Köszönöm szépen a segítséget! Bàr a szelepülék cseréjét így elsöre nem igazàn làtom àt, de lehet nem is kell cserélnem.. A polírozàst mindenképpen elvégzem.. ;-)
Mégegyszer köszi!
A teljes szett Tourmax FVS-202. A szelepülés cseréje úgy lehetséges, ha kikocogtatod. Jobban mondva BE, mert egy dugó alatt ül és a szelepet be kell ütni a furatába, ki fog rükvercelni. Felette egy záródugó van, amit vissza lehet ütni utána.
Tömítéssel együtt a Tourmax CAB-Y18 sz. készletben kapható. Ha nem akarod kiütni-beütni a szelepfészket, az FVS-202-ből csak a tűt használd fel, DE a szelepfészket polírozó pasztával és fültisztító pálcával polírozd fel, mert ha a felülete belül a koránál fogva érdes, oxidos, az új tű is akadni fog benne.
Sziasztok,kis segítséget szeretnék kérni, adott a moci,egy Yamaha xv500L(4FT). Sajnos a 2.henger karbi "túlcsordult". Nem találok hozzá tűszelepet. Ülékkel együtt a csere elég reménytelennek tűnik,tehàt inkàbb csak "tűt" keresnék.. A becsiszolàs sajnos már nem opció,viszont az ülék (endoszkóppal nézve) teljesen épnek tűnik..
Esetleg valakinek van egy jó tippje,hol talàlnék ilyen alkatrészt?
Köszönöm!
Ez az indítórelé. Az kapcsolja a nagy áramot az önindítóra - a vastag kábeleken át. Akkutól jön a vaskos, a másik vaskos meg az önindítóhoz megy. A két vékony az indítógombtól jön közvetetten (van egy biztonsági relé félúton).
Jelen problémára nincs kihatással.
Az főképp azért van, mert pl. a Simson vagy a Pannónia lendkerékmágnes gyújtású (magneto), a gyújtótrafó feszültsége az egyik állórész tekercsről jön le (a gyújtótekercsről). Ugyanígy sokukban a világítás is a lendkerék alól jön, külön világítótekercsről. Ami akksis is, ott volt töltőtekercs is. Tehát 2-3 féle tekercs körül forgott a lendkerékmágnes - sőt, a kényszerhűtésű Star/Schwalbe blokkokban vagy a Pannónia P-T szériában a gyújtótrafó kompletten be volt dugva a lendkerék alá, pontosabban oda volt tekercselve a gyújtótrafó és a blokkból jött ki a gyertyakábel. Ezek simán mennek akku nélkül.
A japán motorok túlnyomó többsége (nyilván a veteránok kivételével) akkumulátor gyújtásúak: akksiról megy minden, a generátorban csak töltőtekercs van és csak annyi a generátor feladata, hogy az akksit töltött állapotban tartsa. Ezért van az, hogy ha befosik a töltésrendszer egyik vagy mindkét eleme - generátor és fesszabályzó - attól a motor még megy. Amíg le nem merül az akksi annyira, hogy már nem tud szikrát csiholni.
Ja igen az öreg 535-ről van szó.. mindjárt küldök képet a " hengeres hitachi cumóról ) .. Azt nem tudtam, h ennél akku nélkül nem jár a motor, -- volt már pár, igaz berúgós régebbi motorok, de ott minimál akkuval ( vagy akku nélkül ) is ment a motor - igaz azok kétüteműek voltak... :)
Tisztázzuk először, hogy miféle jószágról van szó, mert egy 750-esbe vagy 1100-esbe más beásni, mint egy 535-be.
Akksi nélkül meg fog állni. Arról megy a gyújtás, generátor nélkül jár a motor, akku nélkül szikra sincs.
Ami a generátor mérést illeti, pont egy oldallal ezelőtt írtam le Lajosnak:
Ellenállást mérsz, a három fázisból bármely kettő egymáshoz képest egyforma és a testhez képest "szakadás", mert szigetelve van.
Járó motorral alapjáraton 20V~ (AC!) magassága ki kell jöjjön belőle, fordulaton 50+
Konkrét ohm értéket nehéz mondani, mert 1 ohm alatt van kicsit, de olyan kicsit egyik multi se mér jól. A lényeg, hogy ha az egyik 1.4-1.5 ohm, akkor a többinek is annyinak illik lenni. Ezután járó motornál meg kell mérni a váltófeszültséget is.
Ami a hengeres Hitachi cuccot illeti, látatlanban tippem sincs, kéne róla kép. Nem a töltésrendszer része, mert a szabályozón, a generátoron és az akksin kívül nincs más a képletben.
Sziasztok! Az van, hogy nincs töltésem. Utóbbi motorozások alkalmával kétszer lemerültem, már csak betolásra tudtam indulni. Sarukat átnéztem, most tettem bele egy új Tourmax feszszabályzót ( gondoltam ez a ludas, de nem ) , mértem műszerrel, de nincs töltés. ( akksiról saru levételekor meg is áll ) Most már nem tudom, hogy hogyan tovább. Generátor a bal dekli alatt, vagy még van valami elektromos biszbasz ami rossz lehet??? Holnap este még átnézem egyszer a kábelezést, de ha van ötlet akkor szívesen fogadom.... ( generátor tekercs ohm mérés?? jobb oldalt dekli alatt van valami Hitachi hengeres cucc is , sok kábel megy bele-- az ?? )
Köszönöm, hogy ilyen készségesek vagytok! Keresgéltem öntapadós metricázást is, de ahol eddig megfordultam, mindenhol az volt a gondjuk, hogy ezekben a metál színekben (még) nem találtak matricát. Még keresgélek, hátha rábukkanok valamilyen matrica-anyagra, ami nagyjából hasonlít a gyárira, vagy találok valakit, akinek van ilyen/be tud ilyet szerezni. Köszönöm a tippeket, lehetséges, hogy valamilyikkel élni fogok. Most az alapozásnál tartok, de a télen el kéne készülnie. ...
Vagy esetleg másik opció:
Ezt a matricát úgy csináltattuk. Mondjuk ez mágneses, de biztos lehet öntapadósban is. Csak kell nekik a minta. Én *.doc, és *.jpg-ben csináltam. Ha gondolod, elkérem az elérhetőségüket.
Köszi Blacki!
Lajos: keresd a facebookon Deák Beatrix (nekem ismerősöm) neki a párja a Sinya, ő foglalkozik ilyennel.
Hivatkozz rám, akkor jó drága lesz, viszont nem lesz olcsó! 🤣 🤣 😂
A csepp alakú betét lehet matrica, de nincs külön "alkatrészként" számon tartva. Azt gondolom, hogy a tank részének tekinti a Yamaha.
Megnéztem több évjáratot is, aminél ilyen a minta, mindenhol csak 3 elemet mutat: a tankot, a csíkot meg a logót.
Köszönöm! Hát igen, valóban nem olcsók ... nekem úgy tűnt, hogy a csepp alakú betét is martrica, de ezek szerint lehet, hogy csak a díszcsík. Majd bogarászom a cikkszámokat (ha tudom ...) mert ugye a különboző színekhez több féle díszcsíkot tettek. Az enyém arany-metál + fehér-metál. 1.5 ill. 2.5 mm. Kértem ajánlatot autó matricázóktól is, de nem sok sikerrel. ("Majd utánakérdezünk, hogy be tudjuk-e szerezni ...") Két érdeklődés és egy hónap hallgatás után "Nem"-nek vettem ...
Ahogy kalapalod kifele, kitolja a rez dugot, nem kell megfurkalni, ahogy o teszi
Mégegyszer köszi!
Tömítéssel együtt a Tourmax CAB-Y18 sz. készletben kapható. Ha nem akarod kiütni-beütni a szelepfészket, az FVS-202-ből csak a tűt használd fel, DE a szelepfészket polírozó pasztával és fültisztító pálcával polírozd fel, mert ha a felülete belül a koránál fogva érdes, oxidos, az új tű is akadni fog benne.
Esetleg valakinek van egy jó tippje,hol talàlnék ilyen alkatrészt?
Köszönöm!
Jelen problémára nincs kihatással.
IMG_5910.jpg
IMG_5911.jpg
A japán motorok túlnyomó többsége (nyilván a veteránok kivételével) akkumulátor gyújtásúak: akksiról megy minden, a generátorban csak töltőtekercs van és csak annyi a generátor feladata, hogy az akksit töltött állapotban tartsa. Ezért van az, hogy ha befosik a töltésrendszer egyik vagy mindkét eleme - generátor és fesszabályzó - attól a motor még megy. Amíg le nem merül az akksi annyira, hogy már nem tud szikrát csiholni.
Akksi nélkül meg fog állni. Arról megy a gyújtás, generátor nélkül jár a motor, akku nélkül szikra sincs.
Ami a generátor mérést illeti, pont egy oldallal ezelőtt írtam le Lajosnak:
Ellenállást mérsz, a három fázisból bármely kettő egymáshoz képest egyforma és a testhez képest "szakadás", mert szigetelve van.
Járó motorral alapjáraton 20V~ (AC!) magassága ki kell jöjjön belőle, fordulaton 50+
Konkrét ohm értéket nehéz mondani, mert 1 ohm alatt van kicsit, de olyan kicsit egyik multi se mér jól. A lényeg, hogy ha az egyik 1.4-1.5 ohm, akkor a többinek is annyinak illik lenni. Ezután járó motornál meg kell mérni a váltófeszültséget is.
Ami a hengeres Hitachi cuccot illeti, látatlanban tippem sincs, kéne róla kép. Nem a töltésrendszer része, mert a szabályozón, a generátoron és az akksin kívül nincs más a képletben.
Ezt a matricát úgy csináltattuk. Mondjuk ez mágneses, de biztos lehet öntapadósban is. Csak kell nekik a minta. Én *.doc, és *.jpg-ben csináltam. Ha gondolod, elkérem az elérhetőségüket.
Lajos: keresd a facebookon Deák Beatrix (nekem ismerősöm) neki a párja a Sinya, ő foglalkozik ilyennel.
Hivatkozz rám, akkor jó drága lesz, viszont nem lesz olcsó! 🤣 🤣 😂
Mondjuk az se lesz egy olcsó kör.
Többen hirdettek a NET-en ezt az "AIR-BUS" vagy hogy a fenében hívják festést. Nem lehet opció?
Megnéztem több évjáratot is, aminél ilyen a minta, mindenhol csak 3 elemet mutat: a tankot, a csíkot meg a logót.
Nem annyira olcsók, na
ejha...
hááááát....