rambokés is kell ,persze, meg még pár hatékonyabb cucc is, mert valahogy meg is kell védened a családodat , a javaidat, a kajádat stb...
de ezer más dologrol is beszélnek ami érdekes lehet, egy szakadozott vagy teljesen megszünő áram szolgáltatos világban , ahol majd minden cájgod áramal műkszik, aztán a mit termeljünk mit együnk, vitaminok, téli fűtés, alvás a szabadban sátorban fűtés, főzés , sok érdekes dolgot lehet tanulni...
Kegyelmes a módszer, szerintem vigyük az endúrót, kötelet a nyakára ok, de előtte a lábára is egyet, végighúzni endúróval, 5. be csőgázon a murván, utána fel lehet lógatni, bár még lehet szét is kéne kicsit huzigálni őket, mint régen a lovakkal...
sok kaját felhalmozol akkor azt védened kell vagy elásni valahova ...nem leszel mobil....sokat vagy egyhelyen megtalálnak...azt a rosszat kell követned hogy mozogj és menj...mert amúgy feküdni kéne alfába hogy energiából csak kicsit fogyassz....meg ott lesz a kakid is...
jól van tudom mi a forradalmat szervezzük...az más.....oda rengeteg kötél fog kelleni meg villanyoszlop....amire akasztjuk aki nem volt velünk...
én egész jó vagyok mert a katonaságnál túlélővilágbajnok volt a főnököm...nagyon ökör volt embernek..de kemény csávó volt nem viccelt.....na az belénkvert pár dolgot ilyen taktikákból (tájékozódás meg túlélés)...ami apróságnak tűnik azóta figyelem emberek 90 % a nem tudja és sokszor az életedet menti....gyerekeimnek szoktam oltani befelé......akkor persze nem örvendtünk neki de most már örülök ...nagy kommandósfilmeket se élvezem azóta ...mert röhögök a faszságokon...
neten olvastam , föleg a komikat, ki mit csinálna kaja, védelem, vadászat, fűtés ,felkészülés ,stb stb,
érdekes mint téma, márcsak azért is hogy sokféle ember hogy lát, vagy old meg adott problémát.. .
Ha veszek másikat,ezt elküldöm neked,aztán meglátjuk milyen lesz. Egy próbát megér.
Ilyen műanyag lófasz kuplungot én is cseréltettem,4 éves autóba. Nem volt olcsó,asszem 40 ezer környéke. Megrendeltem a gyárit,aztán mikor a boltban a kezembe adta a műanyag bizbaszt,majdnem szájon csaptam hogy kire akarja rámelegíteni azt a gagyi szart! Vagy 10 percet bizonygatta hogy az a gyári. Nem akartam neki elhinni.
ugyan erröl egy ismeretlen környezetben semmi fogalmad sincs...
én értelmesebbnek tartom ami VH idején is jol működött, talán a legjobban, az önvédő zárt közösségek, pl kis faluk ilyesmik.