Hozzászóláshoz be kell jelentkezned

mi van itten,lengyelpiac?
mindenki ad-vesz?
Háromszányóócvaaanbaaa? Mivan velet báttya,mérget ettél? Háá ne lássak balra ha ez többet ér háromhusznáá!
mondjuk abba semmi extrém nincs ha valami buta helyen ott verjük a faszunkat az élvezetes motorozás közben...ha valakit viszont odaviszel és jól leszopja magát...és mi akkor verjük erre a faszunkat...na az már extrém endúró

régi bandával ezt csináltuk mindenap csak szalival beelégeltük az állandó röhögést meg sok várakozást...
bár szali barátkozósabb indulás előtt meg ...egész az első feljáróig...
utána meg hallgathatom a nyüszítését...hogy na látod ezért adom el a motoromat..mert nem megyünk sehova ezek meg még itt sem tudnak jönni ezt nem hiszem el
ez megy két napig majd pénteken elfelejt mindent...barátkozós lesz..szombat este meg megint csak szidkozódik
ez az igazi kőőőőrfolyamat...

hú bakker mit kapok én fórumba.. úgy a fejemre ...ír
hülye vagy , ennyi nullát meg se tudok számolni..
Aztán ha megvan? Kipufogóba nem mehet?
na tezsvirem huzzámáne ela dikmánbé-e, háá nem látod hogy én láttam meg először ezt a szinesfémet 380-ba...
Nem lopott az áru tesókám.Csak nincs a gazdájának kifizetve!
megvan a havija a csajomnak de jövő héten odafordítom feléd...és még adok 2000000000 dollárt ha viszed
mi bajod volt a baglyasal? sok volt a szikla vagy mi:?

arrol a srácrol azt sem tudom ki volt, remélem kitalált az erdőböl..
ja ....
annyiért marad is...mert van rajta pont 600 ért extra...

mondjuk azok azért olasz törött pályamotrok voltak 600 ért és papírtalanok voltak akkor is már amikor ellopták olaszba ......és két évvel öregebbek mint amit hazudnak róla....

szóval a magyar motorpiacnál ilyeneket is figyelembe kell venni ...
úgyhogy ilyenek miatt észre sem veszem, hogy hozzám beszélnek...
Hátszázéééé? Há vákujjak meg ha többet ér néccáznááá!
ronis ! az üzlet a víredben van !
600-ért? tezsvirem 5 kilot adok érte most indulok, ha adod anyiért..
neked..a seggem...a faszom
ŐŐŐ az sem
max defektszereléskor kapsz ragasztóanyagot az elsőgumidhoz...persze ha nincs gumi akkor azé legyen nálad gyógyszert

á de jó helyeken is hajtottunk..az fasz volt..baglyak...meg a hegy ahol találkoztun ka haveroddal akitcsúnyán otthagytunk mikor rályalyöttél hogy nem okassabb mint egy ötödikes
én már az elején láttam...mikor a 2dokos teszten elhasalt még lyaú hogy nem öltetted meg saját magával... valami buta helyen ahol ott vettük volna a faszunkat
a másik meg én..

de én annyira beleuntam biztos nem kéne többet, max a robogot birom utcán ,nyáron jo buli, nincs forgalom bajság, meg parkolási gond..

de most tényleg miért nem adod el ha egyszer ugyse mész vele csak őrizgeted..?
pl ilyenek : hát ezek most 600e ért menek
eladnám én....bár most nem is hirdetem... de ingyen nem adom ugye... a kifogásokat már hallgattam még így is ...úgyhogy majd ha betéved valaki akinél pénz is van már adom is a kulcsokat...vot pár nagypofájú pikk pakk megveszemember is már itt .....aztán mondtam neki megmondhatja az árát is és adom...akkor is ki kellett tolatnia bizniszből mert ugy lé az nem volt nála csak a pofája ....szóval minden eladó....cserélhető...stb...
mer te is abból éslsz hogy motorkat veszel..az utánfutón a lóvé!..félre húzott bugyival meg a volt tulaj fele-segge..
hát most már értem mitöl van zozinál péz.... szarásig.

persz hogy nem is jársz vele..mer egy szar...de lyaú volt a + lóvé meg pina...mi?
van egy barátom /rsv 1000 április/ akivel elmegyünk néha "utcán" egy körre mikor már utáljuk hogy állnak a motorok......de az tényleg egy karika....nincs száz km...esztergom dobogókő pomáz szentendre pilisszentlászló lepence dömös esztergom kör....akkor kiélvezzük még amit lehet megúszunk ezen a távon kb...8 10 halált kikerülgetjük a túristamotorosokat aztán egy darabig megint nem használjuk a hasalós szarokat...ez évent 3 szor max előfodul ...de volt most olyan év is, hogy egyszer se....pedig ha valaki sokat aszfaltmotorozott akkor az egyik én vagyok....
azt mondjuk sose értettem mifasznak rejtegeted öket, miért nem adod el a picsbe..

menyi benzin meg gumi ki jönne belőle,

deha csak vennél belőle pár ktm-et amit otthon rendberaksz Ricsi-rich féle filléres alkatrészekből , aztán eladod szép haszonnal, tán még keresnél is rajta
nekem a te segged biztos nem kéne... annyira inséges idők nem jöhetnek basszus..
szerinted nekem miért parkol itt a cbr a garázsban nulla kilométerekkel évek óta? ill. kettő cbr
én anno ezért hagytam abba az utcai motorozást, mert egyszerüen meguntam...
lehet hogy sok embernek ez furcsán hangzik de ez van...amit szerettem az utcában az a gyorsulás, meg a kanyarok, de egy idő után bele lehet unni nagyon, tul vékony az aszfalt, és sok a korlát...

mondjuk tény hogy nem vagyunk egyformák, mindenki másképp éli meg a dolgokat
Mert tegnap jol kikakiltad magad