Hozzászóláshoz be kell jelentkezned

De BUGIC vigyázz, mert tényleg 2 lehetőség van egy ilyen túra után...
Vagy leárazod a vasat hogy mindegy csak vigyék, vagy még a hirdetést is leveszed és azt mondod mikor mehetünk újra, még ha zálogosítani is kell valamit...
Tudom, tapasztalat.
Ha tehetném én biz-a visszamennék! Még ha fel is tartottuk a társaságot...
Hol is az út?
meg a bítli is
enyém eladó.....
endúróban nagyon fontossak a hossznti élek is!
hihetetlen de azok tartályák egyenessen a motort.
mert mennél föl de elkezd kaparni majd oldalra kicsúszik alólad a kerék.
n ekkor ha a középső nagyobb bütykökben ott van egy legalább5mm mély 3-4mm szélesz hossznti vágás. akkor a kipörgő kerék hozadéka nem az oldalra kimozduló hátsó traktus, hanem csak kapar felfelé egyenessen oldalcsúszás nélkül ami miatt nem kicsapódik a segge hanem elindul felfelé a gép!

itt az oldaltartást a középső bütyök szélei ill közepe adja nem úgy int a krosszban mikor bedöltöd és az oldaltartás az oldalsó bütykökön van!
az első igazi krosszgépem 1995ben egy vizhűtéses tárcsafékes pówer!szelepes kx 500as volt.
hú bakker.
imádtam. de mocskossul szétbaszta a lábam mikor keresztbeugrottam egy 15ös asztal.
persz akkora volt a gáz hogy a kanyarból töltve... ezzel is lett a baj.
részelges négyfejű combizom szakadás. 6 hét minusz
de azért még hazamentem este alig 2 óra múlva vastagabb volt a térdem mint a combom...csodájára jártak az orvosok hogy ekkorát még nem láttal..és se törve se szakadva...de miért nem szakadt vagy tört?
erre én.
anyátok.
jol hangzik..

mondjuk most egy darabig pihi van ,lehet eladom a motort is és átülök egy hajabusára...
bálint. ha sibiu tetszett akkor a caransebes mellett -tőlem 3és fél órára! nem hétre!mint szibuilyu-szóval akkor az sem fog kevésbé.
nem annyira sok a nyom, de mocskos jó a hely . talalya mint a zarándnak és a biharnak együtt.
+ KÖVEK KEREKEK NEM ÉLESEK! igazi gumikímélő mint a zaránd!
egy egész napot kitesz két fel le.. imádom a helyet, pedig csak két napot hajtottam ott. de azt egyedül azért nem vállalom be. azért csak nem a zaránd.

kt makinak igaza van.
ha az itthoni meredek helyek nem elég meredekek már akkor kell jönni mániába.
persze persze itt is vannak könnyebb részek..de azokon nem szokott kopni a berg gumilya csak emergenci helyzetben.
bár a múltkor még vészhelyzetben is áthúztam a havert egy hegyi ösvényen ahelyett hogy körbe kikerültem volna az egész hatalmas völgyet a gerincen de akkor valahogy nem ugrott képbe a magasságvonalak milynesége csak a legrövidebb... hiba volt ezt hívlyák sokkos állapotnak:-)) .
ilyenkor kell egy kicsit megállni és újraterveznem,na ez nem volt
kx 500 , jo motor, bolond rendesen, olyannal törtem el a gerincemet...
majd nezek vmi gumikat neked
A placebo is kurva jól tud működni
Egyébként totál igaz, hogy a fellépő él lesz az igazi!
fuuu, na azokra a fotokra én is kiváncsi vagyok...
igen.
szerintem az a kereszt semmire nem jo max illuzio, esetleg a placebo filingnek tesz jot,

a fellépő él az érezhető nem kicsit, nagyon.
18 zoll?
Mondtam már neki többször, ha endúrózni akar, adja el azt a KX500 at, mert kezelhetetlen vadállat(én pl. egyáltalán nem tudok vele menni, olyan kemény a kuplungja, hogy 2 újjal is alig tudom behúzni), szerintem most is azért zakózott, mert ráhúzta a gázt, ahol nem kellett volna.
várj még,holnap ott alszom Zsuéknál,majd készülnek fotók
AC10, s ugy vagdaltam bele keresztet ahogy a képen van, lásd 148569 hozzászólást jó pár oldallal korábban, de holnap megcsinálom a vágót, amit mutattak Ronisék és nyesek neki élt is.
úristen , de ilyen durván
van drága küldöm
még jó hogy túlélte.
mert megy mint az álllllat.
nem szabad.
mindég korrigálni kell ... nagy gázzal
ha nagy volt a gáz akkor csak a padló segít.

mondom csak óvatossan.
mitcsináltam...? durvát sexeltem az erdei csajommal..

és szétkurta a lábamat az a ribanc..
véletlen sem
a te robidnak nem gasgas pamperálya.
neki 2012 6napos 450je.
van különbség... nem csekély
Na látod ezaz hogy hozzátok is már mennyit szajkóztam hogy kimegyek.Amikor arra voltunk felétek akkor meg ti nemvoltatok semerre Van azért nekem feladat bőven még magyarba is.A motort meg nem azért adnám el hogy feléljem az árát!ha elkel akkor 250 vagy 300EXC-lesz belőle.De motorom az lesz mindenképp