Hozzászóláshoz be kell jelentkezned

szeva ,

motorozgatok, egyelőre ilyen kimélős turázosban, ha vigyázok a térdemre tavaszra jobb lesz mint új korában...

én akarok menni ma is, de az elejére felrakom már a kisszögest, tul sok helyen van üvegre fagyva a talaj...nem bizom a véletlenre.
jahh ez nekem is eléggé kivagyiságnak tünik,
egy ilyen meséljük majd haveroknak hogy voltunk az idén is tipusu dolog, de ők tudják az ő pénzük....

merthogy a romaniacs, nem játék... főleg az EXP-PRO nyomvonal már igen komoly enduros tudást , felkészültséget, és talán a legfontosabb komoly álloképességet igényel...

anélkül minden testnyilásán megprobál majd levegőt venni a polgár...
Vajon mit használnának az orionba? .
nekem teccik az ilyen mászkálósos pálya ....mondjuk ide nem is kellett triál.........nem volt egy centi se ahol zavarba jönne az enduró...
Szia Ronis------ka :) HOgy vagyol?már motorozásra képes vagy?Mizu a mociddal?el adtad a gasgas-t?.Ha tudsz gépelni gyere én holnap megyek :).
na azért ne tulozunk ,mert karácsony meg szeretet ünnepe és hasonlo ájtatos dolgok attol még Viktor sem teljesen nooooormális...
petya, a cég valoban johirű, csak éppen a melosok érkeztek a mult héten dél pakisztánbol, és csak kicit beszélni english...
feldíszítették a fenyőt
Morgen!
Álysz, nembántalak ,mert Karácsony van!
Egyébként kb ennyi a különbség ,amit látsz meg amit nem.
A váltó meg a motor hangolás, de nem vagy te hülye ,vagy ígeeen.
Ja az én vagyok ,miiii.
morgen
kicsit..köcswög..ölő vagyok..de lyaúl csinálják meg a hely is lyaú..sok technika van bben hogy kompenzálják a lóerőhiányt.
lendület mindég ban nem megálni belassulnni...mindég szpépen folyatni...
áá
szovaljók ezek a régi krosszgépek is..rövid tengelytáv... könnyű?
ill nem megy tönkre a vizszivattyú szimeringje

és ne hidjétek azt hogy ú ezzel ilyet tud akkor mire lene képes egy komolyabb géppel..
a gép és az ember összhangja a legfontossabb.
van aki a drz 400al jobbna megy mint egy sx525tel vagy új sx-f 450..vagy sixdélyzi kotlóssal..de a dr 350nel is csak rosszabbul menne..
szóval nem a világ legjobb gépe kell a parszat aléá..hanem az ő éltala legügyesebben kezelt gépé!
van akinek a dr 250!
van akienk 300gasgas forever
van aki ktm 525 fááán
és van aki 250sx fáán
van rmx tú fifti fán...
szóval itt mindenki csak fun
és ezt szeretem bennetek..szertet ünnepén..alszik az egész család..mert ök meg ezt szeretik
ez mé trilyál?

mer öreg gyenge még rugóútnálküli krosszmotor=trilyál?
pampi mindgyá kioszt

milyen okosak mikor felpörög a okos 2t elkő zárni a benyacsapot...hadszoruljon tovább

aműgy tökre tetszik...ilyen gépekkel is lehet menni, motorozni
http://youtu.be/97SPugyKbEA
alszotok?
zozi..hát szabad ezt

nehogy irjatok valami vicceset..mer akkor röhögnöm kéne .
először..mondom ezek nevetnek...de min?
rákattintottam a képre
hát ebben semmi vicces nem volt...only 18éven felüllírottaknak
nem voltatok misén...pogányok vagytok...
mi is
a kersztények szerint pogányok...
a hit jóü dolog pl a nem a 12dik században ezen a cimen..hogy pogány...hitetlen...emberek 100ait...ezreit sőt..10.000 ölték meg a hitű faszfejek..mer ők keresztények..
első parancsolat a bibliában a nagy keresztéynek szerint.
-ölj..hogy biztos legyenek bűneid
-második..me kereszt-tény- a deszki pap jobban szeresse a gyerekeket a kelleténél..testi kényszer...öööö...örömökben részesítse azokat...heti kétszer
me lyaú kersztény nem sajnálja a bgeyereketől sem a boldogh..ságot...

bocs má hogy pogány..kifejezésen ...kifakadtam ...mint a gilva a seggemen szóval a kereszténység szerint pogány..az köcsög...igazuk van...

mer most akkó mi volt előbb :
a tyúk
vagy a kolbász?
na erre válaszoljatok

egyzser mi is voltunk..pogányok..(nó gyilok)ilyen éllyféli misén..szépvolt...lökte a vizet a prédikátor..aztán meg az a6ossal ment borozni..szóval csak a szépet meg a jót adják a világhálóba..ami szimpatikus is
meg szép is
meg pogány vagyok...és ez lyaú is

én pl azt vallom hinni mindég kell..nem csak a templomba ályhitattoskodni... mindég mindenhol a hit ami az életben tart a nehéz órákban is...pl mikor szorulásod van a klotyón..nehéz pillanatok..hidd el ..bizz benne...ki fog jönni..ha nem bizol magadban...kér segítséget...és nem kell telefon
erre a válasz...segíts magadon, isten is megsegít...
oszt mikor mikor megoldódott a szorult helyzet...kelj fel..és törüld ki(ez az utolsó csak lyaútanácvs..nincs leírva a...sehova)

egy szónak is száz a térgye.
kellemes karácsonyi ünnepet mindenkinek...
a mai nap mottója:
szeresük egymást gyerekek akár a galambok(nem fész-bok...galam-bok)
folytatom...
akár a galambok... ők is csak állatok.

lyaúreggelt béláim az úrban
Voltatok éjféli misén?Vagy pogányok vagytok? Itt akkora a szél mint atom
szia ..ááá....majd 2 ünnep között hasítunk ...
Hali Zoozee!
Megyünk ma?

Báger?
Nem szép hogy fölrakod a volt nőidet