Hozzászóláshoz be kell jelentkezned

Keresek olcsó krossz bukót m- s méretben csizmat42-43méretben ,pÁncélt vagy protektoringet és ruhát.m -l .Gy-M-S megyéből
oké köszi előre is. majd viktort megkérdem melyik titkos kajmánszigeteki számládra utaljam a zsét. január közepén bőven jó lesz. addig meg ,ha véletlen jó idő lesz kibírja a régi is. úgyse szedem még szét.
Reggelt mindenkinek.

Ronis akkor merre akarsz ma csapatni?erre mifelénk ?ha igen öskünél a csöveknél talizzunk ha meg arra felétek akkor majd a sédig el megyek.
Jo az idő.
Itt mindig van valaki,aki akar hajtani!
lehet hogy nem üdgyes ez a teddi meg nem is megy látványossan...
lehet hogy akkor nem ezen a videlyón olyan mer itt nem az jön át hogy full anál-fa-béta
http://youtu.be/DWoMEwhA-5k
Előre is köszi !,Menyi lett a vége összegben?
ÁÁÁ

Csak tudjam használni rendeltetésszerüen . Régebben hajtottam egy kx 125-öt (fóti crosspálya és környéke) az akkori utcai motorom melett de egyéb okokból el kelett adnom. Ennek már lassan 10 éve. Egy nagyon jó cimborám mindig odaadta az lc 4-ét de az még sem olyan. Eddig bírtam és vettem megint. Ez az exc 520-as még a hayabusa mellé is nagyon zsivány
Miért haragudnék karácsonykor, én sose haragszom senkire.
Csak nem felejtek!
Ja remélem még egy pár évtizedet tudunk hajtani,ez az egyik lételemem.
na lépek..lyaú élyt mindenkinek..persz itt ályurópában..
amareigában még csak épp hogy ebédeltek..nekik meg lyaú délutánt...
lyapánban meg már 2011.12.26 van..
ilyen vickes ez az időeltolódás
Attól függ, melyikre gondolsz
És adok neked szerszámot is
ja..
ha valahol nem megyek föl utánatok..visszajöttök értem..újútvonal tervezés..meg ilynekre gondolok.
th..MX
hály béláim az úrban

ááá a termoszát leágazást meghegesztették és be köllött építeni..
de lyaú lett

valami tesztkör is lesz majd..hamarossan.

pampi nem értelek...a motorozásos témában
egészségügyileg meg tudom..mondod mi a szitu..gáz van
sajnálatos dolog ami veled történik..nem kicsit probléma.nem tudom mit jelent amit írtál..de biztos nem lyaú dolog.
azé remélem 2012ben is nyomulunk edgyjütt...és akkor is eszedbe lesz a téma hogy nem haragszol karácsonykor!
patakba nem megszopatni a 525öt..meg ilyesmi
megvártok ha lemaradok meg ilyesmi
vágod?
Neurofibromatozis,ez egy rohadék betegség ,így születem.
A gerinc velőmben voltak,és remélem most csak ez az1 van, ez egy jó indulatú daganatos betegség.
Igaze,hogy vannak Gyakorolni?Mire edzel?Versenyre készülsz?
Múltkor is elindultam aztán találtam kollégákat
Most is az lesz. Muszáj gyakorolni, hogy tudjak majd lépést tartani. Fel is gumiztam.
Aki keres az talál
Az nem jó,nekem is volt bajom gerinccel,egy csontkinövés miatt,két év alatt edződött meg minden ideg körülötte és helyrejött Cuccos készen van babák lettek
Én is mennék csak nem találok senkit
A bolha Jó reggelt
mi lehet nikkel ?
visszaírtam
jáájj az nemfasza ....aztán, hogy sikerült beszerezni a bajt ? (persze ha nem titkos)
Sajnos tudom, merre van az arra,5 nyitott csigolyám van és ez egy év alatt lett.