ugyan már az a pár karc, észre sem fogja venni.
, csak akkor, ha már fáradt vagyok
vagy olyat csinálok, amikor a határaim feszegetem.
, ja és ő ajánlotta fel, hogy menjek vele, múltkor Robi is kínálgatta a KTM-et, de mondtam neki, már túl fáradt vagyok, nem akarom összetörni neki.
http://www.youtube.com/watch?v...
Remélem nem sértettem meg ezzel senki lelki világát, ha még is, bocsánatot kérek!
ha már nem lesz kihívás menni rajta, mondjuk mostantól bevezetem egy darabig a gyakorlás helyett, hogy hosszúkat megyek, hogy legyen némi állóképességem is, csak ne lenne ilyen hideg
Rámelegítitek a műbőrt vagy ennyire nyúlik, vagy hogy a tökbe?
robi szerencsés volt akkor hogy nem wállaltad be?
mert fáradt voltál..mitől? motorozotok akkor mitől fáradol-ezt kérdezték a sok kan a kondícilyonáló teremben.
nem értik?
elmagyaráztam
raaay.
szerintem nem lyaúl mondod.
az olyaj za egy hogy környezetromboló mert szanaszét folyik...tudom tudom hogy aláncfűrészen (chain-saw) is a kenés vagy SAE 100as faktorú olajjal kenik.de az cska amkkor jó ha konkrétan folyik rá állan dölon.
a szpraih alapú olajzásnak az a lényege hogy a flakonból kifolyó olaj megszikkad a láncon(ezért is kell várni vele! általában fályw minutot- én a motippeset használom azzal legalább 5-6 óra kell mire megköt rendessen és nem jön le egyből.)
a hatásmechanizmusa:
a hab beszivárog a görgők közé,
kiválik,
megköt(nem mint nagyanyám hanem csak úgy aúvatossan
majd használatkor a belül megkötött szappanvázban elnyeletett olaj! (már szinte zsír állagú!) belürröl kifelé el kezd vándorolni és ken!
mondom nem barbi hanem, ken!
mivel akor a spraly már zsir állagú ezért hosszú ideig ott van a súrlódó felületek közt(a görgőt beülről ken-i ahogy kell, nem pedig kivűrről a láncot meg a fogaskereket, mert azt valójában nem kell mivel ha a görgő beül a fogárokba akkor az ott már nem forog viszont a lánctag és a görgő közötti hüvely az igen!)
a görgö alatt a kisseb hüvely úgy jön a lánc csap na ide suokott jönnia z or ill x ring ezáltal a lánc hossz -az oszás nem változik ,en múgy a sima láncnál ahol a csp kopásból adódón -úgynevezett láncnyúlás lesz, miközben valójában a lánc kúrwára nem nyúlik!de a hossz ill az osztásas nő) na ez oringesnél nem.
szóval a láncot belürről kifelé keni és nem belemossa a szutykot majd gyorsan kifoplyik szana szét.
wágod?
homokos krosszpáylán kb 20 perc után ezt még olyan szépen lehet látni-mármint ezt a hatás mechanizmust
amúgy régebben én is igy csináltam.
mert nem tudtam....
a láncot mentben sosem szabad sprézni vagy akár mi. csak a menet végén tisztítás után.... akkor kell mert igaz hogy a krossz láncspraly 50-50%ban tartalmazza tisztító és kenő anyagot(az ucai 30-70%)de akkor is belemosod a dzsuvát olyankor.
tehát este leganézod vagy sem de a már ráragadt félig lekopott láncsprályra ráfulyni...nem szabad mert akkro beviszed a koszt és ottt meg is köti a zsir mikor rászikkad - vagy akkor annyit kell ráfúlyni ami kimossa a régi sprály maradványát..ami meg nem kis pazarlás.
remélem segítettem. a környezetnek is és neked is. egy ilyen 1200ft motip lánc-spray nekem kb fél év vagy több. mondjuk én csak heti egyet mék..nem úgy mint anagyok heti 3-4. bár a nagyok most épp lábadozik ahelyett hogya felyérwári haverjával jönne ki a biharba(igen bálint rólad van show.
zoozee mi a lelet?
gyógyuló mán?
tace-baó a gyógyszer rá itt van ni.
http://www.youtube.com/watch?v...
ja ez nem tacebó hanem toni bou:-))
de gyógyít