amugy én is nagyon birom Talmát, szerintem egy joérzésű szimpatikus srác, ahogy mondani szokták a szem a lélek tükre, és neki mindig mosolyog a szeme...
reggelre meghalt az egyik nagyon kedves munkatársam...nem kelt fel,mi meg vártuk,gondoltam bepiált azért nem jön reggel...máskor is volt ilyen nagyon fog hiányozni,nem mondja senki többet ha valamit elcseszek hogy b*szódjááá meg Gyöngyöm
de én is így szeretnék meghalni...este lefekszem reggel meg nem kelek fel csak én nem 42 évesen
én bírom Talmácsit ...bár hozzáteszem nem ismerem..ezt azt hallottam róla közelből ..de én mindenképp fejethajtok előtte...
csak világbajnok még ha" csak" eccer is.....meg ami még fontos magyar fiú....
bírom a sok faszt aki agyonfikázza ezért -azért mert ezt hallott meg azt(főleg megalapozatlan infókat )....de megfigyeltem ezek az" okosok" 90%-a leginkább irigy rá...meg motorozni se tud ....
bakkler.
akkor nem kell hogy huzzalak a bergel 100-120al...át a rianásokon...hőforrásokon...jégtorlaszokat már meg sem említem
holnap kimegyek meg is a szövesgumit.mert nem akkor kell nekiállni agyalni rajta mikor már lehullott a haw ...
az első az tutkó a hátsót meg... lehet hogy beledobálom a 8as kapupántokat a süllyesztett fejű imbusz helyére...hátha stabilabb lesz...bár mikor húzom a gázt elég stabil a gép.
Hát a suzi mérnökök a power azt úgy elbaszták, hogy csak na, ez az egy baja van ennek a motornak, mint típushiba, tudnék mesélni...de hagyjuk, szar és pont.
A kuplung az gyári benne szerintem, RGO 13 éves, ahhoz képest jól néz ki
Egyedül tényleg a power ami szar ebben a tipusban, amíg működik tökéletes, mert ez az AETC2 es három lapkás szépen nyitja, csukja a cuccot. Egyébként ha van az embernek zséje és odafigyel rá, akkor nem amortizálódik le ennyire, mert itt már következmény hibák is vannak...
Úgy látszik a Taddy srácot ebben a műfajban(sem) nem lehet megverni.
Amatőrben olyan versenyben, ahol ilyen jellegű pálya van, szívesen indulnék, vagyis esnék-kelnék
na nem itt az biztos...mármint lasz wegaszra gondoltam...
harckocsibeálló nem bombatölcsér
lyoda, figyellyoda!
az egyik vezetési gyakorló phálya a másik meg lőtér.!
van nem kis különbség...mondjuk nem mesze az utászok is csináltak...lyukakat.
lyaú kis pálya hidd el.
csak úgy szivja ki a parasztból az erőt.
Hát rá
Viszont nem vagyok biztos abban, hogy a power mart bele a dugóba, majd ha kiveszem a hengerből csak akkor látom meg. Ilyen egy oldalas bemarást nem szokott csinálni, ha ráér, akkor a dugó oldalát is subickolja végig, bár elég karistos...
Na mindegy, majd kiderül, ha kibányászom a powert, viszont az drága lesz, ha azt megint ki kell cserélni
amugy én is nagyon birom Talmát, szerintem egy joérzésű szimpatikus srác, ahogy mondani szokták a szem a lélek tükre, és neki mindig mosolyog a szeme...
elég mélynövésű
de én is így szeretnék meghalni...este lefekszem reggel meg nem kelek fel
én bírom Talmácsit ...bár hozzáteszem nem ismerem..ezt azt hallottam róla közelből ..de én mindenképp fejethajtok előtte...
csak világbajnok még ha" csak" eccer is.....meg ami még fontos magyar fiú....
bírom a sok faszt aki agyonfikázza ezért -azért mert ezt hallott meg azt(főleg megalapozatlan infókat )....de megfigyeltem ezek az" okosok" 90%-a leginkább irigy rá...meg motorozni se tud ....
sajnálom Talmát ,hogy így beakadt a karrierje....
holnap négykézláb fogok kimászni az ágyból reggel
akkor nem kell hogy huzzalak a bergel 100-120al...át a rianásokon...hőforrásokon...jégtorlaszokat már meg sem említem
holnap kimegyek meg is a szövesgumit.mert nem akkor kell nekiállni agyalni rajta mikor már lehullott a haw
az első az tutkó a hátsót meg... lehet hogy beledobálom a 8as kapupántokat a süllyesztett fejű imbusz helyére...hátha stabilabb lesz...bár mikor húzom a gázt elég stabil a gép.
aztán még az is lehet hogy jégrobi lesz belőle...
100-al a jégen... fincsi.
Asszony jól van?
Nem szép ám, hogy eladod a kölyködet
A kuplung az gyári benne szerintem, RGO 13 éves, ahhoz képest jól néz ki
Egyedül tényleg a power ami szar ebben a tipusban, amíg működik tökéletes, mert ez az AETC2 es három lapkás szépen nyitja, csukja a cuccot. Egyébként ha van az embernek zséje és odafigyel rá, akkor nem amortizálódik le ennyire, mert itt már következmény hibák is vannak...
Úgy látszik a Taddy srácot ebben a műfajban(sem) nem lehet megverni.
Amatőrben olyan versenyben, ahol ilyen jellegű pálya van, szívesen indulnék, vagyis esnék-kelnék
harckocsibeálló nem bombatölcsér
lyoda, figyellyoda!
az egyik vezetési gyakorló phálya a másik meg lőtér.!
van nem kis különbség...mondjuk nem mesze az utászok is csináltak...lyukakat.
lyaú kis pálya hidd el.
csak úgy szivja ki a parasztból az erőt.
http://www.youtube.com/watch?v...
Aknákkal vigyázzál!
Látom gázzal mindent megoldasz
Viszont nem vagyok biztos abban, hogy a power mart bele a dugóba, majd ha kiveszem a hengerből csak akkor látom meg. Ilyen egy oldalas bemarást nem szokott csinálni, ha ráér, akkor a dugó oldalát is subickolja végig, bár elég karistos...
Na mindegy, majd kiderül, ha kibányászom a powert, viszont az drága lesz, ha azt megint ki kell cserélni