami két jeladós, mind egyformák ebben a tekintetben. Ugyanaz a gyújtásvezérlőjük, ugyanaz a jeladójuk, ugyanaz a lendkerekük, ami a gyújtásjeladónak az impulzust adja.
Szimpla jeladóst sokkal könnyebb találni, de ahhoz ugye kell a hozzá való lendkerék, a hozzá való gyújtásvezérlő, át is kell vezetékelni ugye 4 vezetékesről 2 vezetékesre - nem éri meg, ez 3-500 euró is lehet.

Ez egy százas plusz posta és a töltés meg a gyújtás is kezelve lesz.
Akkor megrendelem én .
Csinálok fiókot és hajrá. Még annyit hogy az enyém 91-es .
De mivel ez is dupla bár 92 -es gondolom jó bele.
És már így ís nagyooon sokat segítettél nekem még ha messze is vagy.
Nem kell hozzá németül beszélni. Bárki meg tudja venni, akinek van ebay fiókja az ismerőseid közül.

(na, én a horvát határtól vagyok egy kőhajításnyira, szóval velem nem vagy beljebb)
Személy szerint felvidéki vagyok. És tényleg köszönöm a segítséget. Hmm , akkor esetleg ha lenne valaki aki németül beszél a baráti körömben akkor ő megtudná nekem rendelni.
És ha azt írod hogy kóser az eladó akkor igazán jó vétel lenne. Ezer hála tényleg
Van. Túl vagyok ~1400 adás-vételen. Az ebay megbízható, pont most volt egy vitás ügyem, vissza is kaptam a pénzt a nem elküldött áruért. A lenti linkek közül a középső, 100 eurós szett lenne ideális, annak a generátora is jól néz ki. Ráadásul az MTH árulja, hivatalos bontóból van, ki van próbálva/mérve.

Mivel jó eséllyel földrajzilag nem vagyunk közel egymáshoz, javaslom az ismerettségi körben vagy a szerelőnél megkérdezni, ki tudna onnan egy vásárlást lezavarni. Sajnos ezekből a két jeladósokból annyira nincs sok, hogy a jó ég tudja, meddig kellene várni, amíg Magyarországon talál az ember eladó, használható példányt.
Igen sajnos még a régi dupla.
Sejtettem hogy drága. Nézegettem de nem mertem rendelni. Mennyire lehetnek ezek jók? Mondjuk azbelső 50 euró ért jónak nézni de a többi is jó árban van. Az ebay nincs tapasztalatom . Neked /önnek van?
Jó, ha még régi, két jeladós a gyújtás, akkor problémásabb a kérdés. Abból csak a gyári új játszana, ha lehetne kapni. 2GV-81670-20 a cikkszáma. Nem mellesleg rohadt drága.
Bontva se egyszerű, én speciel egy ilyenre csapnék le. Egyik-másikkal generátor is jön, ami egyszerre két gondot old meg.

https://www.ebay.de/itm/187169592200

https://www.ebay.de/itm/385055625053

https://www.ebay.de/itm/186851911086

Egy a lényeg: ha a motor két jeladós, azaz korai modell J4T020 a gyújtásvezérlője, akkor nem lesz hozzá jó a későbbi modellek jeladója, csak ez a két jeladós motyó.