Hozzászóláshoz be kell jelentkezned

Hát ahhoz nekem sokat kéne fejlődni, minden téren, fizikai, szellemi, testi, technikai, pénzügyi, stb...
Jobban szeretek a tereppel a harcolni, mint másokkal, meg az idővel. Extrémen szívesen indulnék, de ott is csak a terep adta kihívások miatt.
HA neki nem is,de nekem iiiigen
Viktor, neked sikerült már eladni a Berget?
Hátha te is egyszer na

Ha lemosatta, csak meg akarja nézni viszont ez a szöveg amit mondtál, hogy mondott tényleg minimális esélyű, hogy el is viszi.
Majd mesélj, mi volt, remélem minimum odagurul, ha már harcoltál a sárral
hajrá..
dehogy is... megeszem a sapkám ha megveszi...

a történet ugy szol hogy van 1 450 exc-je de ilyet szeretne majd valamikor egyszer ki tudja, és holnap ugyis erre jár ezért megnézné..na ezért mostam egész délután motort...

magyarán beszéljük majd a semmit kb..

multkor olyan telefonom volt csávo azt mondja mennyi az elja, mondom telefonba semennyi, jöjjön el nézze meg aztán esetleg talán egy kicsit lehet...
de csak erölteti a marhája hogy de mégis mennyi mert ő messziröl jön-e, meg hasonlo sűket duma, jo mondom ha enyire értetlen vagy akkor annyi az ára ami oda van irva!
Köszi Mindent megteszünk Ádámért!Motokrossz első osztályban pedig Tóth Józsiért
a nagytalpu hobbitok...
az eredmények előtt
Jól olvastam, holnap megválsz a motortól?
szeva..
Köszi a választ!
Ez tuti csere lesz, s kiveszem a másik 3 váltó végén lévő csapágyat is, megnézem azt is.
Ádám egy nagyon tehetséges srác...

hajrá csak igy tovább.
Estét!
Mindegy Most erre koncentrálunk Jövőre is együtt
Amikor hirdeted 1,2 millióér,aztán a telefonba nagykirályul mondja hogy öcsém adok érte 1millát most indulok!Mondom ne indulj mert 1,2 mill az ára. De csak erőlködik hogy 1mill és indulok! Na mondom akkor maradj ahol vagy,ne indulj sehova!
Szívem szerint azt mondanám neki hogy gyere,aztán megdumáljuk,mikor ideér meg bemondani neki 1,3millt. Csak nincs energiám és időm az ilyen balfaszokhoz!
comedy centralon a világ legjobb filmje .....gyalog galopp...
Meg vannak akik pénz nélkül akarnak vásárolni!
Az ingatlanos haverom mesélte,hogy neki volt olyan vevője,akik minden lakást megnéztek.Kiméregették a szekrény helyét,berajzolgatták a konyhabútort,meg miden faszt. De lakást soha nem vettek tőle. Egy idősebb házaspár volt. Ez volt a hobbijuk!

A gyári munkás haveromnak szoktam mondani: De jó nektek hobbitok,a munkátok a hobbitok!
Nekem meg csak ilyenek vannak! Mondom hívjon később éppen nézik a motort(ha itt vannak)vagy más is ígérte,hogy elindult,kb ennyi idő múlva hívon vissza,mert nem tudom elviszik-e.oké én most elindulok adok érte ennyivel annyival többet,és mánis indulok,de ne adjam oda.Mondom,nem várok senkire,nem kell több zsé aki vitte vitte Volt olyan is ,hogy 4-en elindultak azt itt vesztek össze a motoron Fel is tolták az árát Szerencsémre kifogtam,vagyis jó áron adtam a "retkeket"
nekem a legtöbb az elmult években azokbol volt akik azt kérdezik a telefonban..: - a hétvégén otthon vagyok-e , mert eljönne megnézni, és soha többet nem telefonál...

eddigi legdurvább az volt , most indulok uram érdröl kb 1-1,5 ora mulva ott vagyok, és soha többet nem telefonált...

igazábol nem értem a céljukat ezzel... most nekem akarnak többnek tünni a telefonba vagy mi? mert az teljesen felesleges hiszen azt sm tudom kiafasz...
esetleg önmaguk elött akarnak nagyobbnak látszani mikor az üres valagukra telefonálgatnak meg érdeklődnek..? men tudom...
Mosméé? Szerintem pofás kis gép!
ennyi.. sárgavagyok az irigységtöl..
Rengeteg ilyen faszkalap van! Amikor kérdeztem tőle hogy aztán a képről tudni fogod hogy milyen hangja van? Vagy hogy lóg-e a kerékcsapágy? Akkor hallgatott nagyokat.
Meg amikor már a telefonba alkudoznak!
Van mondjuk eladóból is furcsa!Felhívtam egy autós hirdetést. Vagyis csak hívogattam,mert vagy két napig nem vette fel. Aztán mikor nagy nehezen felvette,azzal kezdte hogy akksit vagy bikakábelt vigyek mert a kocsi nem indul (nem egy 20 éves golfról volt szó). Na mondom helybe vagyunk,ha már arra nem veszi a fáradságot,hogy egy akksit feltöltsön vagy vegyen bele 25 ezer forintér,akkor milyen lehet a többi alkatrésze a kocsinak?
Mikor mondtam neki,hogy kerítsen egyet,mert nem szeretnék akksit cipelni,akkor meg felháborodott,megsértődött és még majdnem én voltam a köcsög hogy nem viszek akksit! Mondtam neki hogy nem muszáj nekem tőle kocsit venni,úgyhogy menjen a jó édes anyjába!