Hozzászóláshoz be kell jelentkezned

Igyál rumos teát. Hátha segít. Szarabbul biztos nem leszel tőle!
Én elolvastamat is. Lényegesen rövidebb ideig tartott mint a GG fórum!
menjetek olvassátok a ktm fórumot... oda írtak vagy kettőt..azt is én
Mondjuk nálunk én hordom a nadrágot!

De ezt csak halkan mondom!
Daniakkómosküldőhuzatotvagynem?
Helikoptert ingyé adják az usákok...kerozinra meg pont úgy nem lesz zsé, ahogy eddig se volt...jó, ha majd az árvíznél fel tudnak szállni menteni meg homokzsákot szállítani...
iszom egy kamillateát mézzel....
semmitér amúgy mert ez a 40-dik liter kb...a napokban...
Ez a természetes rend a családban
Maximálisan egyetértek veled!
Ja hogy rohadnának meg.Mondjuk a ruszki helikopterek a dupláját zabálták meg a keróból de szerintem meg lesz ennek a böjtje.Nem ilyennek ismertem meg az amcsikat.Biztos ezeket is viszik majd ki afgánba.
Ja nekem is mondja amikor már kibírhatatlan vagyok hogy lépjek le motorozni mert már nem bírja a nyüglődésemet
helikopterre meg a kerozinra bele arra van pénz (persze ez is miénkből)....cserébe majd mikor elégedetlenkedünk ezzel fogják szétlőni a seggünket...a zsidrákok
Nekem kettő gyerek van,aztán mégis minden vasárnap az erdőbe toszom a rezet!
engem a csajom szokott elzavarni motorozni mikor már látja hogy nagyon kész vagyok...
jahh ma is el sthileztem pár liter szintetikusal bekevert benyát.
fasza... akkor azzal is itt fogják lőni a bakonyt hétfőtöl-péntekig, napi 8 orában... hogy basznák meg..
Üdv rumcájsz Lesz nektek tavasztól jóreggelt vietnám!Jövőre kapunk az amcsiktól 30db használt UH1 Hjúit
Ja én se mondok semmit hátha olvassa.Asszony hordja a nadrágot,meg mostmár gyerek is van ezzel érvelt,mondom van vagy 10cimborám akinek van gyereke mégis az erdőt járja.Mindegy ő élete úgy bassza el ahogy akarja.Én az asszonyommal ez elején közöltem hogy első a motor csak utána minden más
szia favágó ....
stét urak.
asszonyt nem lehetett volna inkább eltávolítani ? nem is mondok semmit inkább...
Ja és bátyám eladta az EXC300-at Mondjuk jobb is így legalább valaki használja majd.Az utóbbi két évben jó ha ment vele 2-3szor.Az asszony teljesen letiltotta a motorról
ezt megjátszom
Csavar- vagy csapágyboltban is lehet kapni láncspray-t (ipari láncokhoz, bowdenekhez stb.), az fele-harmada a motorosboltinak árban és mivel mindkettő ugyanúgy lemosódik az első pocsolyánál, "hatékonyságban" kb. egyformák...