Így van, nyugalmi helyzetben is nyitva van, kivéve ha lekötöm a karról az egyik végét.
Már azon gondolkodtam hogy nem jó a bowden elvezetés, de jó volt.
A belsőt mértem elejétől a végéig 100cm volt.
Tehát nem értem....
Nincs valakinek elfekvőben 1 szivató bowden?
Úgy hangzik, mintha a bowden nyugalmi helyzetben is nyitva tartaná a dúsító dugattyúját a karburátoron. Azaz a bowden belső túl rövid a héjához képest.
A Wemoto szerint 90 centi a bowdenbél és 85 centi a bowdenhéj.
Sziasztok!
Yamaha XV 125.
Úgy vettem a motort, hogy a szivató bowden ki volt kötve és a kar sem volt a motoron. Bowden és a menetes része is tökéletesen mozog és jó állapotban van. Működik is, elvezetése is jó a bowdennek. 1méteres a bowden.
Vettem hozzá szivató kart fel is szereltem, de olyan mint ha a bowden része rövid lenne így is.
Mikor beindítom, magas az alapjárat. Melegen is.
Kikötöttem a szivató kart és beállt az alapjárat normális fordulatra.
Mellékelek képeket is, teljesen tanácstalan vagyok.
Szerintetek?
A kardan feloli oldal elvileg full merev. A szoghajtas ("a difi") a lengovillara van csavarozva fixen. A szoghajtasban a kerektengely nem tud mozogni, ahogy a kerek sem a szoghajtashoz kepest, mert belul a bordas illesztes miatt eleve kozpontositva van. Az egyetlen modja annak, hogy a kerek elmozduljon indulaskor az, ha pl. kullok lazak vagy torottek, esetleg az agynal van valami baj, tores, effele.
Köszönöm! Még egyvalami feltünt .Induláskor olyan mintha a hátsó kerék elmozdulna amikor a kardán hajtást megkapja. Elképzelhető hogy a kardánfelöli oldalon csapágyas? Mozgatásra nem érezhető hogy a kerék lötyögne.
Innen mar sokminden nincs. A karbi eleve szellozik a kulvilag fele, azzal nem tudsz mit kezdeni, ha kicsereled, ha nem. Kulonben sem megeros, nem olcso musor.
Hogy a tank folyik-e, azt meg meg leszerelessel se biztos, hogy latod.
A tankot elol az oldalan csavarok tartjak plusz hatul is van rajta csavar, de nem eszik olyan forron a kasat. Az 535-nek ketto tankja van, amit a vazon latsz az a kisebbik. A nagyobbik az ules alatt van, az ules levetele utan fogod csak latni, mi a helyzet.
A benzincsap is annak az aljan van. Szet is kell szedni a fel motort, hogy az onnan kijojjon.
Roviden: pucold le az also tank kornyekerol az ulest, oldaltakarokat es ott szimatolj, ott keress szivargast, ha felul nincs nyoma.
Sziasztok! Nem szűnik a benzin szag. Átellenőriztem a csöveket,a tanksapkát újra cseréltem,benzin csapot, karburátort felújították.(legalábbis oda vittem a javítókészleteket.) Mégis reggelre benzinszag van de folyást nem látok. Lehet,hogy komplett karbi csere kéne mert szétvan kopva?Vagy szivároghat a tank? A tankot hogy lehet kiszerelni?
Üdv! Egy kis segítségre van szükségem. Olajat szerettem volna cserélni az 535-ös mociban de komoly gondom akadt. Az olajszűrőfedél tömítést már nem lehet visszatenni, mert el használódott. Abban kérem a segítségeteket hogy tud e valaki olyan boltot ahol betudnám szerezni azt az o-gyűrűt? Legalább hat motoros boltot felhívtam mindegyiknél azt mondták nem forgalmaznak ilyet.
7-es a gyári érték. Akkor tesznek hatost, ha túl sokat kap a henger és a hetest bekormozná. A hatos egy lépcsővel melegebb gyertya, könnyebben leég róla a lerakódás. Így szokták elrejteni a karburálási hibát.
Igen, kell szinkronozni. A keveréket is be kéne állítani.
Azért van benne két eltérő gyertya, mert valamikor valaki azt tett bele elkendőzendő a karburátor hibáját.
Üdv! Tanácsot szeretnék kéri. Az 535-ös mocin kicseréltem a teljesen felújított karburátort, nem volt egy egyszerű művelet de sikerült. Az első henger kipufogójából hideg állapotban kicsi pufogásokat hallok, meleg állapotban gyönyörű a hangja semmi durrogás. Hogyan orvosolhatom a jelenséget? Kell e esetleg karbi szinkron csináltatnom? A másik kérdésem NGK BPR6ES gyertya van elől, NGK BPR7ES van hátul. Miért van az egyiken 6-os a másikon 7-es szám?
Én jeleztem, hogy könnyű elcseszni. Kellett már kivésnem olyat, amit a gazdi úgy szétnyomorgatott a nagy igyekezetében, hogy nem fért át a lyukon. Innentől mindenki a maga bőrére játszik.
http://youtu.be/WZXX4bSn4nA;t=74s (Ha mégis szeretnél belevágni .... illetve, ha mégsem sikerül, de nem baj van másik ... 😉) Dupla zárójelben: ez nem javaslat, vagy jótanács, azt blackiex adja! 🙂
Ha annyit vágsz a héjból, működni fog.
Már azon gondolkodtam hogy nem jó a bowden elvezetés, de jó volt.
A belsőt mértem elejétől a végéig 100cm volt.
Tehát nem értem....
Nincs valakinek elfekvőben 1 szivató bowden?
A Wemoto szerint 90 centi a bowdenbél és 85 centi a bowdenhéj.
Yamaha XV 125.
Úgy vettem a motort, hogy a szivató bowden ki volt kötve és a kar sem volt a motoron. Bowden és a menetes része is tökéletesen mozog és jó állapotban van. Működik is, elvezetése is jó a bowdennek. 1méteres a bowden.
Vettem hozzá szivató kart fel is szereltem, de olyan mint ha a bowden része rövid lenne így is.
Mikor beindítom, magas az alapjárat. Melegen is.
Kikötöttem a szivató kart és beállt az alapjárat normális fordulatra.
Mellékelek képeket is, teljesen tanácstalan vagyok.
Szerintetek?
Hogy a tank folyik-e, azt meg meg leszerelessel se biztos, hogy latod.
A tankot elol az oldalan csavarok tartjak plusz hatul is van rajta csavar, de nem eszik olyan forron a kasat. Az 535-nek ketto tankja van, amit a vazon latsz az a kisebbik. A nagyobbik az ules alatt van, az ules levetele utan fogod csak latni, mi a helyzet.
A benzincsap is annak az aljan van. Szet is kell szedni a fel motort, hogy az onnan kijojjon.
Roviden: pucold le az also tank kornyekerol az ulest, oldaltakarokat es ott szimatolj, ott keress szivargast, ha felul nincs nyoma.
Egy tomites szakuzlet, ahol arulnak o-gyurut, az tud. 63 x 3.5 az o-gyuru merete (belso atmero x vastagsag).
Azért van benne két eltérő gyertya, mert valamikor valaki azt tett bele elkendőzendő a karburátor hibáját.