Én egyszer azon röhögtem,mikor az ember kitolta a zárt futóból,aztán elkezdte törölgetni. Há mi a faszomat törölgetett róla,mikor zárt bódéba volt? A légyszart vagy mit?
hát azért megyek hozzád egyfeszt hogy hátha megcsinálol...
de amig mi lyárjuk be a helyeket elsőként addig vigyázz ránk.
igaz hogy délután fél ötkor már sirok a család miatt de ha neked az nem lenne gond hogy ezt figyelembe veszed..akkor meg hetünk többször is...mer mondom kibaszott lyaú volt...lyaú vezető vagy jó helyeken jártunk a múltkor is...csak az út ne legyen 3 hónapos esőmentes övezet
mer mondom megcsináljuk amit tutatol kézzel hogy arra ott ni...és már fent is vagyunk...szali is itt van NI http://youtu.be/Zy_VIO-oPSs
a hárlinak nagy kultusza van németben... utánfuton meg furgonokban viszik a motoros talikra őket, hétvégente mást se látni az autobahn-on...
sokat szotam rajtuk röhögni.. lehet nem mennek a lábukon vagy miaszösz..
felhivott az " állitolagos" vevő érdeklődö hogy mégsem tud eljönni, majd talán az ünnepek között, vagy januárba....
na ezért mosogattam a motort egész délután...
mondjuk ebböl is tanul az ember, soha többet senkinek, ha kell akkor majd megkeresi a sár alatt.. faszomat azt!
háá van benne némi aluminyium,meg persze réz is , csak le kell majd a tesoknak blankolni a sok vezetékrül, az akkumlátorért is adnak 1 ezrest.. a többi csak kacat, szoval simán megér max 80 ezret, de én láttam meg elöször tezsvirem...
egész odáig élveztem amig az idővel nem volt baj...
fel kellene fognod... tudok nem több napot is ha ott vagyunk de nem úgy hogy minden nap este nyolcig..ha megértenéd hogy 5re hazaviszel! megpuszilgatok a családot és neem ideges ..akkor még...akkor 2nap múlva újra elmegyünk gurulkáni...de ha nem ez van akkor az első nap után nem lesz második.
a bagjas..a szive csücske volt.. csak mindég belassultál a hegy közepe fé..mert útakadályt akartál képezni
de nem gond azért van a bergen is kormány..kikerülöm az akadályokat.
lya a kátélyemen jobb a kormány ...könnyebb a kerülés
hülye vagy épp azt mondom a poros túrázást leszámítva tsillagos ötöst kapol
múltkor lementek haveromék egy ktm 525 ért valahova vidékre...de 4-5 km utazás oda vissza ...és az ember mondjuk 500 ért hirdette kb...nem emléxem pontosan...és megnézték volt hiba de annyiért belefért volna ...és mikor előveszik pénzt és adnák oda ..mondták kéne a papírja meg ilyesmi ..akkor bökte ki az eladó hogy papír nincsen mert még a banknál van és ezenkívül az 500-on....felül még oda is fizessen a haverom még 500 at hogy ha kell a papír....
ez a veréb azthitte, hogy ha nem kell a papír akkor a bank elnézi a pénzét...meg előre nem is mondta hogy van ilyen szar is még a motoron és odautaztat vagy 20 ezerért....
de amig mi lyárjuk be a helyeket elsőként addig vigyázz ránk.
igaz hogy délután fél ötkor már sirok a család miatt de ha neked az nem lenne gond hogy ezt figyelembe veszed..akkor meg hetünk többször is...mer mondom kibaszott lyaú volt...lyaú vezető vagy jó helyeken jártunk a múltkor is...csak az út ne legyen 3 hónapos esőmentes övezet
mer mondom megcsináljuk amit tutatol kézzel hogy arra ott ni...és már fent is vagyunk...szali is itt van NI
http://youtu.be/Zy_VIO-oPSs
sokat szotam rajtuk röhögni..
na ezért mosogattam a motort egész délután...
mondjuk ebböl is tanul az ember, soha többet senkinek,
mond azt egyszerüen bekuláztál az első naptol azért nem mertél 1 héten keresztül legalább még egyszer eljönni gurulni... kislány viktor, kis v-vel...
legközelebb enyit hisztizel mint hana montana, megcsinállak háturu... Viktoria..
a hayabuja csak végső esetben eladó,ha nyárig megmarad akkor viszem ki magammal
házam már nincs
Akkor nekem mán csak a malac szállító futó marad!
fel kellene fognod... tudok nem több napot is ha ott vagyunk de nem úgy hogy minden nap este nyolcig..ha megértenéd hogy 5re hazaviszel! megpuszilgatok a családot és neem ideges ..akkor még...akkor 2nap múlva újra elmegyünk gurulkáni...de ha nem ez van akkor az első nap után nem lesz második.
a bagjas..a szive csücske volt.. csak mindég belassultál a hegy közepe fé..mert útakadályt akartál képezni
de nem gond azért van a bergen is kormány..kikerülöm az akadályokat.
lya a kátélyemen jobb a kormány ...könnyebb a kerülés
hülye vagy épp azt mondom a poros túrázást leszámítva tsillagos ötöst kapol
Ezt csak úgy mondom,mert én utálom az erőszakot!
ez a veréb azthitte, hogy ha nem kell a papír akkor a bank elnézi a pénzét...meg előre nem is mondta hogy van ilyen szar is még a motoron és odautaztat vagy 20 ezerért....
ti is agyonvertétek volna a parasztot ?
Gyerekek gyerekek menjetek a picsába,had férjen ide a nagysága!