Helikoptert ingyé adják az usákok...kerozinra meg pont úgy nem lesz zsé, ahogy eddig se volt...jó, ha majd az árvíznél fel tudnak szállni menteni meg homokzsákot szállítani...
Ja hogy rohadnának meg.Mondjuk a ruszki helikopterek a dupláját zabálták meg a keróból de szerintem meg lesz ennek a böjtje.Nem ilyennek ismertem meg az amcsikat.Biztos ezeket is viszik majd ki afgánba.
helikopterre meg a kerozinra bele arra van pénz (persze ez is miénkből)....cserébe majd mikor elégedetlenkedünk ezzel fogják szétlőni a seggünket...a zsidrákok
Ja én se mondok semmit hátha olvassa.Asszony hordja a nadrágot,meg mostmár gyerek is van ezzel érvelt,mondom van vagy 10cimborám akinek van gyereke mégis az erdőt járja.Mindegy ő élete úgy bassza el ahogy akarja.Én az asszonyommal ez elején közöltem hogy első a motor csak utána minden más
Ja és bátyám eladta az EXC300-at Mondjuk jobb is így legalább valaki használja majd.Az utóbbi két évben jó ha ment vele 2-3szor.Az asszony teljesen letiltotta a motorról
Csavar- vagy csapágyboltban is lehet kapni láncspray-t (ipari láncokhoz, bowdenekhez stb.), az fele-harmada a motorosboltinak árban és mivel mindkettő ugyanúgy lemosódik az első pocsolyánál, "hatékonyságban" kb. egyformák...
De ezt csak halkan mondom!
semmitér amúgy mert ez a 40-dik liter kb...a napokban...