Hozzászóláshoz be kell jelentkezned

fésű
elmentem aludni..mer bubukálni..kék
lyaú ét..
brut málygöhötö
ezen beszartam
kék a teme arca csupa sötét
áándeszéép!
hÚÚ de köcsög vagy
ha azt akarja.. fél éva alatt még a biblia összes évája alatt sem
naszóval..erről a szintról.. 3 éve nem lépnek sehova..akkor fél év alatt szerintem..matematikalyilag...símán expert..nem is pro lálydel szintre lyutnak.
három év lineális..után fél év progrsszív technika elsajátítás...
szerintem nem csak a romaniacson kell indulni..hanem európa összes redbull sorozatán..na az thutti
na ez gyönyörű! ez még az enyémnél is nagyságrendekkel ocsmányabb! tuti nem látott még reszelőt :) jóhülye lehet aki ezzel még jókedvűen elszédelgett anélkül ,hogy észrevett volna valami furát.....
gyárilag vannak benn fogak?
ez valami reqlúzó . . . .
előbb a gyerek...

amúgy beszartam az előtti írástól....
induljanak . mindenki maga tudja mire van lé. mondjuk szerintem kicsit merész az expert singli,de a fene se tudja.

amúgy ,ha geci lennék azt mondanám ,szívesen kimennék videósnak! tudod,az előre szaladásos teknikával,felvenni az akciót, összepakolni aztán újra előreszaladni.és így tovább egész nap.. na jó ez bunkóság,ilyet nem mondunk . épp ezért le se írjuk.

valójában szerintem esztelenség egy fél motor árát kihajítani és hazajönni keserű szájízzel. vagy akkor kicsit lejjebi kategóriát kéne megcélozni ami teljesíthető lenne.
van olyan fórum is hogy ktm 525sx

hát ezt nekem találták ki..
nyitok egyet zarándol néven..hát az tök lyaú lenne..irogatnám magamnak a saját kérdéseimre feltett válaszokat..amikkel egy idő után én sem értenék egyet..azt lyól össze szólalkozva... öszintén elküldeném magam a qrva ...ba
hogy mié reszelő?
hát nem a qúplung miatt..hanem mert ott akor neki reszetlek volna..nem kúplungot..mondom..
fejfát
amúgy a bmw is egy hányás
ezt a berugó mentes faszságot ez ..a bmwről szopták le..
a bmws egyerek hogy leszopta magát a hegybe..emlékszel szali mikor nem adta oda a motort..le is merült az aksi...utána meg a gyerek..
az szhíwás lett volna..mer akkor tibcsinek..reszelő lett volna a lyele..és nem az oviban
mer az volt hogy lép..j tovább..ha élni akarsz
tényleg mi van velük..romaniacs idén?Misike is? kemény csapat lesz a környékről.
hát nem jó------

sajna nekem nem jött be a berg pedig vártam az újat .. végülis azt a huszárvágást nem gondoltam volna hogy így teszik át jóoldalra a láncot rajta ,hogy megcsavarják a blokkot......nem azért mert kibírhatatlan a szívászaja és szar szerelni meg lemosni ..meg a légszűrője is 1 vicc...meg nem azért mert hardba nem a vizet forralja hanem a benzint ....de újonnan még drágább is mint a ktm......
annó tibivel kimentünk a redbullra szédelegni. mikor otthagyta szegény a lépét. .... na amíg még mentünk az egyik nap. 2006 ban. a görögöket épp akkor találtuk egy istenhátamögötti helyen telefonálgattak. épp a helikoptert akarták lecsalogatni, hogy itt vége fusselvéle feladnák... mert elhagyta az egyik pacek a berugókarját. én meg oda adtam neki az enyém ,még az 525 ről. úgy örült neki a csóka mint állat. utána kaptam egy vacsi újat gyári csomagban. utólag azon töprengtem vajon miért nem adtam neki az egész motort :)
egyébként onnantól eléggé be voltam fosva ,hogy mi lesz ,ha lemerül az aksim. ráadásul értünk le se szállt volna a helikopter . max ledobnak 5 nap hidegélelmet.
werlyé a szádra szali..ökölle! hamegléátja az öreg ezt az írásodat...kitagad a picsába..mer nagyfigyelő a fater...
hú bakker erre engem is kitagad

nincs gáz fater..jó a za berugónélküli gép...hudelyaú
Lehet venni a tecsóba 800 forint! Majdnem beszartam mikor megláttam!
berugókar nélkül ..nincs élet a patakok mélyén
zozi..
szalit ne magázd nem szereti..önözd..
mit mondjak... önnek
amúgy az fx nél ez erősen hiányként tekinthető ,hogy ehte endúró létére nincs berugókarja.... déván be is lett cummantva mert tologatni kellett valami görény helyen. jó nekem az öreg csótány. még sose hagyott cselben. ha egyszer elindul nem áll meg .