Hozzászóláshoz be kell jelentkezned

ez a folyamatos mozgás nem egy tul jo ötlet, a saját környezetednél jobban semmit nem ismersz, tudod hol van viz, élelem, kaja ,gyümőlcs stb...

ugyan erröl egy ismeretlen környezetben semmi fogalmad sincs...

én értelmesebbnek tartom ami VH idején is jol működött, talán a legjobban, az önvédő zárt közösségek, pl kis faluk ilyesmik.
rambokés is kell ,persze, meg még pár hatékonyabb cucc is, mert valahogy meg is kell védened a családodat , a javaidat, a kajádat stb...

de ezer más dologrol is beszélnek ami érdekes lehet, egy szakadozott vagy teljesen megszünő áram szolgáltatos világban , ahol majd minden cájgod áramal műkszik, aztán a mit termeljünk mit együnk, vitaminok, téli fűtés, alvás a szabadban sátorban fűtés, főzés , sok érdekes dolgot lehet tanulni...

érdekesebb meg hatékonyabb mint bear grills..
na mindjárt leszek viszem laptop
át kelle mennem a kocsmába....vazze ....most azonnal...de van wi fi úgyhogy nem baj....
Az öreg harcos milyen jobb egyenest benyomott már
Kegyelmes a módszer, szerintem vigyük az endúrót, kötelet a nyakára ok, de előtte a lábára is egyet, végighúzni endúróval, 5. be csőgázon a murván, utána fel lehet lógatni, bár még lehet szét is kéne kicsit huzigálni őket, mint régen a lovakkal...
sok kaját felhalmozol akkor azt védened kell vagy elásni valahova ...nem leszel mobil....sokat vagy egyhelyen megtalálnak...azt a rosszat kell követned hogy mozogj és menj...mert amúgy feküdni kéne alfába hogy energiából csak kicsit fogyassz....meg ott lesz a kakid is...

jól van tudom mi a forradalmat szervezzük...az más.....oda rengeteg kötél fog kelleni meg villanyoszlop....amire akasztjuk aki nem volt velünk...
Mondjad a tutit
Rambó kés elég?
Ilyen Napsütéses napot mindenkinek egész napra!
én egész jó vagyok mert a katonaságnál túlélővilágbajnok volt a főnököm...nagyon ökör volt embernek..de kemény csávó volt nem viccelt.....na az belénkvert pár dolgot ilyen taktikákból (tájékozódás meg túlélés)...ami apróságnak tűnik azóta figyelem emberek 90 % a nem tudja és sokszor az életedet menti....gyerekeimnek szoktam oltani befelé......akkor persze nem örvendtünk neki de most már örülök ...nagy kommandósfilmeket se élvezem azóta ...mert röhögök a faszságokon...
neten olvastam , föleg a komikat, ki mit csinálna kaja, védelem, vadászat, fűtés ,felkészülés ,stb stb,
érdekes mint téma, márcsak azért is hogy sokféle ember hogy lát, vagy old meg adott problémát.. .

vannak benne jo ötletek dögivel.
Itt 4 volt mikor a gyereket vittem az oviba.
Ahogy állunk,lehet hogy nekem is el kellene kezdeni az ilyen könyvek tanulmányozását!
már 2 fok van most reggel.....mi lesz még ma....süt a nap mint a dög
nem , már fent vagyok reggel 6-ota, csak tulélő taktikákat olvastam geddon idejére...

jol jöhet még egyszer a tudás..
Máá kezdtünk megijedni!
na szépen elaludtál ....szewa
Nálunk fura módon nincs olyan nagy por. Az erdő teljesen fasza volt tegnap,főleg a fák között!
Lehet hogy nem tud felkelni,annyira elfáradt a tegnapi motorozásba!
Szerintem fekete pontot neki!
Ha veszek másikat,ezt elküldöm neked,aztán meglátjuk milyen lesz. Egy próbát megér.

Ilyen műanyag lófasz kuplungot én is cseréltettem,4 éves autóba. Nem volt olcsó,asszem 40 ezer környéke. Megrendeltem a gyárit,aztán mikor a boltban a kezembe adta a műanyag bizbaszt,majdnem szájon csaptam hogy kire akarja rámelegíteni azt a gagyi szart! Vagy 10 percet bizonygatta hogy az a gyári. Nem akartam neki elhinni.
hát itt is szikrázik a napocska vazze...lehet kéne menni motorkázni ....jó idő lett...

amúgy nálunk kuibaszott nagy por van...de olyan szinten hogy nyáros sose volt ilyen....
be is írok neki egy igazolatlant