Hozzászóláshoz be kell jelentkezned

ha több szopost rakok bele sirva jöttél volna haza..

amugymeg te akartál turázni..
fuuu ez nagyon régi felvétel, Vilinek még megvan a berg Otto pedig 4t -vel,, ez vagy 100 éves video.
Jó is volt az, de lehetett volna több szopós benne...
de jó is volt csak kevés volt a sőr
volt benne pici hárd, de a cél az volt hogy elmejünk egy távoli verseny helyszinre, ahol már nem lesz többet ec, sajnos
hárman voltunk, hazafelé még beterveztem jo pár kedves helyet csak az egyik motoron hátso defekt lett ezért utána már gyorsban mentünk haza felé...
örülök hogy mutathattam neked valami újjat..

Túrázós benzinzabálós, vagy túrázós lájtos gurulás?
Tudom már minek neked 4T, ha az ilyen helyeket szereted
2Tvel ez szopka, főleg így helyből, ahogy ti nyomjátok
Ahogy Ronis szokta mondani, a motor az tudja, csak a motoros nem, legalábbis nálam mindig így szokott lenni
stét, jo volt a mai hajtás, sok kilométeres turázosabb figura volt
Őrültek és gazdagok ...csóri motorok, én is ütöm vágom, de ez tuti halál a motornak, ha nekimegy, kivétel, aki célba dobja
Nagyon durva hely!
aki nem sajnálja annak fályni fog!
http://youtu.be/1PvJBC42DuY
úgy lám másnak is bejön ez a vendégh hajtás.

szivesen lehajtunk oda is csak az a lényeg... itt a ro mániánkba nincs basztatás. olyan helyre szivesen elmegyünk ahol itthon sincs.

ha akartok ti is eljöhettek ide. itt oszt vannak olyan helyek...
2napig is kolborolhat a paraszt és nem találkozik egyetlen lélekkel sem. itt nem sok a látnivaló viszont olyan feladatok és motoros ösvények tömkelegei vannak a tarsolyomba ...ronis mesélj. innen ember még nem ment haza úgy hogy azt ne mondja hú bakker ez olyan mint itthon de azért ez itt mégis valahogy .-sokkal brutálabb. hát ez a mániám, a ro-mániám.

amúgy ronissal is fhórumos az ismerteség. jó nagyokat mondtunk irtunk fórumos nagyszályúsággal:-))az egyik haverjának, az elhívott minket seggedről hogy majd megmutatják milyen is a bakon:-)) ekkor jött bálintgazda. akkor még crf 450 X faktorral. aztán váltott ö is kettő télyre. mert egy helyen a tapolcai hegyekben az esőben... elásta magát as nagy tankal:-))
én meg akkor váltottam berg 4t re mikor mindenkinek meglett a lyaú kettő tély.
de nem bántam meg... mert szeretem

volt 2002 650 berg is na azt.... inkább rá sem gondolok... de ez a 2005 450 ez meg pont az ellenkezője. hibátlan.
ez meg nemtudom hol....
ja ha kedvetek van itt is éri a vendéghajtás....
ez meg pont a dunakanyar .....ez a fele a pilis szembe pedig a börzsöny....lábunknál dömös city....a kép a prédikálószékről (639m)készült...kék csík a duna vízből van

mi itt nyomjuk a dagobah rendszerbe (pilis) remek helyek...20 éve keressük yodát ...minden van ...csak van akik nem találják...de elutazunk/tunk bárhova egy kis frissítés kedvéért...
zoozee.
ez meg hol a rákban van?
szegednél pont igy látni a tiszakanyart:-))
annyi hogy nálunk egy kicsit dússabb a domborzata a thálynak:-))

dew
az észak az lyaú messze van nekem innen de attól még megláthatjuk.
egyedül én is félősebb vagyok...ill voltam. mert már nem félek. az csak a bajt hozza rám. inkább csak óvatos vagyok és megfontolt. ezt nem mindég látják a kívül állók ,de azért meg kell nézni hány motoreldobásom ill szétbaszom magam mer annyira törödöm a feladattal:-) volt. tudni kell hol a határ. ill mindég kissé tologatni kifelé.

csak egy kis szösszenet: ismerős?

http://youtu.be/T3XjhChIVv8
tudok pár impossible feladatot legalábbis számomra tuti az, egyedül sose vállalnám be.
Ezek kedves túristák lehettek, ha csak csodálkozóan érdeklődtek, nem azt szokták...
Északi és csak a lába, ha így is ok, megbeszélhetjük voltak már srácok erre felém, de tájvédelmit nagy ívben kerülöm, nem megyek fel odáig, illetve a turista utakat is igyekszem, ami el van kerítve azt tuti kihagyom, jó fiú vagyok
dew.
ez szimpi kép és hely. ti az északi részén vagytok vagy a délin...
mert ha délfelől.... valahol ...
vbergviki@citromail.hu erre a cimre küldj már egy emilt telefonszámmal.
vagy add meg a te emiled és én küldök egy számot és akkor egy vendéghajtást összehozhatnánk...nem?
egyszer a bagoly kőnél vagy az orosz lánok váránál egy ilyen szakadékos helyen találkoztunk túristákkal és kérdezték hogy mentünk oda fel...mer osda nem lehet...már mint motorral ...fizikailag...impossible

aztán mi meg mentünk tovább felfelé...mert impossible... nem létezik:-))
hú bakker...
még jó hogy szóltál... kifolyt vóna egy tsomó:-))

dew
a mátrát szerettük. jó igazi hegy,
régebben a kék ösvényt nyomattuk felfelé siroktól a kékes-csúcsig. finom kis részek vannak ott,de aztán elkezdték elkeríteni sokhelyen.
a vadátkelőkön nyomtuk át a kerítéseket. tudod a za vadátkelő ahol 1 méter magasságban a kerítésre ilyen létraszerűen lehet feljuni a gyalogos vadakanak:-)) na mi ott mentünk át ezeken. igazi feladat volt
benzincsapot nem zártad el
Jó ötlet!
Nálam viszont sosincs gumiszerelő meg defekt javító ,
amióta két belsővel járok elkerül a defekt,
igaz amerre járok a madár se jár, így szöges deszkát nem raknak ki.
Nálunk fára szokás felkötni az elejét,hogy a levegőbe lógjon!