Hozzászóláshoz be kell jelentkezned

ezzel le lett a gond az endurókról...
ááááá,, bazze ez kell nekem!

ZIL OROSZ ENDURO, 200 ccm. léghűtés, dobfék ,vascső kormány, jájjj de extrém....

na ezzel alázni EC-n..
jahh ilyenekböl nekem is tele van a padlás...

árulom a kite-ot erre irja a csávo küldjek még képet a kötélzetröl...háhüje ez vagy mi? egy kirva nagy kupac madzagral akar képet, mineeeeek?

valami madzag fetisiszta vagy mifaszom?
van előre szöges, csak sítalpal fotogénebb.
uhh ilyen szar elugrot összarakni.. felküldi a picsáját az égbe..
ééélsz! Jó reggelt mindenkibe
Redi túú rész,repülsz ,s túl
na te se vagy teljesen normális ződbéka.. sebaj itt a helyed a nemnooorrrmálisok klubbjában...

ha elfogadsz még pár tanácsot ingyé adom karácsony van vagy mi..
a sitalp elöl verzionak CSAK nagy hoban van értelme, mert ott a legnagyobb ellenség hogy nem bir az eleje felfutni a hora , hanem turja magát benne, ergo iszonyat félezi a holmit . szoval ott jo a sitalp elöl verzio, viszont addig sokkal jobb ha elöl is szöges gumi van, szoval csinálj egyet előlre is...
jahh előre nem kell csavar+anya, elég a reise csavar ,egy bit fejjel furoval hamar össze lehet dobni

jégen überkirály lesz az alacsony pitbike.
hűje vagy ,aztán sirna utána napestig...
Hájmiháj!

Ez úton szeretném megköszönni Ronisnak meg Viktornak, hogy tapasztalataikat megosztották, így elkészítettem sk. version1.0 .
...és persze Boldog Karácsonyt!
bazze , akkora tüske volt az első gumimba kishiján átszurta a felnit is...
ezer éve nem volt tüske defektem, itt a sziklásba folyton a dupla kicsipődés megy de az jo sűrün..
Ja,és a tudnál még róla több képet küldeni?Még a jobb oldaláról egy közelit légyszi! Hát mi a faszom vagyok én fotós?
Vagy amikor csak megcsenget hogy hívd vissza?
A legkomolyabb a tesókám főtunnád hozni pestre,mee nincs mivee mennyek!
Meg a báttya,az árán kívül mi baja van?
Vikk. szerintem ültesd rá brumit,indítsd be és mond neki ,hogy szeretlek drágám ,de ne is nézz többet vissza! és adj neki 20 ezer költőpénzt:))) megbízható a berged talán jómessze elviszi a hátán ,ahonnan már nem talál vissza! így két dologtól is megszabadulsz egyszerre amitől szeretnél. na? okos vagyok mi? megoldom az életed bazze .
lámaszeme láma szeme sötétkék.......
na ez a banda tuti bármelyik "motoros boltkedvence" egy ilyen laza nap után otthagynak egy 20 -40 ezret alkatrészre fejenként.
milyen láma..a láma dalai?

lemostad egy vevő milyatt?
ne má
mosd le mert le kell...megérdemli hisz hiba nélkül megbízhatóan üzemel.
és add el neki ha elmegy megnézni...és nem köcsögöl.
én pl eldom ha eljön és nem kell nek ia futó a rárakott pénzel...meg az asszinyt nem csinálja meg elölröl hátulról...
ill megcsinálhatja...de akkor azt is vinnie kelllllllllll!
biztos ide jár földszivcsakrában töltődni...

vagy az is lehet hogy titok endurozik a pilisben...
most nézem lámát.....hát többet van itt mint én lassan
engem is felhivott egy potenciális vevő vásárlo, kérdezte milyen a motor, mondtam neki hogy ott van a motor valahol a sár alatt..

erre mondja hogy ő eljönne holnap megnézni ,nem-e mosnám le a motort... szoval egész idáig kurva motort mostam...
mostmeg kimegyek defektet szerelni gumi csere ,légszűrő tisztitás, stb,stb,tbc

deha el se jön akkor ...
ne ezen látni hogy vannak meredek kafa helyek