Bármilyen szin szóba jöhet csak ne legyen javitott idom. Főként a motor eleje kéne olcsón
:D
: Régebben olvastam hogy valakinek hasonló jelenség előfordult . kérdeznénm hogy visszaált e időközben a kilóméter illetve ez a hiba valaminek az előjele vagy egyéb meghibásodásra utal e. köszi a válaszokat
Szóval lehet nem is volt ilyen baj.
Mint említettem tegnap szét lett szedve az egész motor. Hát ez miatt. A héten kiderítettem azt is hogy a hang amit hallok az a hüttő ventilátora, mikor villágítani kellene az elő indexnek akkor nem villágítt hanem arra az 1-2 másodpercre bekapcsol a ventillátor. Sikerült is megtalálni a gondot persze miután már semmi műanyag idom nem volt a motoron, jól eldugva volt két csatlakozó és azok voltak felcserélve. Csak ki lett húzva és bedugva a másikba és lőn minden helyesen működik.
2 hete boldog tulajdonosa vagyok egy YZF R125-nek.
Az eladó állítása szerint a tank és egy oldalidom cserélve lett de hogy miért azt nem tudja illetve a km számláló vissza ugrott 200 km-rel de ez állítólag típushiba.
Nincs nálam a könyve ezért kérdezek: az olajszintet ugye függőleges helyzetben tartva kell ellenőrizni és nem az oldalsztenderen támaszkodva (kissé megdöntve)?