Aztán nem is ez volt az egyetlen ilyen eset. A volt szomszédunk is valami ilyen be bukott (asszem az a baumag volt) 4 milliót. Ott a csóri öreg csak simán alkoholista lett!
Én még életembe nem fektettem ilyenbe pénzt,de asszem nem is fogok.
hogyne lenne így kaptam vissza pármilliót a reál lízing kft. től....persze töredékét a befektetésünknek és kamatainak.. mert már addigra ez volt az összvagyunuk amit mi közöttünk visszaosztottak...de talán egy kétezer fölött voltunk akik kaptak...ott is összefogás precedens per minden lejátszva aztán onnan már mindenki kártalanítás...amennyire futotta...mert ügye ők már rég kint szörföztek már addigra a holdon rolls royce-szal...tele zsebbel kurvákkal felszerelkezve meg a pénzünk is náluk volt ..ez zavart igazán... ...úgyhogy csak azt lehetett leszedni róluk ami ittmaradt....kezdetben a reálbank mögöttük állt mint garancia..de aztán kitolatott mögölük mert ezek direkt csináltak reál lizing kft-t ...ez volt asszem a szerencse hogy direkt előre megtervezett volt amúgy sose nyerünk....
biztos hallotatok róla ......98 ban dőltek be a pénzünk ..az addig összeszedett pénzem pont átálltam egy biztonságosabb befektetésre..geci biztonságos volt mint kiderült ...inkább a rulette..és szüleim meg nagyi pénze is benne ...majdnem behalt mindenki ....ott is sokan lettek öngyilkosok oda az életük minden megtakarításuk...stb...mondjuk mi se örültünk.....pont akkor halt meg apám ..neki meg se mertük már mondani mit csináltak a piszkos tolvajok a pénzzünkel...rohadjon ki a gyomra mindnek aki egy kockacukrot is evett belőle...nem volt eccerű...évek teltek el persze mire valamennyire rendeződött nagy hiánnyal ....meg mire elfelejtem ...de azért már nem ezzel alszom...ki tudja hol lennék ha ez a kanyar nem jön be akkor...lenulláztak....
tul erősen védik, igen erős országok, hatalmas gazdaságal....
a visegrádi országok közül egyedül szlovákiában van eur...
majd először bedölnek szép sorba, (és a béka segge alá süllyednek,) a zloty, a cseh korona, a forint , a kuna, az új lei , a szerb dinár, és ezek bedőlése is erősiti majd az eurot...
mint ahogy a görögök válsága erősiti a német gazdaságot, és államkötvényeket.
a végállomás a 4. birodalom....
remélem azért a karlenditést nem vezetik be, és a....
ronis a burleszkesnél egyből látszott az elején hogy a jó felmenőkhöz az autóparkolót tették a háttérbe.......a szarokon meg motoroztak...
ez van.
valoszinű nálatok az volt a szerencse hogy a szándékosságot tudta bizonyitani az ügyvéd....dokumentácioval.
basszák meg
Én még életembe nem fektettem ilyenbe pénzt,de asszem nem is fogok.
biztos hallotatok róla ......98 ban dőltek be a pénzünk ..az addig összeszedett pénzem pont átálltam egy biztonságosabb befektetésre..geci biztonságos volt mint kiderült ...inkább a rulette..és szüleim meg nagyi pénze is benne ...majdnem behalt mindenki ....ott is sokan lettek öngyilkosok oda az életük minden megtakarításuk...stb...mondjuk mi se örültünk.....pont akkor halt meg apám ..neki meg se mertük már mondani mit csináltak a piszkos tolvajok a pénzzünkel...rohadjon ki a gyomra mindnek aki egy kockacukrot is evett belőle...nem volt eccerű...évek teltek el persze mire valamennyire rendeződött nagy hiánnyal ....meg mire elfelejtem ...de azért már nem ezzel alszom...ki tudja hol lennék ha ez a kanyar nem jön be akkor...lenulláztak....
kurva hideg volt ráfagyott az izzadság meg a taknyom a pofámra, mint dumb és dumber..
itt a endúró.
bálint is endúrót mesélj a politikai okoskodást ..másik topickba.
http://youtu.be/HMFlYSetn3w
ne
http://youtu.be/_hLPAJNKDlI
tul erősen védik, igen erős országok, hatalmas gazdaságal....
a visegrádi országok közül egyedül szlovákiában van eur...
majd először bedölnek szép sorba, (és a béka segge alá süllyednek,)
mint ahogy a görögök válsága erősiti a német gazdaságot, és államkötvényeket.
a végállomás a 4. birodalom....
remélem azért a karlenditést nem vezetik be, és a....
jöhettél volna.