adjátok át neki, ha találkoztok vele.
mindjárt kerítek valami ezer éves vidit amin talán van felvétel, hol is kéne feljönni és honnan.
szóval jöhetett vissza le.
szóval lehetetlen küldetések között marad.
megvarrtam újra a farok idomot, majd nekimentem ismét helyből, na az valahogy sikerült, utána már felnyomtam majdnem a végéig.1:29 nél volt egy zakkanásom, így nem mentem fel ott tovább mint a videóban, hanem elmentünk jobbra. Robi végig jött utánam gond nélkül, neki ez nem volt feladat.
Mielőtt még azt mondanátok hogy én nem is endurózok
Nem vagyok ájronmen mint ez a Dew gyerek
Egész napos enduro után hazaérsz és olyan vagy mint akit 10-szer leszoptak egymásután
Este még az asszonyhoz sincs kedvem
Lehet Robi szedett ki, csak nem emlékszem rá
Ez volt a 2. hely aznap, ahol soha életemben nem mentem, csak egy darabig. Robi ment előre, a nagy sziklánál utol értem ezen a szakaszon.
Mondom én így nem tudom, kipróbáltam a saját tudás szerinti állós technikával, de a fara lent akadt, kipróbáltam a Robi féle ülőssel, úgy meg hanyatt estem
Azaz nekem nem jött össze, igazából elgondolkodtam itt kicsit. Majd úgy sikerült megoldanom, hogy használtam a katlan oldalát, ott nyomtam fel. Robi ekkor már sehol nem volt mire itt feljutottam. Onnan megint kurva sok nagy kő.
Na mondom hogy a tökbe lehet itt felmenni.
Használva az előző technikát úgy kezdtem, hogy nekifutottam a katlan oldalának és így sikerült átjutnom a köveken igaz egyszer keresztülmentem rajtuk a katlan másik odalfalának indulva, de fent voltam egy szép nagy lendülettel, majd tovább jó nagy gázzal kifelé a feljárón, Robi már ott állt fent és nézte mit alkotok. Most először sikerült feljutni nekem is.
Amúgy sziasztok!
http://www.youtube.com/watch?v...
Első próbálkozás régen csak egy nagy kakukk volt, most azért feljebb jutottam.
http://www.youtube.com/watch?v...
Szóval itt kezdetét vette a harc az elemekkel.
Sokat lett gyakorolva az ilyen katlan aljában a motor forgatás
Szóval ráment megint, s most túljutott ismét a törésen, majd felrakta a motor seggét kézzel és úgy próbálta irányba fordítani, így nem csúszott le neki a segge, de akármit csinált, nem tudott elindulni, csak kapart neki, azt mondta ezt ő már nem hagyja itt, feltolja kézzel és tényleg elkezdte
Na amíg ő ott harcolt, addig mondom nekimegyek, addig úgy is kizárt, hogy feljutok, ahol ő van.
Neki is mentem már a törésnél jártam, amikor keréken volt a motor és pakk lefúlladt, már billenek is be az alja felé
Majd tovább kavartunk a szakadás felett a fák között, kicsit túlmentem a bejárton, így vissza kellett fordítani, de nem volt gond. Majd beereszkedtünk a szakadás tetejére és szép lassan le a katlan aljába, hogy tudjunk tovább menni benne. Mondtam Robinak jól jönne ilyenkor egy kézi hátsó fék, mert elsőt ciki húzni, a hátsót meg nem tudom, mert jobb lábbal támasztok.
Végül legurultunk egyben, esés nem volt. Majd elindultunk a katlanban felfelé, Dávid zakózott egy hatalmasat megint, felpattantam mondtam Robinak menjen tovább nyugodtan ne várjon, látni fogja, hol a vége. Ő kiment, majd utána mentem én is, kint kicsit megpihentünk.
Jöttek helyi srácok, de nem láttak minket, elhúztak.
Mondta Robi, hogy már még se menjünk vissza az első katlanhoz, azt még az elején meg akarta próbálni újra, hanem irány haza, részemről cseppet sem bántam, én ott már nem tudtam volna alkotni semmit.
Így elindultunk visszafelé, még egy mászóka volt benne, de útközben megint zakóztam egy hatalmasat
Felkeltem és irány a mászóka.
Itt felmentünk mind a ketten, Robinak a KTM lassabban jött, mint ahogy én felnyomtam, de olyan szépen, hogy hihetetlen.
VÉGE