Hozzászóláshoz be kell jelentkezned

Kikopnak az endurósok.Sajnos egyre kevesebben motorozunk.Betudható az egyre nagyobb csóróságnak meg annak hogy mindenhonnan kiüldöznek minket Felénk is hétvégente az erdőben mindig volt egykét motoros banda.Az utóbbi 1-2évben alig láttam motorost.Persze legalább nem vagyok baszogatva annyit de akkor is szomorú
Na itt vannak a tuti nyerőszámok
14,19,30,36,52
(egyszer biztosan nyer ez is, csak győzd kivárni )
ja én is szerettem őket hiányolom is a jó vidijeiket........nem tudom mi lehet velük..tudom kik ők...csak nem írom ide...
Küldhetné azt a motort is ennyi pénzért
Csak hátsó kerék alkatrészek, meg pár idom. A farok idomom ugye most letörött hétvégén Robival, a hűtőidomjaim meg sokszor lebegnek mint az elefánt füle, szarrá vannak már törve. Ha felrakom az új idomot, legalább lesz kihívás, hogy ne karcoljam le őket
Az öreg viszont lehet nem fűzi be a kerekem , azt mondta addig vigyem, míg nincs hideg, hideg műhelybe nem tekerget
Bár kinek mi a hideg, majd rakok neki tüzet a régi felnibe
Stét.Mi a tosznak írtok ennyit minden nap? Nem győzök visszaolvani bazz!
Én még élek
Hova tünt ez a brigád Zéé nemtudod?Jók voltak a videóik!
na mijaz meghaltatok ?
beleszerettem ...újra.
alul vázas. kissé... egyedi a dezignélye.
aúú de lyaúú
http://www.tmracing.it/eng/mod...
a tm nek nagggyon jo a 2t je,meg igenyes a kidolgozasa is,de a 4t sem rossz

a Betas Vago probalkozott tm el 3eve kb?
ezen befostam a köhögéstől. csak egy mássalhangót basztam el és máris...köhögés ... röhögés
bakker micsoda különbség.... ezért szép a manyar nyelv(lehet benne helyesírási hiba is de lehet orhangon mondani és akkor csak manyar nyelv:-))))
nekem mindég is tetszett a télyem.
van 300 as endúró 38 a karbilya(ktm valamiért levette 2006ban 36osra..)a huski is pwk 38as. na mindegy
itt a gép és az ára sem egy ktm
1.320.000ft
http://parilla.hu/index.php?pa...
jó tüdővel..öröm köhögni
én ezt küldöm neked. ha megnyerem az 5öst akkor valólyában is.
http://youtu.be/nyGxjPUjdXM
mit küld már zúzó?
csak nem?
egy ....
2012es
TM 300 EN -t
pedig az is finom lehet.

nem tudtam hogy ekkora a baj.zoozi.
bakler akkor azért fulytattál úgy a telfonba mintha épp szúrmákolnád az asszonyt és félúton vagy a jó és a midgyá lyaú között.

-mondja a csávó szeksz közeb ...mindgyá lyó mindgyá jó.
erre a csaj :
-mélyebben mélyebben....
-mingyá lyaú mindjá lyaú..
hú ez deszarlett.
el magyarázzam a viccet vagy elég ha leírom :hát nem tudom a méllyeb hangszint előállítani ezen a kibaszott magyar klawilyatúrhán....áááááááá
holnap veszek egy másikat...egy olyan hang lejtősérzékeltetőset

bakkeler.
vigyázz a tüdődre. igaz hogy kettő van belőle...
motorkerékből is kettő van a bergán, de egyel nem tudnék naphosszakat menni.
Köszönöm! na akkor holnap este már szerelek
Gyógyuljál meg mielőbb! Mondanám, hogy napozz sokat, de az most nem fog menni
van ..aha nyomom ..
meg itt el is felejtettem mondani hogy az utolsó perceknél a kövesbe felfelé...a négyütemű traktorommal...hmm nem lettem volna nagyon zavarba ...
FELADTAM A CUCCOT!
Szia mindenki
Akkor legalabb latod a fenyt az alagut vegen.

Ezek a virusok komoly mutaciokra kepesek .

Dr Theiss :Landzsas utifu szirup,probaltad mar?nagyon jo h feloldja a sleimet
szia ...hááát ..az állapotom az még a köhögősös tüsszögős...de mintha a tüdőégés nem lenne ...viszont ha mély levegőt veszek az még köhögőrohamot vált ki ...a hátam fáj ...ennyi ..zihálok mint a disznó hogy elkerüljem a mélylevegőt...kurva jól érzem magam...

mint a gyalog galoppban ..hűű de jól vagyok......hu de jól érzem magam....nem akarok a taligára kerülni ....-Ne kényeskedj mint egy gyerek !
Javul az allapotod?
ja és ezzel egycsapásra megoldottuk az emberiség többezeréves problémáját ...vannak alienek vagy nincsenek...
namijazez? toni bou-ról meg annyit , hogy értsétek.... hogy ilyen nincs azt mégis van...júúefo...UFO...

ki ne találd hogy ember ilyeneket tud...

kicsi is az..
ja egy lánc - mondjuk oringes cz 8 hónap a homokos pályákon!
most Dí ály Dí (gyengébbek kedwély D.I.D. atv lánc van rajta. az hihetetlen de vagy a dupláját fogja birni. mert most vagy fél éves és kb 60-70%kos még a lánc!
tök jó.

zorrobi lyelentkezz.
láncügyben... baútolunk