Hozzászóláshoz be kell jelentkezned

déw
robi szerencsés volt akkor hogy nem wállaltad be?
mert fáradt voltál..mitől? motorozotok akkor mitől fáradol-ezt kérdezték a sok kan a kondícilyonáló teremben.
nem értik?
elmagyaráztam

raaay.
szerintem nem lyaúl mondod.
az olyaj za egy hogy környezetromboló mert szanaszét folyik...tudom tudom hogy aláncfűrészen (chain-saw) is a kenés vagy SAE 100as faktorú olajjal kenik.de az cska amkkor jó ha konkrétan folyik rá állan dölon.
a szpraih alapú olajzásnak az a lényege hogy a flakonból kifolyó olaj megszikkad a láncon(ezért is kell várni vele! általában fályw minutot- én a motippeset használom azzal legalább 5-6 óra kell mire megköt rendessen és nem jön le egyből.)

a hatásmechanizmusa:
a hab beszivárog a görgők közé,
kiválik,
megköt(nem mint nagyanyám hanem csak úgy aúvatossan
majd használatkor a belül megkötött szappanvázban elnyeletett olaj! (már szinte zsír állagú!) belürröl kifelé el kezd vándorolni és ken!
mondom nem barbi hanem, ken!
mivel akor a spraly már zsir állagú ezért hosszú ideig ott van a súrlódó felületek közt(a görgőt beülről ken-i ahogy kell, nem pedig kivűrről a láncot meg a fogaskereket, mert azt valójában nem kell mivel ha a görgő beül a fogárokba akkor az ott már nem forog viszont a lánctag és a görgő közötti hüvely az igen!)
a görgö alatt a kisseb hüvely úgy jön a lánc csap na ide suokott jönnia z or ill x ring ezáltal a lánc hossz -az oszás nem változik ,en múgy a sima láncnál ahol a csp kopásból adódón -úgynevezett láncnyúlás lesz, miközben valójában a lánc kúrwára nem nyúlik!de a hossz ill az osztásas nő) na ez oringesnél nem.
szóval a láncot belürről kifelé keni és nem belemossa a szutykot majd gyorsan kifoplyik szana szét.

wágod?

homokos krosszpáylán kb 20 perc után ezt még olyan szépen lehet látni-mármint ezt a hatás mechanizmust

amúgy régebben én is igy csináltam.
mert nem tudtam....
a láncot mentben sosem szabad sprézni vagy akár mi. csak a menet végén tisztítás után.... akkor kell mert igaz hogy a krossz láncspraly 50-50%ban tartalmazza tisztító és kenő anyagot(az ucai 30-70%)de akkor is belemosod a dzsuvát olyankor.

tehát este leganézod vagy sem de a már ráragadt félig lekopott láncsprályra ráfulyni...nem szabad mert akkro beviszed a koszt és ottt meg is köti a zsir mikor rászikkad - vagy akkor annyit kell ráfúlyni ami kimossa a régi sprály maradványát..ami meg nem kis pazarlás.

remélem segítettem. a környezetnek is és neked is. egy ilyen 1200ft motip lánc-spray nekem kb fél év vagy több. mondjuk én csak heti egyet mék..nem úgy mint anagyok heti 3-4. bár a nagyok most épp lábadozik ahelyett hogya felyérwári haverjával jönne ki a biharba(igen bálint rólad van show. pedig ott lenne a helyed

zoozee mi a lelet?
gyógyuló mán?
tace-baó a gyógyszer rá itt van ni.
http://www.youtube.com/watch?v...

ja ez nem tacebó hanem toni bou:-))
de gyógyít
Ezzel a mixel amit írsz, csak akkor kenem, ha kifogytam a spary ból és nincs zsé venni, egy a baja, hogy hamar ledobálja a lánc, a spray ha rendesen be van fújva azért kitart egy motorkázást, jobban ráragad, nem dobálja le a lánc.
Már arra is gondoltam meg kéne ezt is kicsit főzni lánczsírban, mint a nem gyűrűs láncot, csak valószínű nem bírná a tömítés a hőt
Amikor kijön híg, de aztán elpárolog belőle az oldószer és besűrűsödik. Ezért nem induláskor kell befújni, hanem előtte legalább fél órával...ahogy frissen olajozott légszűrővel sem szabad elindulni...
ugyan már az a pár karc, észre sem fogja venni.
Na komolyra fordítva, nem dobálom én a vasat , csak akkor, ha már fáradt vagyok vagy olyat csinálok, amikor a határaim feszegetem.
RMX et szeretem, tisztában vagyok vele, hogy jobb lesz a 300GG vel menni, meg azzal is, hogy esélyem sincs venni , ja és ő ajánlotta fel, hogy menjek vele, múltkor Robi is kínálgatta a KTM-et, de mondtam neki, már túl fáradt vagyok, nem akarom összetörni neki.
en motor,valtoolaj mix el kenem a lancot,nagyon szepen befolyik csak egy tura alatt vinnem kell a flakonkamat m feluton olajzas van

ezek a lancspray k nem jok semmire sztem,ha suru lenne mint az olaj ,nem jonne ki a spray duznijen
nekem volt olyasmi putoline spray ami majdnem így habzott aztán nagyon hamar szétfolyt és nyúlt mint a véres fos
szétoltogatjátok azt a gyereket
a szemét annyát ne indillya el..mert ez maga a 300.
innen is látszik a 300 nehezen indul
brúúúúú
haaaaa
hhhaaaaa
déw
ne tedd ezt.
ne zárd be az ajótót... ilyen egyszerűen
meg fogod ölni.
kiölöd magadból az rmx iránti szeretetet.
ill ha úgy vigyázol rá mint a tiédre szerintem már előre vegyél rá fékkart kuplungkart üléshuzatot szpolylereket rezót.... dudod amit a tieden összeszoktál thörni...
én is igy jártam a 380 sx után mikor kipróbáltam a kxf 450est. mikor hazaértem ro-bó már takarítottam is el a háztól. jött a 450.
szoval gondold meg.... kész vagy rá...tudom tudom de biztos....meg fog szakadni... az rmiksz irán t érzett...
kialakul a szerelem és ...bármi áron egy ilyen 300ast akarsz
bizos vagy magadban.
nézd itt a 300
http://youtu.be/OXJx-XOBtIM
az lánspray, csak ilyen habos formában jön ki, de utána gyorsan elfolyik és ráragad...

szoval nem purhab.
http://www.sportmotor.hu/motor...
Emberünk 4:46 nál mi a szart csinál?
A falkon alapján valami láncspré, de ilyen habosat még sose láttam, s miért fújja kívülre? Ez valami tisztító izé lenne?
Egyébként jó videó, jó motor!
Hétvégén lehet el is kérem havertól kipróbálni a 300 2T-t milyen az RMX hez képest
Köszi az infót!
http://www.youtube.com/watch?v...
Ezt el tudnám képzelni egy endúrós verzióban is
A film megtekintése 12 éven aluli nézőinknek csak nagykorú felügyelete mellett ajánlott.
Korona helyett beúszik az a jelenet, amikor Viktor ordít a sikeres feljáró után
Majd némi motor gáz húzogatás aláfestéssel Ronis egy idézetét olvashatjátok "Gáz-gáz minél nagyobb szart látsz, annál nagyobb gáz"
Majd megjelenik Zoozze egy szerelő műhelyben és mondja: Ültünk a motor körül és vártuk az alkatrészeket.
Most nem folytatnám, mert kurva sok idő, de lenne ötletem bőven Remélem nem sértettem meg ezzel senki lelki világát, ha még is, bocsánatot kérek!
Kárpitossal rakattuk fel.Ő be tudja fogni az űlést ilyen satu féleségbe aztán szépen ráhúzza.Nyúlik annyit hogy felvegye az űlés formáját.Bár minél ívesebb az űlés annál nagyobb szopás.Nemtudom hogy az RMX-re mennyire lehetne így felrakni
"adjátok vissza a hegyeimet".................................
nemtom neki hogyvan de én tűzőgéppel szoktam felrakni
Várok mindenkit, aki jönni szeretne ezen a pályán, amiről beszámoltam, de idővel biztosan bővül majd. ha már nem lesz kihívás menni rajta, mondjuk mostantól bevezetem egy darabig a gyakorlás helyett, hogy hosszúkat megyek, hogy legyen némi állóképességem is, csak ne lenne ilyen hideg
Gratulálok az eredményekhez!
Köszi mindenkinek az üléshuzatos tippeket!
GD: Előbb megkérdezem milyen van itt helyben a srácnak, s ha nem tud érdemben árban jót mondani, akkor szólok.

Hogy a picsbe van nektek rárakva az ülésre a huzat, hogy nincs rajta varrás? Rámelegítitek a műbőrt vagy ennyire nyúlik, vagy hogy a tökbe?
Emelkedőn felfelé menni ilyen kövesben
Itt ha nincs lendület és megáll az ember, na onnantól kezdve ott elindulni/haladni tényleg csak motort seggel terhelve lehet, ha lehet.
Lendületben menni viszont csak állva szerintem, ha a seggem a motoron, csak pattogok rajta és nálam bukta is van belőle, de mint láttam Robit is lehet úgy is haladni.
erre a részre ..nem is emlékszem..
hal...dokkolt?
szóval nem
szóval igen.
én meg azt magyarázom hogy nem mindég ülök...bár kajáláskor szinte mindégh..meg a tévét sem állva nézem.
de pl otthon... fekve alszom. meg ilyenek.
zoozee nyugodj meg. szeretlek úgy ahogy vagy...ülve ...állva... előről háturról.
mondjuk igy csak a csajokat szoktam szeretni
ill a tévét szeretem előrről.
a kórházi bejárókat meg hátulról...

szóval aligh várom hogy hajtsunk. dlyódlyuljál megfelé.
nyugi. a hétvégi racéra koncentrálódj. mert kell a jaú eredményhez egy lyaú service hátér!
Ahoj!
Hű mennyit írtatok, már megint rámegy a napom mire visszaolvasom
Nemrég még haldoklott a fórum, most meg pörög ezerrel.
na lement a telefonomról a léé...

de már hívtak is orrrvosok és megyek másikhoz...majd jövök...csőbabinéni
nincs harag tanárúr...
remélem.
olyan sok tecsnixkát kel keverni ebben az extrémben...főleg ha kint ro-ba a végtelen patakok országában van az ember...
az itthoni patakok...már nem is emlékszem az idei bálint hajtás előtt mikor voltam itthon hajtani...talán 2006ban?
talán mert 2007től csakis mánia volt.
ez van az ember etesse már sűrűn a mániálylyát.
remélem a hétvégén háromnapos beetetésre én is eljutok...
mondták ha nem jön velem senki -csak én mennyek az nem lenen baj mert mocskos extrémre akarják venni és nem akarnak nyüsszögőket.
ez nem szép dolog szerintem .. kifejezetten nem baráti!
de hát kt makinak vagy mx tibinek... ezt nem kell magyaráznom.
és senki nem akarja hallani hogy a kúrva .

arra megyünk mert ott az út..olyan jó hogy holnap festik fel rá a felezővonalat.
szóval nem