Hozzászóláshoz be kell jelentkezned

idén rég volt ilyen, hogy elaludtam.....na ma ez is előfordult....és méghozzá úgy, hogy éjfélkor már aludtam ....úgyhogy vagy 9és fél órát végignyomtam....
bakkler...
mennél kifelé motorozni ?
szali...hogy áll a motorod..meg a kifogások...
január elején még mindég nem lesz hó kint...+6 fok nappal...
mit is jelenthet ez?
mit is akarhatok ezzel mon-dani
morgen
idei árfolyamon...100.ezret..
de az ályró romlik meg a kenyér is fogy...januártól kb 200ezret kell odapattintanim...
á ááá bakker.. akkor meg kell tarcsam, mert nem tudok odaadni ennyi pénzt hogy elvigyék

lehet azzal is baj van hogy az asszonyt rakom oda a futó mellé iránybanéző pinával...
úly idők fúlynak...lehet az én seggem kell..
bakkerr nem motort fogok ladni hanem motort veszek és abból leszek gazdag szekszuálissab túlelégített vevő...csak hely legyen az udvaron a motoroknak
Reggelt endúrós! Hányra megy a GG mosatós pali?
Menjél még el vele motorozni, s mondd neki, hogy te lemostad, csak nem jött időben
Ja az még eszembe jutott, ha jót akarsz magadnak, egyszerre hívod oda mind a 29-et és licitáljanak a motorra
Vik ,aztán mennyi lét raksz még a futora, mert lehet akkor elmegyek én is, persze csak megnézni...

magyarán menyit fizetsz hogy elvigyem a szinesfémbe drága tezsvirem..
Januártól akkor számolj rá +2% ot
Reggelt
még nem...
mindenki január elejére jelnetkezett a megnézésre..kb 29en

azért nem jönnek hamarabb mert csak akkorra tudom össze gyűjeteni a lét a mit az utánfutóra teszek a motor mellé
Reggelt!

zoozee meg a kaka kapitány!
jó reggelt Kakamatyik
Ez kam

Azért elég undi
ez mennyire ráért...
Hallod te nagyon ráérsz
Régebben évi 25-30e km-t dobtam bele az utcai motorokba túrázás címen!
Mostmár ritkábban veszem elő a gépet de akkor 500-3000km közötti túrákra. Napi 800km-t kényelmesen tudunk mert nagyon kényelmes a gép. Már nem érdekel a kanyarogjunk oda-vissza 10-szer mert joó , a hungaroring és a száguldjunk 300-al sem. Az igazi jó csapat már széthullott. Menyjünk fagyizni 50km-re meg elő sem veszem.Az asszonyomnak vettem egy sv 650-et és ketten bejárjuk európa pár országát terv szerint. Eladni a busmant nem adom mert 1/3-ad áron kelne el kb amennyibe van nekem így inkább pihenget hisz azt az 50e km-t majdnem én raktam bele. Saját magam szervízelem javítom és minden porcikáját ismerem. A ktm-et is boritom széjjel ha nagyon porzik és meleg lesz mert hajtókar cserés lesz . Amikor a kx-em volt akkor is gondolkodtam, hogy az utcait adjam-e el, de hát az full cross volt és no utca.
engem vevők nagyon le tudnak fárasztani....pl most a háznál volt olyan aki megkérdezte víz-villany bent van-e a házban
1:képek voltak fent,ott csak látta
2:akkor nem ennyi lenne az ára,mondtam is neki
További szép estét nektek!
Elárverezted a bergjét?
Akkor ezek szerint már nincs gondja két motorra.