Hozzászóláshoz be kell jelentkezned

vizet neki jól kimosni
edgyly szónak is száz a térgye..
mindenki úgy motorozzon ahogy szeret...És akivel szeret..ha olyan ember a barátod aki nem úgy meg mint te de te úgy szeretsz menni ahogy szeretsz attol még barátok maradhattok dee csak zárt pályán tudtok együtt menni..vadban soha.
de nem is kell erőltetni..mert fály az mindenkinek.
az iylne 100ezer ft károsodásos gondolatos embereknek nem szabad velünk jönnie..
mer t mi nem tudunk arra idő t fordítani hogy szétbassza az ember a motorját..nekem ilyenre nincs péz..jobban vigyázunk rá ez miatt.

én csak is olyan részeken szoktam nenei ahol biztos vagyok baban hogy lyaú lesz...nincs péz motorfótozásra.
gabesz is vigyáz a gépre mert neki csak az az egy van..akik velünk jönnek azok szokták furcsán előadni...mert találnak dúrva helyeket és meg..mi meg csak lesünk..hú de állat helyne jönnek már megent...mi meg csíra helyen mert nem küzdöttünk..sajnos az van..mindég a könnyebbik utat választom!
könnyebb út= kissebb fáradtságal biztonságosan !
nehéz helyek kerüljenek..arra ott vannak a kemények...
nem szeretek szoploni csak a lályt
holnap becsomagolom és küldöm a magyar királyi postával mindent amit kértél ráirtam
Köszi a tippeket, infókat , legközelebb előbb kérdezek, de gondoltam ő a mester, csak tudja mivel kell festeni, marad az ima...,már csak abban bízok, hogy ezek a kiegészítő alkatrészek, menet záró csavar, meg kormánycsapágy fedő lemezre azért nem kötött rá rendesen, mert azok nem voltak felület kezelve előtte.
Viszont most hogy kivettem a a kormánycsapágy védő lemezt,látom, hogy csak befolyt az a szaros kromofág belülre is, hiába figyeltem rá, így aztán szépen megmarta a belső festést is, gondolom akkor nem csak itt, hanem a többi lyukon is
esküszöm több kárt csináltam mint hasznot, most majd belül rohad vehetek valami üregvédő sprayt is
Nah ebből mit ajánlatok? Előre is köszi
Addig jó VAn itt sok sok fijatalos fijúúúú,meg kéne őket nevelni
köszi bácsi tudod az öregeknek vannak szokásai vissza térnek
15-re rámegy a felújítószettek ára azok,(attól függ milyen kell bele,mert van,hogy nem az aminek látszik kívülről,röntgen szem meg nincs ) 6-11/szett,de konkrétat csak ha szétkaptam,me látnok még nem vagyok kb ennyi egy pár.
Az
Én meg lefosom hogy ki min sértődik meg! Ha tetszik neki a terep és tud jönni akkor jön,ha nem tud jönni akkor meg maradjon a szántóföldek mellett vagy a gyógyfürdőbe!

Egy biztos,én holnap megyek,aztkész!
miért nem ktl-festeted 500óra sopermetet bir utána meg kültéri porfestés amilyen szire csak szereted volna az kész sohase jöt volna le
robcsi
csikánó
ki halásztam a gyerek motorjánaka a lengés csillapitoját és az is log nem kicsit a képlet ugyan az mint nekem a bergen mibe fáj a négy teló felujitása kb.
Amugy van 1 haverom az régen lecromoztatta a cr hondáét Elég tartos lett
Ki kell ábrándítsalak,bár nem akarlak Lefesteted,azt ideadod,20 perc alatt ledörzsölöm újra,de te is lefogod NAgyon kalapács festéknek kéne lenni annak ami nem kopik le.A szinter szintén lejön,meg nyugodtan alhatsz mától,me mind
Szewatok.Majd KT.MAKI megmondja neked ő a nagy fényező mester

azért várjál vele..mert van átkeményedési idő is ...pl..ha neolux akkor soha ....

ha valami más festék akkor lehet esélyed hogy átkeményedik...
Emberek a 2k alapozó+2K-s fedő festék ugye felkeményedik/ráköt a felületre, ha megszárad rendesen?
A választ előre is köszönöm
Sztori:
Elvittem a vázat autó fényezőhöz, hogy ne már én a szar dobozos spray-em fújkodjam a vázra és lejöjjön 1-2 éven belül, hanem egyszer csinálják meg nekem rendesen.
Holnap rákérdek telefonon még is mivel festette le pontosan, mit csinált vele, mert mi van...a menet záró csavart kihajtom, véletlenül meghúzom a körmöm a lapján és jön le ez a fos róla fémig, mint a gumi, darabokban, utána megnéztem a kormány csapágy takarót, arról is a körmömmel le tudom vakarni a festéket fémig Korrekt manusnak ajánlották, direkt megkérdeztem, de ennek ellenére még is felmerül bennem a kétség, mert ami rendesen le van alapozva, arról így nem jöhet le a cucc, nem? Az tény, hogy kromofággal lett leszedve a korábbi festék általam, de ezt elmondtam neki is, illetve nem hiszem, hogy maradt volna rajta kromofág és azért jön le ilyen könnyen amit ő ráfújt.
Nah már mind1, egyenlőre szárad a kazán tetején, majd megnézem pár nap múlva, ha már nem bűzlik, de érdekes, mert fogni most se fogott. Direkt elmondtam a festőnek, leszarom hogy néz ki(igaz szép meg tükörnek is használható, de ez az ami nem lényeg), tartós legyen, benzint, olajat, meg ütéseket kap, erre lejön a körmöm által a festék bár én attól tartok, hogy vagy nem alapozta le, vagy nem kötött rá az alapozó a felületre, nem lenne ennek szabad így lejönni, még a dobozból kifújt szar spray is jobb volt ettől, mint ami most rajta van és ha így marad, pillanatok alatt le fog jönni az összes festék még összerakásnál...össze se rakom ha így van, akkor kezdhetem elölről a festék leszedést de előre nem idegeskedek, majd kiderül milyen lesz pár nap múlva Addig imádkozom, hogy gyógyuljon rá, remélem csak a kacat védő alkatrészeken ilyen szar és maga a vázon jó a cucc.
Magácskának is Kellemes Ünnepeket! Mennyi néni tévedt erre vissza
Pihi?Az mi?Beosztom az időt,így elvagyok
áááááááá csak rend a lelke mindenek
neked is
most van , de már holnap hajrá , melóba is , és nálam lesz a szilveszteri buli megint
szewa....
Nektek is
ugye volt pihi is,nem csak meló
nekem mááá az lenne a legjobb ünnepi meglepi ha elhúzhetnék innen végre