Szia!
Nekem is 426 van kb 2 hónapja full generált kapott többek közt azért lett szétszedve mert nekem is 5-ik be darált .Nekem az 5-ik fogaskerék párt meg a 3-ikat kellet cserélni plusz léptetővillákat is a többi fogaskerék hibátlan és most patika a váltóm. Gyári Yamaha fogaskerekeket és léptetővillákat kapott a Yamaha Fehérnél lett rendelve +gyári komplett tömítés szett . Sokan azt mondják hogy váltóbajos az én váltóm még gyári volt 13 év után tönkremegy szerintem annyira nem rossz persze gazda függő ki hogy használja kuplung nélkül rugdosni a váltót terhelés alatt bármelyiket szét lehet küldeni. Sok sikert hozzá :)
hali yzf400ról vélemény? ezt néztem ki http://www.jofogas.hu/szabolcs_szatmar_bereg/Yamaha_Yz400f_25243364.htm?first=1 nem vagyok biztos benne hogy 2000-s
Hello, tudna nekem valaki segíteni?
93-mas yz hátsó kerekében az agy mennyire van eltolva a középsíktól?
Küllőzés miatt volna fontos!
Előre is köszönöm a segítséget!
2009-es Yz205F-re kellene nekem műanyag blokkvédő(ami a vízpumpát védi) 5XC-21471-90-00
Ha valaki esetleg tudja,hogy itthon honnan tudok rendelni/venni megköszönném a segítségét.Akár használt is jó kéz alól. Ebayen találtam csak meg más Amerikai oldalon.
Nekem homokba volt feltéve alu lánckerék kb 6-8üzemóra és a fogak kezdtek letörni!Utána vettem rá JT vas lánckereket azzal nincs gondom!Lánc Iris "o"-gyűrűs van rajta és nem igazán kellett utána húznom! De használtam JT láncból olcsóbb kategóriát ami nem annyira nyerte el a tetszésem,minden motorozás után húzni kellett rajta!
A képen az nem annyira AFAM láncnak tűnik! :D
Parillával vigyázni,mert nem mindig azt kapod amit hirdetnek...
Ha komolyan szükséged is van láncszettre,írd meg a motorod pontos típusát,évjáratát milyen fogszámú első-hátsó lánckereket szeretnél és nézek rá én is vmit,egyik másik helyen van jelentős kedvezményem,elérhetőség az adatlapomon.
Akkor a gyűrűs láncok felejtősek,nem az hogy teljesen mindegy mit használsz,de a homok gyorsan megesz mindent,keresni kell vmi egyszerű CZ/AFAM/RK stb láncot amihez hozzáférsz normális áron,esetleg kedvezményt tudsz rá intézni / JT felejtős/,és egyszerű acél lánckereket...aztán takarítani normálisan és lehetőleg száraz láncspray vel kezelgetni.
Én minden 2. Motorozás után leveszem a láncot kimosom és pár napig híg olajban van majd megvárom míg kicsöpög . Felrakom bekenem motorfürész lánckenő olajjal és befújom láncsprével igaz itt többnyire agyaog a placc
Ki milyen láncot és lánckereket használ a motorra ami bevált! És ár értékarányba jó!
Endúrónál eddig x gyűrűset használtam, de úgy gondolnám motocross-ban ez kevésbé lényeges! Hátul az alu lánckerék sem bír annyit mint egy "vas"! Vagy érdemes gyűrűs láncot rakni rá, és inkább a hátsó lánckereket cserélni újra? Többnyire homokos pályán használt gépről van szó, így ha száraz az idő nem kicsi por van, ha esik akkor meg sár! Szóval eszi rendesen a lánckereket!
Semmi jóra,blokkszéthúzásra, X összeg elköltésére..
Ha jót akarsz akkor ne hallgasd,hanem szedd szét anélkül hogy beindítanád még 1x is akár,majd néz meg hogy mennyi fogaskereket,léptetővillát kell cserélni és kalkulálj hogy mi a legjobb megoldás,kpl váltó csere,pár bontott motyó vagy pár új motyó beszerzése...
Hello mindenki!
YZ426F 5.-ben elkezdett darálni. Aki járt már hasonló esetben írhatna egy pár sort hogy mire készüljek, és honnan tudok alkatrészt beszerezni.
YZF 426-hoz nagyon jó állapotú Prox Dugattyú+ hajtókar eladó . A dugóba kb 20 óra van .
Nekem is 426 van kb 2 hónapja full generált kapott többek közt azért lett szétszedve mert nekem is 5-ik be darált .Nekem az 5-ik fogaskerék párt meg a 3-ikat kellet cserélni plusz léptetővillákat is a többi fogaskerék hibátlan és most patika a váltóm. Gyári Yamaha fogaskerekeket és léptetővillákat kapott a Yamaha Fehérnél lett rendelve +gyári komplett tömítés szett . Sokan azt mondják hogy váltóbajos az én váltóm még gyári volt 13 év után tönkremegy szerintem annyira nem rossz persze gazda függő ki hogy használja kuplung nélkül rugdosni a váltót terhelés alatt bármelyiket szét lehet küldeni. Sok sikert hozzá :)
93-mas yz hátsó kerekében az agy mennyire van eltolva a középsíktól?
Küllőzés miatt volna fontos!
Előre is köszönöm a segítséget!
2009-es Yz205F-re kellene nekem műanyag blokkvédő(ami a vízpumpát védi) 5XC-21471-90-00
Ha valaki esetleg tudja,hogy itthon honnan tudok rendelni/venni megköszönném a segítségét.Akár használt is jó kéz alól. Ebayen találtam csak meg más Amerikai oldalon.
Eladom 250-es yz-f motoromat:
http://www.hasznaltauto.hu/motor/yamaha/yamaha_yz_250_f-8864785
több kép:
http://www.jofogas.hu/tolna/Yamaha_Yz250F_25519738.htm
Kérésre küldök még.
Szerintetek honnan tudnék 1999-es 125-ös yz-hez power szelepet szerezni?
Köszi!
Van egy kis Yz 125 maradekom kb 87-89- es evekbol
az egesszet 5 ezerert oda adom.
Nekem homokba volt feltéve alu lánckerék kb 6-8üzemóra és a fogak kezdtek letörni!Utána vettem rá JT vas lánckereket azzal nincs gondom!Lánc Iris "o"-gyűrűs van rajta és nem igazán kellett utána húznom!
Mondjuk elérhetőséget nem találtam... raksanyik kukac gmail.kom
Parillával vigyázni,mert nem mindig azt kapod amit hirdetnek...
Ha komolyan szükséged is van láncszettre,írd meg a motorod pontos típusát,évjáratát milyen fogszámú első-hátsó lánckereket szeretnél és nézek rá én is vmit,egyik másik helyen van jelentős kedvezményem,elérhetőség az adatlapomon.
ettől jobbat nem találtam:
http://parilla.hu/termekeink/2...
Ki milyen láncot és lánckereket használ a motorra ami bevált! És ár értékarányba jó!
Endúrónál eddig x gyűrűset használtam, de úgy gondolnám motocross-ban ez kevésbé lényeges! Hátul az alu lánckerék sem bír annyit mint egy "vas"! Vagy érdemes gyűrűs láncot rakni rá, és inkább a hátsó lánckereket cserélni újra? Többnyire homokos pályán használt gépről van szó, így ha száraz az idő nem kicsi por van, ha esik akkor meg sár! Szóval eszi rendesen a lánckereket!
Ha jót akarsz akkor ne hallgasd,hanem szedd szét anélkül hogy beindítanád még 1x is akár,majd néz meg hogy mennyi fogaskereket,léptetővillát kell cserélni és kalkulálj hogy mi a legjobb megoldás,kpl váltó csere,pár bontott motyó vagy pár új motyó beszerzése...
YZ426F 5.-ben elkezdett darálni.
YZ250-es blokk összerakásnál elég a gyári tömítés vagy pasztázni is szoktátok?
2000-es Yz 250-hez keresek bontott, de jó állapotú külső kuplungkosarat, ami még nem volt reszelgetve.
baleent8@gmail.com