Hozzászóláshoz be kell jelentkezned

1500 kb
venni akarok nem próbálni ....
szerintem az a macska már sejti...
Hát most nem értelek,akarsz venni gúnyát meg sisakot..ott legyen a szomszédba?
postaköltség szerinted ezekre mennyi lesz?..abból megjárod az utat és próbálhatsz is...
azt hogy teddy mindennel tud menni, még nehéz bálna 4t-vel is azt nehogymár a 4t javára irjuk...

csak hogy szivjam a véreteket..

Teddy egy UFO ezt már kitárgyaltuk párszor, gyakorlatilag egy DT 80-al lealázni mindenkit....
Ok.
Jo kép! Zozika épp mutatja hogy kell megölni 1 macskát ugy hogy az ne sejtsen semmit
bocs de messze van
Pont most akartalak hívni hogy nem e jön játszani?..legalább kipróbálhatnák az új focit
csak a lényeges dolgok vannak itt.....de azok mind
minden ott van , még a föld szivcsakrája is.. a dalai láma is megmondta...

http://youtu.be/b7zOw2diQlg
Esztergomba!Van a sültön az a kis repedés ott megvan ragasztva direkt ugy fényképeztem hogy lásd!
szegény zolika... tul sok finom kaját kinálgattatok neki, ti vagytok a bűnösök...

bezzeg ha nem lenne karikor csak száraz kenyér kis zsirral, senki nem jajongna itt, hogy kidurranik a zabátol, mondjuk én sem...
minden Esztergomban van
na majd eljutsz oda mikor már jo sok üzemorát belehajszoltál az 520-ba terepen hogy vissza ülsz a hajabusára elmész vele motorzani, és rájösz igen hamar hogy már megint az erdőt -mezöt nézegeted milyen jot lehetne ott csapatni...
meg jönnek majd azok a gondolatok, hogy jo a busán a gyorsulás, meg a kanyarok, de mégiscsak beszorultál arra a rohadt aszfalt csikra, annak is a jobb oldalára, adrenalin sesincs annyi,aszfaltos bandázások se érnek lofaszt se hacsak valaki nem fagyimániás.. ráadásul 5 percenként az életedre tör valami buzi autos....

nem akarlak megtériteni, de majd emlékezz szavaimra akkor is...
éjjel háromkor ásított zolika színeset ...jó nagy pizzát dobott bele az ágyba ....elrontotta a gyomrát szegénykém
szia hol található a sisak ?
ezt a szineset ásitottam dumát megveszem...

nekem igen jot tett a tegnapi motorozás, gyomorilag...igaz az elején böfögtem egy pár töltöttkáposztásat a sisak alatt... de nem volt szines...
jo reggelt.. mieza gyurcsánorbánozás reggelire..?
Jo reggelt.Itt a sisak amiről KT.MAKI irt.Szép állapotba van kivehető és moshato belsővel zsákkal.Lányomtol kaptam másikat karira ugyhogy csak azért adom el ha vkit érdekel.58 as M.
az a gyurcsány meg orbán számlája lehet ...
háát kiszappanozta a szájukat rendesen ....pedig rossz önindítós 4T- vel volt....(amivel nemrég tanult meg menni ) .....arról is van valahol vidi , hogy tanítják őt a csapattársai...másfél éve ment először négyütemű motorral.......ahhoz képest tényleg egész ügyes...

ja jó reggelt urak!
kalymán szigeteki..kalmár számlára...csak figyu hogy van e hely a számlán..mer van hogy olyan sok a végén a nulla hogy nem fér be a számlára
nekem van 10 ért 43-as axo csizmám...sérülésmentes
ruhám is van 10 ért egy kék fox annak a gatyája kicsit elrepedt a varrásnál..sisak is van egy fekete shot az is 10 körül..szép állapotú