Ez szóról szóra igaz,itt lehet benzin nélkül edzeni,és nem húz fel senki Max te saját magadat 2 éves jányom nyomja mint állat http://motoros.onlinejatekok.i...
pont akartam írni a tatabányai fórumba a választ hogy dehogyisnem,problémás nőszemély vagyok,szegény kölök szerintem már nem meri megnézni ki hívja ha csörög a telefonja,attól fél én nyaggatom kocsi átírással-rendszámozással stb nyaggattam az elmúlt napokban
akinek vannak kislányos melegszobás elképzelései egy olyan szintü versenyröl az nyugodtan tegye félre mindet... a ROMANIACS az NEM játék...
nemhiába hirdetik ugy hogy a világ legnehezebb extrém enduro versenye... ahoz hogy valaki ott a pro-t végig csinálja tényleg a világ legjobbjai közé kell tartoznia... de még az expert is igencsak magas léc, komoly álloképesség kell hozzá, és fejben nagyon ott kell lenni ....
ejj Gabikám, régen hallotalak enyit beszélni.. minden szavadal egyet értek.
amugy szerintem az extrém enduro legfőképpen FEJBEN döl el (mint minden más is ) a technikát meg lehet tanulni, gyorsan menni is sokan tudnak, viszont mikor tényleg extrémé válik a szitu a dühőngés, orditozás, meg a miafasznak jöttünk ide tipusu mondatok még senkit nem huztak fel egy dombon sem....
még egy szo, a szobában valo edzés szerintem pont semmire nem valo...a motoros kondi és álloképesség egy egészen speciális dolog, csak motoron megszerezhető, persze lehet futkosni meg sulyokat emelgetni, csak semmi értelme.. motorozni kell ...
azt azonban ne felejtsük el,hogy errefelé ,ha hegyet akarsz látni akkor minimum 160 km -t kel autóznod(x2)! reggel 6 kor legkésőbb bepakolni és este 7-8 nál hamarabb ne számíts rá ,hogy hazaérsz! mindezt úgy,hogy optimális esetben 4 óránál többet nem tudsz motorozni. tehát ahhoz ,hogy jól eltöltött négy órád lehessen jó esetben hetente ,de inkább kéthetente ,elég sok dolognak kell passzolni! és amikor már az x-edik szerencsétlen napon vagy túl és a négy órából 5 öt a kormányra dőlve töltessz . kezdhetsz elgondolkodni azon ,hogy mi értelme is van az egésznek ,ha csak sértődés és széthúzás lesz a vége ,ha ki mered nyitni a pofádat vagy esetleg építő gondolattal látnál el valakit,de süket fülekre találsz ,még a barátok közt is :) a végén meg még köcsögtóni is lesz a neved.
Ja azt az Oriont megnézném de lehet előbb gyalogosan mennék rajta végig azt csak utána motorral Finomak azok a kispolszki méretü sziklák Sárisáp mellett van az mutattad a guglimapon ott jártam már én is csak lehet nem abban a gödörben
Nálunk is van néha széthúzás!Pár cimbora a crosspályát tartja jobbnak mi meg megyünk erdőzni.Itt a környék nem egy hard enduro terep.Vannak hegyek meg siratók de már mindet le küzdjük.Zoziék felé kéne eltekinteni de a brigád túl laza és attol tartanék besírnának páran .Kétnapos túrákon inkább a kirándulás megy meg az ivászat Azért szándékozok egykét haverral kimenni Zoziékhoz hogy megmutassák milyen is az a Pilis jáccótér.Mégha meg kell majd várni minket azért nem lesz harag a végén Úgyhogy ez van tervben a fejben aztán majd meglátjuk mi válik valóra belőle!
Nekem is az a bajság hogy tankolni is nehéz meg inkább a családra kell a mani. Most hogy ezzel nem kell terepre menni így nem fáj annyira a terep hiánya na ez mondjuk nem igaz de ezzel hitegetem magam. Most sajna a túlélésre kell játszani De már csak tíz év és elkopik a hitel. Aztán jöhet a motorozás igaz akkor meg már öreg leszek akkó hogy is van ez ááááááá.
Én nem tudok mi itt az összezördülés tárgya, de igazán közöm sincs hozzá. Azt azért soha nem szabad elfelejteni: sokan vannak akik szeretnek motorozni, de nem engedhetik meg maguknak hogy egy katlan alján az indulástól számítva 2 km-en belül 100e-s kárt (de pár forintos baj is időveszteség ha az ember nem otthon szerel) csináljanak a motoron. Nem mindenki szerelő, nem mindenki profi, de szeretne tanulni. Lehet számolni: Motorban a kár, oda vissza az út(utánfutóval), ha az ember nem csinál otthon nagygenerált, akkor ismét futó, legközelebbi szervíz, munkadíj stb.
Persze tudom nem kell olyanokkal menni akik ezt szeretik, és az is igaz aki ezt nem bírja, az meg ugye ne tömje "majd megmutatom én" szöveggel a többiek fejét!
Nálunk még régen volt egy 7-8 emberes társaság, jókat hajtottunk együtt... Egészen míg el nem kezdték: egyik fölment a meredeken másik nem. Volt kis cinkelés, erre a másik hétközben csinált közelükben hasonlót, amit begyakorolt és fönt röhögött rajtunk.
Ez ment oda-vissza, szét is hullott a csapat.
Sokan sokfélét szeretünk csinálni, persze függ a környékbeli adottságoktól is.
Környékünkön homok van dögivel, nagy meredek már ritkább... Zoozee-éknál meg csak lestünk hova kellene fölmenni, szégyenlem is magam, de így legalább nem tervezek Romániát még vagy 100 évig... De bosszant a dolog annyira, hogy ha lehetőség lesz, még jó lenne csatlakozni és menni feléjük.
http://motoros.onlinejatekok.i...
akinek vannak kislányos melegszobás elképzelései egy olyan szintü versenyröl az nyugodtan tegye félre mindet... a ROMANIACS az NEM játék...
nemhiába hirdetik ugy hogy a világ legnehezebb extrém enduro versenye... ahoz hogy valaki ott a pro-t végig csinálja tényleg a világ legjobbjai közé kell tartoznia... de még az expert is igencsak magas léc, komoly álloképesség kell hozzá, és fejben nagyon ott kell lenni ....
amugy szerintem az extrém enduro legfőképpen FEJBEN döl el (mint minden más is ) a technikát meg lehet tanulni, gyorsan menni is sokan tudnak, viszont mikor tényleg extrémé válik a szitu a dühőngés, orditozás, meg a miafasznak jöttünk ide tipusu mondatok még senkit nem huztak fel egy dombon sem....
még egy szo, a szobában valo edzés szerintem pont semmire nem valo...a motoros kondi és álloképesség egy egészen speciális dolog, csak motoron megszerezhető, persze lehet futkosni meg sulyokat emelgetni, csak semmi értelme.. motorozni kell ...
jahh és a szálloigét kinek köszönhetitek..?
ROMÁNIÁT CSAK ROMÁNIÁBAN LEHET MEGTANULNI!
és nem azért mert tanult vagyok és okos és szép és,és,és ..
azt azonban ne felejtsük el,hogy errefelé ,ha hegyet akarsz látni akkor minimum 160 km -t kel autóznod(x2)! reggel 6 kor legkésőbb bepakolni és este 7-8 nál hamarabb ne számíts rá ,hogy hazaérsz! mindezt úgy,hogy optimális esetben 4 óránál többet nem tudsz motorozni. tehát ahhoz ,hogy jól eltöltött négy órád lehessen jó esetben hetente ,de inkább kéthetente ,elég sok dolognak kell passzolni! és amikor már az x-edik szerencsétlen napon vagy túl és a négy órából 5 öt a kormányra dőlve töltessz . kezdhetsz elgondolkodni azon ,hogy mi értelme is van az egésznek ,ha csak sértődés és széthúzás lesz a vége ,ha ki mered nyitni a pofádat vagy esetleg építő gondolattal látnál el valakit,de süket fülekre találsz ,még a barátok közt is :) a végén meg még köcsögtóni is lesz a neved.
ezzel ezt a témát kiveséztük.
viszont az orion a te körzeted ..oda vidd őket....
Persze tudom nem kell olyanokkal menni akik ezt szeretik, és az is igaz aki ezt nem bírja, az meg ugye ne tömje "majd megmutatom én" szöveggel a többiek fejét!
Nálunk még régen volt egy 7-8 emberes társaság, jókat hajtottunk együtt... Egészen míg el nem kezdték: egyik fölment a meredeken másik nem. Volt kis cinkelés, erre a másik hétközben csinált közelükben hasonlót, amit begyakorolt és fönt röhögött rajtunk.
Ez ment oda-vissza, szét is hullott a csapat.
Sokan sokfélét szeretünk csinálni, persze függ a környékbeli adottságoktól is.
Környékünkön homok van dögivel, nagy meredek már ritkább... Zoozee-éknál meg csak lestünk hova kellene fölmenni, szégyenlem is magam, de így legalább nem tervezek Romániát még vagy 100 évig... De bosszant a dolog annyira, hogy ha lehetőség lesz, még jó lenne csatlakozni és menni feléjük.